peki ikinci üniversitedeki kaydı sildirmem durumunda tekrar harç talep ederler mi ?
Hayır diğerini sildirdiğiniz zaman ve sadece 1 tane kalırsa ödemezsiniz.
peki ikinci üniversitedeki kaydı sildirmem durumunda tekrar harç talep ederler mi ?
zaten diğer üniversite için sildirme dilekçesi gönderdim, pazartesi enstitüye ulaşacak ve perşembe kurul toplantısında silinecek büyük olasılıkla o zaman şuan devam ettiğim üniversite için şubatta başlayacak ikinci yarı yıl için harç talep etmezler değil mi?
[MENTION=3]Nazmi[/MENTION] Hocam ben X Üniversitesi Y Fakültesinde A Anabilimdalında 6 aydır doktora yapıyorum. Son öyp yerleştirmelerinde de yine X Üniversitesi Y Fakültesi B Anabilimdalına yerleştim. Şimdi aynı üniversitede iki farklı anabilimdalında iki doktoraya da devam edebilir miyim? Her kafadan ses çıkıyor. Acilen yanıtlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
merhaba size birşey sorabilirmiyim anladigim kadari ile son deisiklikle ayni anda 2 yuksek lisans kalkti yada inş ben yanlis anlamisimdir sizin bir bilginiz var mi.kalktimi ?Aynı anda iki yüksek lisans veya iki doktora yapabilirsiniz ve hatta bunların ikisi de aynı alanda olabilir. Ama bizim enstitü "Aynı enstitüde iki farklı programa kaydolamazsınız" demişti. Enstitünüz ile görüşmeniz sağlıklı olur.