Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

A

Akademiksss

Guest
Arkadaşlar yaklaşık 6 ay oldu fakat niye sonuçlanmadı daha haber gelen var mı ve daha ne kadar daha bekleriz tahmini olarak?

B

Blksr91

Guest
Merhaba arkadaşlar,
herhangi bir gelişme var mı? Ne arayan var ne soran. Dört gözle göreve başlamak için bekliyoruz.

A

Akademikciiiiii

Guest
Kulaklar telefonda, gözler postacıyı arıyor sokağın başında...

Arkadaşlar, ofis, sekreter falan yok. Odanızı büyük ihtimalle diğer öğretim görevlileri ile paylaşırsınız.

Subay falan da olmuyoruz. Verilen rütbe tamamen tasnif için. Örneğin bir törende nerede duracağımızı, tesislerde hiyerarşinin neresinde olacağımızı bilmemiz için.

Üniforma o kadar kolay giyilecek bir şey değil. O şerefli üniformayı giyebilmek için ter ve kan akıtmanız lazım. Bahsettiğimiz, Cengiz TOPEL'in, Musa ÖZALKAN'ın, Oğuz Kaan USTA'nın, Bülent ALBAYRAK'ın, Furkan YAVAŞ'ın üniforması. Kan ve ter gerek...

Çalışma şartları herkes için aynı ancak göreceğiniz muamele biraz da kişiliğiniz ile ilgili. Bir sivil üniversiteden farklı bir ortam ve çalışma disiplini olacak, buna şimdiden hazır olmak gerek. Tek beklenen uzmanı olduğumuz alanda her biri bir "şehit adayı" olan gençlere doğru ve etkin bilgi aktarabilmek.

İlgili olduğumuz üç yasa var. Açınız, inceleyiniz.

Heyecana mahal yok. O kadar da uzun sürmeyecek.

Hayırlı olsun.

cnakademik

Öğrenci
Arkadaşlar,

Bugün asilden kazanan arkadaşımı aramışlar. Süreç tamamlandı, hazırlayacağınız evrakları mail atıyoruz, onları tamamlayıp gelin demişler. Sırayla herkes aranıyor demek ki bugün itibariyle.

Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

Ö

Öğrgrvlis

Guest
Arkadaşlar tecrübesiz öğretim görevlisine neler tavsiye edersiniz nasıl davranmalı ve nelere dikkat edilmeli gibi?

dgnsimsek

Öğrenci
Arkadaşlar

Ben şu an bir devlet üniversitesinde Öğr. Gör. olarak çalışıyorum. Dün mesai saati bitimine yakın bir saatte arandım ve şu bilgilendirme yapıldı.

Şu an çalışmış olduğum üniversiteye muvafakat yazısının yazıldığını bildirildi. Sürecin devam ettiği, süreç tamamlandığında ilgili okul yönetimi tarafından (atanmaya hak kazandığınız okul) aranılacağını belirtti.

Tahminim süreçten kasıt "bu gibi yazışmaların tamamlanması" diye düşünüyorum.
Kısa bir zamanda tamamlanacağı kanısındayım...