Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

A

Adilett

Guest
Hocam siz aktif olarak orada çalışıyor musunuz bir de hangi harp okulu burası?

Evet kho. Öğrencilerden yana hiç sorun yok bir de. Işimizi bıraktık geldik şu an mecburen devam ediyoruz. Bir şeyleri değiştirmeye gücümüz yetmiyor 200 civarı alım umarız bir şeylere yarar :?

S

Sözdeakademsyn

Guest
Hocam bahsettiğiniz hangi harp okulu ve orada mı çalışıyorsunuz?

Evet Hocam kara harp okulundayım. Soru soran bir hocamıza cevap olarak yazacaktım yazısını tekrar göremedim o yüzden yorum olarak yazdım bende okuması için. Dr.yapıyor gibi anladım. Bu durumdan birçok kişi muzdarip derslere gidememekten veya yeterli çalışma ve araştırmayı yapamamaktan. Özellikle eğitime devam edenlerin bilmesi gerekir.

S

Sözdeakademsyn

Guest
Hava harp okulunda sivil öğretim görevlisi veya okutman olarak çalışan var mı orada ki çalışma şartları nasıl yukarıda anlatılanlar gibi mi yoksa?

Sn.hocam okutman kelimesi bildiğiniz üzere kaldırıldı ve öğretim görevlisi olarak kullanılmakta şu an. Tüm sayfaları okursanız bence anlamak zor da değil çalışma şartları konusunda. Askeri bir okul, sivildeki gibi bir üniversite ortamı beklenerek gelinmese iyi olunur (moral bozukluğu olur sadece) ve şartlar görev tanımı tam oturmamış. Düzeniniz varsa bozup gelmek ne kadar doğru ve yerinde olur bu size kalmış. Hukuk bilginiz nasıl , her şeyle mücadele edebilirim ben usanmam derseniz veya uğraşmam nasılsa 3-5-10 yıla değişir ve maaş yeter gibi.. her ne düşünüyorsanız yine size kalmış. Yeniliğe pek açık olduğu söylenemez. Belki bu iyi halli bir söylem bile olabilir. Ayrıca bölümler arası farklar da olabilir. Ama genel olarak anlatıldığı gibi.örneğin Yöksis e kayıtlı bir personel bile yok, yani ortak bir sorun. Bu nedenle adınız araştırıldığinda orada gözükmüyorsunuz. Sınav görevi de alamıyorsunuz. Bu herkesin anlayabileceği ve ortak olan sorunlardan birisi. Karar sizin... güzel bir karar verip dilediğiniz ve huzurlu bir ortamda çalışma fırsatı bulmanız dileğiyle...

D

DAMYOOOOO

Guest
arkadaşlar sizce sonuçlar pazartesi açıklanabilir mi? Herhangi bir bilgisi olan var mı?

T

Torpilsizakad

Guest
Eğer öğretim görevlisi ilanlarının sonuçlarında yüksek lisansa devam eden biri kazanmış olursa itirazlar bir hayli çok olur bence. Kişiye özel açtığın ilanı kılıfına uydurmak için en az yl yapıyor şartı koyarsan böyle sorunlarla karşılaşırsın işte. Şayet benim başvurduğum yere öyle biri asil olursa bimer cimer artık neresi olursa dilekçe, şikayet vb. başvuruda bulunurum.

A

Asilmiyedekmi?

Guest
Kadro

Arkadaşlar ben de ilandaki bütün şartları taşıyorum aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. Torpilim falan da yok şansımın diğerlerine göre daha yüksek olduğunu düşünüyorum çünkü puanlarım diğer adaylara göre gayet iyi. Eğer asil olursam inşallah ilanın kişiye özel olmadığını görmeyi ümit ediyorum. Hayırlısıyla sonuçları bekleyip göreceğiz hep birlikte :)

P

Perişan1234

Guest
Bence de öğretim görevlisi olmanın koşulu olarak doktora yapan birileri seçilmeli. Hocaların da bu düşüncede olacağı zannındayım. Ama bir de şu durum var ki belki de hakkıyla yüksek lisans yapan ve kazanan birileri de olabilir. Haliyle onları da torpille suçlamak çok uygun olmaz bence. Belki şunu ölçüt alabiliriz: İlk üçte olmayan birisi puanları düşük olduğu halde yüksek alarak asil olmuşsa torpil ihtimali yükseliyor.

M

Merak9876

Guest
Arkadaşlar meslek yüksek okullarında çalışan birileri var mı? Oraların koşulları nasıl? Özellikle bir kadın için nasıl bir ortam var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

F

ForumGr.

Guest
Arkadaşlar sonuçlar açıklanınca kazanıp kazanmadığınızı ve kazandıysanız nasıl bir süreçten geçtiğinizi bizlerle paylaşır mısınız? En azından ileride yol gösterici olur.

S

Sadbuttrue

Guest
Ben şu an bir özel kurumda çalışıyorum ve bir yıllık sözleşmem var. Kazanma gibi bir durumum olursa ve istifa edersem tazminat ödeme durumum olur mu? Nasıl bir yol izlemem gerek? :(

S

Sıralama

Guest
Mülakat

Bence de öğretim görevlisi olmanın koşulu olarak doktora yapan birileri seçilmeli. Hocaların da bu düşüncede olacağı zannındayım. Ama bir de şu durum var ki belki de hakkıyla yüksek lisans yapan ve kazanan birileri de olabilir. Haliyle onları da torpille suçlamak çok uygun olmaz bence. Belki şunu ölçüt alabiliriz: İlk üçte olmayan birisi puanları düşük olduğu halde yüksek alarak asil olmuşsa torpil ihtimali yükseliyor.
Aynen hocam bende böyle düşünüyorum hatta bizim adaylarda birinci sıradaki aday yüksek lisans yapıyor diğerleri doktora öğrencisi 9 kişi de önemli olan mülakat puanı diye düşünüyorum.

T

Tahminler

Guest
Hangi gün olduğunu bilemem ama sabah 10a kadar açıklanmış oluyor. Bütün duyurular sabah giriliyoe. O yüzden her gün 10a kadar bakmak yeterli.

M

MsüÖgrGör

Guest
Hocam geçen alımlarda sonuçlar açıklanmadan önce asil ve yedekler telefonla bilgilendirilmiş. Böyle bir durumu yaşayan var mı?

A

Akd_34570610

Guest
Merhaba arkadaşlar. Personel daireyi aradım ve sonuçların Cuma günü (09.11.2018) toplu olarak anasayfadan duyurulacağını söylediler.

Ü

Ümit17372

Guest
Sonuçlar

Açıklasınlar artık ya ümitlenmek istemiyorum daha fazla günde milyon kez siteye girmekten bıktım