Dondursanız da ödüyorsunuz maalesef. 129 tl ücreti var.
Dersleriniz ve kayıt hakkınız silinmez sadece dedikleri gibi öğrencilik haklarından yararlanamazsınız o kadar.
Hocam,
Ben tezsiz yuksek lisans yapıyorum, bahar döneminde başka bir unide başka bir alanda tezli yuksek lisans yapacağım. Üniversitenin 'nde üniversitede kayitlisiniz' duy sorun çıkarma durumu olabilir mi? Ya da sistemde başka bir üniversitede kayıtlı olduğumuzu görebilirler mi? Şimdi Istanbul Universitesi'nde tezsiz yuksek lisanstayim, ikinci dönem Bogazici'ne basvurucam ama kayıtta sorun çıkar diye korkuyorum.
- - - Güncellendi - - -
Dondursanız da ödüyorsunuz maalesef. 129 tl ücreti var.
Dersleriniz ve kayıt hakkınız silinmez sadece dedikleri gibi öğrencilik haklarından yararlanamazsınız o kadar.
Hocam,
Ben tezsiz yuksek lisans yapıyorum, bahar döneminde başka bir unide başka bir alanda tezli yuksek lisans yapacağım. Üniversitenin 'nde üniversitede kayitlisiniz' duy sorun çıkarma durumu olabilir mi? Ya da sistemde başka bir üniversitede kayıtlı olduğumuzu görebilirler mi? Şimdi Istanbul Universitesi'nde tezsiz yuksek lisanstayim, ikinci dönem Bogazici'ne basvurucam ama kayıtta sorun çıkar diye korkuyorum.
- - - Güncellendi - - -
Hocam,
Cep telefonundan yazdığım için bazı kelimeleri yazamamisim, ozur diliyorum. Düzelterek tekrar yaziyorum:
Hocam,
Ben tezsiz yuksek lisans yapıyorum, bahar döneminde başka bir unide başka bir alanda tezli yuksek lisans yapacağım. Üniversitenin 'baska bir üniversitede kayitlisiniz' diye sorun çıkarma durumu olabilir mi? Ya da sistemde başka bir üniversitede kayıtlı olduğumuzu görebilirler mi? Şimdi Istanbul Universitesi'nde tezsiz yuksek lisanstayim, ikinci dönem Bogazici'ne basvurucam ama kayıtta sorun çıkar diye korkuyorum.