Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

A

Akademik73276

Guest
Hocam yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben özellikle hava harp okulu türk dili öğretim görevliliği için sormuştum. Söyledikleriniz ve eğitime yasak durumu benim için oldukça önemli. İnsanları kariyer ile memurluk arasında sıkıştıran bir durum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hava harp okulu nasıldır bu konuda acaba şu an çalışanlar var mı yorum yapabilecek?

A

Akademikorum123

Guest
Arkadaşlar üşendiğinizden geriye dönük okumuyorsunuz sayfaları, gün içerisinde yüksek lisans yasak söylenen siz ders yükü için alındınız yapmanıza gerek yok, ilk başta okutman olarak alım oldu sonra ünvan değişikliği ile öğretin görevlisi olundu, bu kadeoların ortaya çıkış amacıda ders yükü olduğu için onu uyguluyorlar, dekanlık personeli olursanız yada enstitü akşam 5 ten sonra özel üniversite bulup yaparsınız alay a bağlı çalışırsanız besciler gibi iş yükü artar akşamda yapamazsınız, ileriye dönük olur olmaz bilemem çünkü ilk baştan beri izin verilmediği için izin verilince 200 kişi yapmak isteyecek personel açığı çıkacak zor , ben yapıyorum diyen okutman (öğr.gör.) dediğiniz akşam yada hafta sonu yapar gündüz yapamaz, bakın 1. Sayfadan iti baren okursanız içeride yaşayacaklarınız bazı aekadaşlar tarafından yazılmış okumanızı tavsye ederim sivil üniversitelerle karıştırmayın, en basitinden öğrenci olmadığında bile 20 günlük izin hakkınız dolduğunda bir yere kıpırdayamazsınız sivil üniversite ile karıştırmayın

Hocam hava harp okulunda asilim. Siz zannediyorum okulda görevli birisiniz. Oldukça net ifade etmişsiniz. Ancak bu uygulama son derece saçma. Adı üniversiteyse eğitimi engellememeli. Teşekkürler...

Y

Yabdilkho

Guest
MSÜ Öğretim Üyesi (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) temini faaliyetleri devam etmektedir.
Duyurular bölümünde sonuçların açıklanmasıyla ilgili bir gelişme göremedim, bu durumla ilgili haberi olan hocalarım var mı?

O öğretim üyeleriyle ilgili bir durum ve araştırma/öğretim görevlilerinden farklı bir süreç

A

Akademikff

Guest
Whatsapp grubu kuralim arkadaslar uye olup mesaj atabiliriz ya da erkek bi arkadas numarasini yazarsa ona mesaj atalim

A

Akademikmm

Guest
Whatsapp grubu kuralim arkadaslar uye olup mesaj atabiliriz ya da erkek bi arkadas numarasini yazarsa ona mesaj atalim
Facebook'ta grup kurulması daha iyi olur bence herkes rahatlıkla yorum yapabilir diye düşünüyorum 2019 Msü öğretim görevlisi alımı adıyla kurulabilir kapalı grup şeklinde

ihtimaller

Öğrenci
O öğretim üyeleriyle ilgili bir durum ve araştırma/öğretim görevlilerinden farklı bir süreç

Ayrımı yapabildiğiniz için çok teşekkür ediyorum öncelikle, iyi ki varsınız ve bu ayrımı bize izah ettiniz.
Arkadaşlar sorumu tekrar ediyorum. Prof, Doç ve Dr Öğr Üyesi alımında bir gelişme var mı? Acaba süreç birlikte mi ilerleyecek? Eğer birlikte yürütülecekse bu süreç daha bekleyeceğiz mantığını yürütebiliriz.
Not: Birlikte yürütülme mantığından kast ettiğim Milli Savunma Bakanı tek seferde onay verip başlanması. Lütfen tuhaf tuhaf cevaplar vermeyin.

A

Akademik38

Guest
Arkadaşlar grup kuruldu mu ? Bu işlerden anlayan bir arkadaşımız bu işi zahmet olmazsa üstlense. İnşallah yakın zamanda atanırız ve aynı kurumda tanışmak da nasip olur. 😊

A

Akademikhoca

Guest
Grup kurulmadı anlaşılan ben de bu sayfayı sürekli takip ediyorum. Kurulduysa lütfen paylaşalım:)

Merhaba arkadaşlar, orgore adlı hesaba numaralarımizi gönderebiliriz. Üye olursaniz haberleşme şansımız var. Ben KHO yabancı diller asil adayım. Benimle birlikte kazanan arkadaşlar ile de iletişim halinde olabiliriz.

M

msuogrgor

Guest
Grup

Arkadaslar selamlar,
Whatsapp grubu kuruldu mu acaba? Numaralari kime gondermemiz gerekiyor?

A

Akademik122

Guest
Arkadaşlar bir sorum olacaktı benim çocukluktan beri hayalim üniforma giyebilmek çok şükür ki asil kazandım konuşsam sizce izin verirler mi giymeme?

D

Deniz özenli

Guest
Whatsapp grubu için

Ben de dr ogretim uyeligi için basvurmustum.. Beni de gruba ekleyebilirmisiniz..