Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

A

Akademik38

Guest
Hocam bence tüm dersleri alın yani durum tam olarak belli değil. Başlarda devamsızlığınızı da kullanmazsınız çağırılana kadar. Mayıs sonu da dönem biter bir şekilde idare edilir aradaki süreçte. Yani az ders alsanız diğer yıl da izin verip gönderecekleri muamma. En iyi şekilde bu dönemi atlatırız inşallah. Başarılar diliyorum. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Ne
Ne zaman çağrılacağımız belli olsaydı ona göre ders alacaktım eğer gelecek sene başlayacaksak derslerimi bu dönem bitirecektim yok bu dönem başlarsak az alırdım ki problem olmasın

A

Akademikss

Guest
Eve polis gelmesi referans aliniyo sanirim da kesin polis geliyor diye bi durum soz konusu degilmis

A

Akademik7777

Guest
Arkadaşlar ben de asil aday olarak kazandım. Ama bir süredir ailemdeki sağlık sorunlarından dolayı evde değildim. Polis eve gelip bulamadığında sonradan tekrar gelme gibi bi durum olur mu ya da bu durumda nasıl bir yol izlenir acaba? Bir bilgisi olan var mı bu konuda?

A

Akademik38

Guest
Ben düşünmüyorum hocam şöyle ki bazı arkadaşlarımızın dosyası gelmiş bazılarının hiç gelmemiş dosyası gelip soruşturmanın msb’den dolayı nereden yürütüleceğine dair belirsizlik olup soruşturması bekleyen arkadaşımız var. Beklemek zaten zor bir de bu şekilde belirsizlik ...
sizce şubat 18 kadar çağrılır mıyız hocalarım....

A

Akadmikms

Guest
İl emniyetten öğrendiğime göre güvenlik soruşturmamı tamamlayıp iki hafta önce MSB'ye yollamışlar ancak eve polis gelmemişti yani gelmesi zorunlu değil anlaşılan arkadaşlar

A

academiaubaff

Guest
Arkadaşlar benim asil aday olmama rağmen emniyette bana dair başlatılmış herhangi bir soruşturma olmadığı söylendi, defalarca uğradım aylar geçmesine rağmen başlamamış olması ilginç benimle aynı durumda olan var mı?

A

Akademik38

Guest
Bundan sonraki süreciniz nasıl olacak hocam peki ? Soruşturması tamamlanan arkadaşlar bakanlıktan bilgi almadı mı ?
İl emniyetten öğrendiğime göre güvenlik soruşturmamı tamamlayıp iki hafta önce MSB'ye yollamışlar ancak eve polis gelmemişti yani gelmesi zorunlu değil anlaşılan arkadaşlar

ozaycan28

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Bende yedek listedeydim. Dolayısıyla kazanamamıştım. Fakat güvenlik soruşturması için evime emniyetten gelenler oldu. Yedek listede olduğu halde güvenlik soruşturması süreci başlayan oldu mu?

Hocam ben de yedektim ve bize de polis geldi. Üniversiteyi aradım ve asil ve yedek adayın soruşturmasının zaman kaybı olmaması için aynı anda yapıldığını söylediler.

cnakademik

Öğrenci
Arkadaşlar, MSÜ'nün talebi üzerine güvenlik soruşturması diğer kurumlardakinden çok daha fazla detaylı yapılacağından, süreç baya uzadı ve daha da uzayacak; o nedenle yaz aylarında ancak sonuçlanmış olacak gibi bir bilgi aldım çok sağlam bir kaynaktan. Ben zaten atanamadım da, atanan arkadaşlarım var, ondan dolayı buradaki süreci ben de takip ediyordum, sizlere de bilgi vereyim dedim.

Yaza kadar beklemeniz gerekecek.

A

Akademikusun

Guest
Arkadaşlar, MSÜ'nün talebi üzerine güvenlik soruşturması diğer kurumlardakinden çok daha fazla detaylı yapılacağından, süreç baya uzadı ve daha da uzayacak; o nedenle yaz aylarında ancak sonuçlanmış olacak gibi bir bilgi aldım çok sağlam bir kaynaktan. Ben zaten atanamadım da, atanan arkadaşlarım var, ondan dolayı buradaki süreci ben de takip ediyordum, sizlere de bilgi vereyim dedim.

Çok sağlam bir kaynak derken hocam ?

zdenka

Öğrenci

"Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturma sonuçları en geç 60 iş günü içinde cevaplandırılır." (Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği)

A

Akademik38

Guest
Hocam açıklandığı günden itibaren 88 gün oldu o işleyiş bizim iş için geçerli değil bence. Belgelerin soruşturma için ne zaman gönderildiğini bilmiyoruz da. Üstelik soruşturma emniyetten mi ya da merkezden mi yürütülüyor bunda da ikilik var çünkü yakın zamanda genelge yayımlanmış Msb personeli Mitten araştırılacak diye. Belirsizlik artık yordu.
"Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturma sonuçları en geç 60 iş günü içinde cevaplandırılır." (Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği)

cnakademik

Öğrenci

Haklisiniz, yonetmelik bu ama zaten yonetmelikteki sure coktan asildi bile. Bir de ulke olarak cok hassas bir donemden geciyoruz ve MSU en hassas kurumlardan biri. Personel aliminda hata yapma luksu olmayan en önemli kurumlarin başında. Rektörlük de bunun farkinda oldugu icin güvenlik sorusturmalarini diger kurumlardan cok daha farklı detaylilikta talep etti.

Benim gönlüm yanilmami ister ancak malesef yanilmadigimi yaz aylarinda hep birlikte göreceğiz. Bir an once atanan arkadaslarin gorevlerine başlamasini diliyorum.

A

Akademik38

Guest
Bence de öyle düşünüyorum hocam. 88 gün oldu .💆🏻
Haklisiniz, yonetmelik bu ama zaten yonetmelikteki sure coktan asildi bile. Bir de ulke olarak cok hassas bir donemden geciyoruz ve MSU en hassas kurumlardan biri. Personel aliminda hata yapma luksu olmayan en önemli kurumlarin başında. Rektörlük de bunun farkinda oldugu icin güvenlik sorusturmalarini diger kurumlardan cok daha farklı detaylilikta talep etti.

Benim gönlüm yanilmami ister ancak malesef yanilmadigimi yaz aylarinda hep birlikte göreceğiz. Bir an once atanan arkadaslarin gorevlerine başlamasini diliyorum.