Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

B

BEY1881

Guest
yedek aday

Arkadaşlar ben yedek adayım, emnıyetten aradılar, yedek aday da mı soruşturma geçiriyor?

A

Akademik73

Guest
Arkadaşlar soruşturması tamamlanan var mı? Bize haber gelecek mi? Olumsuz olanlara da dönüş yapılıyor mu bilgisi olan var mı?

A

Akademik11

Guest
Arkadaşlar merhaba kurumdan çalışan bir arkadaşımdan öğrendim. Soruşturma süresinin daha 6 aya kadar devam etmesi bekleniyormuş. Sizinle de paylaşmak istedim. En iyi ihtimal yaza kadar sürecek yani.

A

AkademiForum_12

Guest
Msü’den arandım

Merhaba arkadaşlar, ben de asil bir adayım. Bugün beni msü’den arayıp soruşturmanın devam ettiğini, biraz daha sürebileceğini söylediler. Ne kadar süreceğiyle ilgili bir bilgi vermeyiz dediler. Sonuçların ilanı ile ilgili olarak da internet üzerinden yayınlayacağız ve size yine mesaj ya da telefon yoluyla bilgi vereceğiz denildi. Benim anladığım kadarıyla herkesi aynı anda ilan edecekler o yüzden biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor.

Ö

Öğ Gör.

Guest
Baslık

Geçen hafta süreç devam ediyor şeklinde arandım. Acaba aranan başka arkadaşım oldu mu?

Melakademi

Öğrenci
Dr ogrt.uyesi olarak basvuranlardan tlfla.aranan varmı ? Aylsrdir bize dait hic ses yok sitede...Herhangi bir haber alan bize dair ltf paylasabilirmi??

S

Soruİşaretleri

Guest
Beni de aradılar. Soruşturmanın devam ettiğini fakat sürecin ne zaman tamamlanacağı konusunda bir şey söyleyemeyeceklerini bildirdiler.

6 ay daha sürebileceği yönünde söylentiler var, bu ne kadar doğru diye sorduğumda, 8 ay bile sürebileceği söylendi ancak daha az sürebileceği de göz ardı edilmemeliymiş.

Muhtemelen kurum soruşturma süreciyle ilgili devamlı meşgul edilmemek için herkesi topluca arayıp bilgilendirmek istemiştir.

Benim anladığım en az 1, en fazla 8 ay daha süreceğidir. Ya sabır! :)

Melakademi

Öğrenci
Dr ogrt.uyesi olarak basvuranlardan tlfla.aranan varmı ? Aylsrdir bize dait hic ses yok sitede...Herhangi bir haber alan bize dair ltf paylasabilirmi??[/QUOTE]

Kimse cvb yazmamış herkesw.up gruptami?haber alan vardır kesinkes...arananlar kimleracaba?

A

AkademiFor4432

Guest
Bu nasıl türkçe? Soruyu anlayamadık ki cevap verelim. İnternet ortamında herkes kısaltma kullanıyor ama bu kısaltma da değil. Gözlerim kanadı açıkçası. Çok şaşkınım.