farklı bolumlerde yuksek lısans yapma sayısını kıstlama varmı 2den fazla yerede kayıt olabılme ımkanı var mı acaba
Benimde bir sorum var aynı anda hem yüksek lisans hem doktora yapmak için bir engel mevcutmu acaba ?
Teşekkürler Nazmi hocamHayır ona da bir engel yok
Hayır bitirmeden başvuramazsınız ne yazık ki, daha doğrusu başvurursunız ancak kayıt olamazsınız.Arkadaşlar yüksek lisans tez aşamasındayım ve tezim eylül ayı gibi bitiyo bu durumda doktora ilanlarına başvuru yapabilir miyim? Bütün üniversiteler doktora ilanlarında yüksek lisans mezuniyet diplomasına sahip olmayı şart koşuyo? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Nazmi hocam size sormak istediğim bir soru var şimdi A üniversitsi B anabilimdalı yüksek lisans mezunu olan biri aynı üniv ve aynı anabilimdalında doktora yapabilirmi bunu neden soruyorum tam sınırlamayı bilmek istiyorum aynı anda hem 1 den fazla yüksek hemde doktora yapabiliyoruz ama sonradan başladığımız yüksek veya doktora daha önce yaptığımızdan isim olrak farklımı olmak zorunda veya üniv mi değişmesi lazım enazından ?Hayır hiç bir sınırlama yok.
Nazmi hocam size sormak istediğim bir soru var şimdi A üniversitsi B anabilimdalı yüksek lisans mezunu olan biri aynı üniv ve aynı anabilimdalında doktora yapabilirmi bunu neden soruyorum tam sınırlamayı bilmek istiyorum aynı anda hem 1 den fazla yüksek hemde doktora yapabiliyoruz ama sonradan başladığımız yüksek veya doktora daha önce yaptığımızdan isim olrak farklımı olmak zorunda veya üniv mi değişmesi lazım enazından ?
hocam çok teşekkür ederim ama sormak istedğim o değil.. yani yüksek lisans yaptığın bir bölümde farklı bir üniversitede yine aynı yüksek lisans bölümünde yüksek yapabilirmisin ? yani 2 yüksek lisan yapmış oluyorsun ikiside aynı bölüm fakat ünivler farklı olur mu ?Hiçbir sınırlama yok. Mantıklı olan aynı üniversitenin aynı anabilim dalında doktora yapmanız, ama kabul edilirseniz farklı universitenin de aynı veya farklı anabilim dalında da doktora yapabilirsiniz.
Ericsson A1018 cihazımdan gönderildi
hocam çok teşekkür ederim ama sormak istedğim o değil.. yani yüksek lisans yaptığın bir bölümde farklı bir üniversitede yine aynı yüksek lisans bölümünde yüksek yapabilirmisin ? yani 2 yüksek lisan yapmış oluyorsun ikiside aynı bölüm fakat ünivler farklı olur mu ?
olur tabi, ben şu an yapıyorum)
Onun mantığı ne ahmedoff
olur tabi, ben şu an yapıyorum)
aaa öylemi yani yaptığınız yüksek lisansı tekrar yapıyorsunuz öyp den dolayımı öyle oldu
Hocam bende benzer birşey için kullanıcaktım zaten ... dondurdunuzmu 2. olan yeri ? donduruncada yüksek lis. yapıyor olmak şartı gerçekleşmiş oluyormu?.hayır, cariden kadrosunu beklediğim yer için yaptım, ama onlar da açamadı, öyle kaldı şimdilik)
Hocam bende benzer birşey için kullanıcaktım zaten ... dondurdunuzmu 2. olan yeri ? donduruncada yüksek lis. yapıyor olmak şartı gerçekleşmiş oluyormu?.