A
Akademik Forum
Guest
Hocam bnimde bir sorum olacakti.ben universiteye kayt yaptirdim ama ders secimi yapmadim uniye gitmiycem Bise olur mu ?
Gecmis olsunarkadaşlar merhaba... benim çok büyük bir problemim var yüksek lisans mülakatını verdim ancak kayıtlar bugün sonmuş ve ben şehir dışında olduğumdan kayıt yaptıramadım, yarın yedeklerin kayıtları var ... ne yapabilirim ? bilgi verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim... (yedeklerde 1 kişi var)
İlk dönem ders kaydı yaptırdım gitmedim bunun içinde ilişiğimi kesmezler herhalde degil mi? Bu arada çok teşekkür ederim hocam cevapların için.
Merhabalar, hangi okul acaba bir de okulla görüştükten sonra ne dediler, umarım halledebilmişsindir.
ders seçmedim, kaydı dondurmak istiyorum ama birkaç hafta gidemicem. kayıt dondurmak için belli bir süreyi geçirmemek diye bir olay var mı ? cevap verirseniz sevinirim.
Aynı durumu, öğrenci belgesi alırken ben yaşadım. Şahsen almak zorunda kaldım. Ayrıca diplomanızı kayıt için vermişseniz geri alabilcek misiniz? Gazi Üniversitesinde kayıtta verilen evraklar geri alınmıyor. Bu nedenle bir daha başvurularınızda aslı gibidir onaylı evrakları kullanın.