S
shockhan
Guest
Peki sınav merkezi önerisi olan var mı? Örneğin Ankara'da yoğunluk ne durumda oluyor? Ya da Adana'da durum nasıl?
adana - adana
Peki sınav merkezi önerisi olan var mı? Örneğin Ankara'da yoğunluk ne durumda oluyor? Ya da Adana'da durum nasıl?
Arkadaşlar ielts açıklandı. 5.5 puan almışım. 1 haftalık bir çalışma ile 4.5 üstü çok rahat alınabilir arkadaşlar.
Bence şuan dil kursunda olan arkadaşlar sadece ielts ye hazırlansınlar.
Geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın hocam.. Haberin linki bu : IELTS Sınavına Girecek Adaylara Güzel Haber ancak kampanyaya katılım formunu ben de bulamadım, IDP sitesini yenilemiş dolayısıyla adresler de değişmiş.Hocam Nisan ve Mayıs aylarındaki sınva ücretsiz girme şansını yakalamamız için kampanyaya nerden nasıl katılabileceğimizi daha detaylı ifade edebilir misiniz ? IDP Turkey den bakındım ama bulamadım. Mümkün müdür bilmiyorum ama link falan verebilir misiniz ?
bunu bende merak ediyorummm?hocam sızce akademik e mı yoksa genele girmek mi mantıklı?
puanlandırmada akademik olanlara pozitif ayrımcılık yapılıyor mu?
ielts sınavına hazırlananlar için Englishlearningbox sitesi faydalı olabilir özellikle speaking ve listening için, google yazınca çıkıyo
sevgili aysunb,
yds soru çözümleri bölümüne de bekleriz ilets için hazırlanıyorsanız zaten yakında ayrı bir başlık ta açacağız inşallah. tabi eğer moderatörler onay verise. en azından WRITING için yardımcı olmaya cümle kurmanıza yardımcı olmaya çalışırım.
hocam yds mağduru olarak o bölüme gelmesem daha iyi başka sınavlara yönelmiş durumdayım araştıyorum ielts mantıklı geldi ama kararsızım girip girmemekte pahalı bi sınav çünkü, benim de ingilizcem pek iyi değil sınava girsem sadece reading kısmını yapabilirim gibi geliyo, writing bölümü için yardımınızı alabilirim hocam.
şimdi çaresizlikten herkes ilets sınavına giritor tıpkı toeic sınavında olduğu gibi. Bazı tanıdıklarım ona girip geçti millet yığılınca ösym hemen geçerliliğini kaldırdı. Aynı şeyi ielts e yapmayacağı ne malum. siz yine YDS den şaşmayın tabiki de ielts sınavına girin ömürlük kurtulun. ama tabiki de size yardımcı olmaya hazırım. yds bölümünde sadece soru çözmüyor rehberlik te yapıyorum. error correction sorusu da soruyırum yani inşallah ingilizceyi öğretmeye çalışıyorum . Ondan sonra her sınava girip çıkabilirisniz inşallah
evet hocam dğru söylüyosunuz ösym geçerliliğini kaldırabilir, ielts geçerliliği 2 yıl yani bu sınava girsem geçsem 2 yıl sonra tekrar girmek zorundayım, valla kafam çok karışık hocam ben en iyisi yds konusunu takip edeyim en iyisi bu gibi görünüyo
TOEIC yığılma olduğu için kaldırılmadı, iş İngilizcesi olduğu ve akademik yapıya uygun olmadığı için kaldırıldı. IELTS için böyle bir durum yok, hatta ÖYP için destekleniyor.
aysun hocam Cambridge'in IELTS 8 kitabını tavsiye ederim, 4 bölüm için de oldukça faydalı. Writing için de örnek writingleri koymuşlar. Ayrıca sınava kayıt olduğunuzda British Council'in sitesinden de hazırlık materyallerini edinebiliyorsunuz.
eğer yds yi takip ederseniz size yardımcı olmaya çalışırım. soruların olduğu bölüme ben orijinal soru yazıp koyuyorum takip etmeniz yararınıza olur. Ayrıca sizin varsa sorunuz onları da sorabilirsiniz. saithoca.
hocam sızce akademik e mı yoksa genele girmek mi mantıklı?
puanlandırmada akademik olanlara pozitif ayrımcılık yapılıyor mu?
sevgili aysunb,
yds soru çözümleri bölümüne de bekleriz ilets için hazırlanıyorsanız zaten yakında ayrı bir başlık ta açacağız inşallah. tabi eğer moderatörler onay verise. en azından WRITING için yardımcı olmaya cümle kurmanıza yardımcı olmaya çalışırım.