demircan_053
Araştırma Görevlisi
Dondursanız da ödüyorsunuz maalesef. 129 tl ücreti var.
Dersleriniz ve kayıt hakkınız silinmez sadece dedikleri gibi öğrencilik haklarından yararlanamazsınız o kadar.
Nazmi hocam benim şu an iki ayrı üniversitede yüksek lisansım var , öyp atamasında ikisi içinde tercihte bulunabiliyorum değil mi , yoksa birini mi seçmek zorundayım ?
Bir de birinde derslere gitmiyorum olurda o ana bilim dalında atamam olursa yüksek lisansa yeniden başka bir üniversitede başlayabilirmiyim , bu yeniden başlama 3 yıllık süremi sıfırlarmı ?
- - - Güncellendi - - -
Nazmi hocam benim şu an iki ayrı üniversitede yüksek lisansım var , öyp atamasında ikisi içinde tercihte bulunabiliyorum değil mi , yoksa birini mi seçmek zorundayım ?
Bir de birinde derslere gitmiyorum olurda o ana bilim dalında atamam olursa yüksek lisansa yeniden başka bir üniversitede başlayabilirmiyim , bu yeniden başlama 3 yıllık süremi sıfırlarmı ?
editörlerden müsait olup cevap verebilecek olan var mı ? [MENTION=69101]Ink Bottle[/MENTION] [MENTION=8148]Gamze[/MENTION] [MENTION=52046]47[/MENTION] [MENTION=22501]srcnyldz[/MENTION] [MENTION=7087]Mr December[/MENTION]
Son düzenleme: