Kadro Dereceleri

love_freedom

Araştırma Görevlisi
ÖYP ilanlarındaki dereceler daha önce de belirttiğim gibi kafanızı karıştırmasın. Onlar üniversite içi derecelendirmeler memur derecesi değildir. Orda ne yazarsa yazsın hiç önemli değil sizin için. Tüm araştırma görevlileri 7/1'den başlar (mühendisler 6/1) sizn sadece bunu bilin. Orda yazan derecelerle hiç bir işiniz yok.

teşekkürler.
 
K

kbrs77

Guest
Sayın hocam ben milli eğitime açıktan atanmış bir öğretmenim. üniversitenin birinde 4 yıl öğretim görevliliği yaptım. Sonra 6 yıl dersanelerde ve milli eğt. şimdi sorum şu? Ben stajer olarak görünüyorum ve benden temel eğitim hazırlayıcı eğitim gibi ilk memuriyete başlayan birinin alması gereken, almassa stajyerliği kalkmayan şeyler istiyolar. Nereye baş vurayım bu yanlışlık için ve en önemlisi bu yapılan doğru mu? Lütfennnn...
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Öğretim görevliliğini kardolu mu yaptınız yoksa sözleşmeli mi? Emekli sandığı numaranız oldu mu?
 

12kbrs77

Öğrenci
hocam üniversitede bildiğiniz üzre doçent olana kadar kadro vermezler sözleşmeli olarak çalışılır. her yıl da yenilenir. diğer sorunuza gelince evet bir emekli sandığı şeklinde değilde emekli sicil numaram var...
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Hocam merhaba, daha önce öğretmen olan ve myo ya öğretim görevliliğine geçen arkadaşımla konuştum. Daha önceden memuriyetin olmuş olması sadece asaletin kalkması içinmiş. Öğretmenlikte stajyerliği kaldırmıyormuş.
 

elcordobes

Öğrenci
Ben bugun çok ilginç birşeyle karşılaştım biz aynı bölüme 2 kişi atandık. Atama için koştururken teklif emirleri elime geçti, incelerken birşeyi fark ettim diğer arkadaşın kadrosu 4. derece idi benimki ise 7. derece bunu ordakilere sorduğumda kadro yoktur ondan öyle yapılmıştır dendi bana biraz saçma geldi tecrübeden derseniz diğer arkadaş 23 yaşında. Sonra ödeme ile ilgili bi değer var orda ona 6ya1 bana ise 7ye4 yazıyordu. Bunuda sorduğumda bir tablo çıkardılar tabloya baktım 6ya 1 ile 7 ye 4 aynı değere karşılık geliyor ama genede bu 4 ile 7 meselesi kafamı karıştırdı çok.
 

lakoon

Öğrenci
hocam, benim iş tecrübem yok sadece yüksek lisans mezunu olarak öğretim görevliliğine başvurdum ve kazandım hem de kadro derecesi 3 bu nasıl olmakta...
 

surgeon

Öğrenci
hocam merhaba, benim bir sorum olacaktı.. ben yeni mezunum ve doktoraya başladım, şimdi benim bölümümden araş gör kadro ilanı gördüm, kadro derecesi 4; kadro derecesi bakımından atama şartlarını taşımaları, ve doktora yapıyor olma şartı aranıyormuş. ben daha önce hiç çalışmadım ve kadrom olmadı, bu durumda ben bu kadro derecesine başvuramıyorum anladığım kadarıyla.. sizin dediğinize göre yaklaşık 12 yıl çalışmam lazım; ancak bir insan 12 yıl boyunca doktora yapamaz:) bu nasıl oluyor? Başvurmam konusunda ne dersiniz? teşekkürler
 

xman

Araştırma Görevlisi
Nazmi hocam 7/1 den 7/2 ye geçtiğimizde maaşa ne kadar etki yapar? 50-60 lira diyolar ama tam rakam nedir?Kontrol etmek açısından merak ediyorum da:)
 

oft1989

Öğrenci
ben yeni mezun oldum ama geçen kadro derecesi 4 olan bir kadroya basvurdum.. basvurum kabul edilmez m. bu durumda.. ama bizzat enstitüyü aradım basvurabiceğim söylendi..
 

xhumz

Öğrenci
Nazmi Bey,

Bir üniversitede öğretim görevlisi olarak işe başlayacağım.Ünvanım mühendis.Üniversiteden 9/1'den başlayacağım söylendi.Onlara 8/1'den başlamam gerektiğini söyledim.Onlar bu maddenin 657 de olduğunu 2547 'de uygulanamayacağını söylediler.Bana yanlış gibi geliyor.Durum hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.

İyi bayramlar
 
Üst