A
Akademikiaaa
Guest
Telefon ile aranan oldu mu acaba asil veya yedek diye? Aradılarsa yazın lütfen biz de boşuna ümitlenmeyelim.
Aranan oldu mu acaba?Hocam geçen alımlarda sonuçlar açıklanmadan önce asil ve yedekler telefonla bilgilendirilmiş. Böyle bir durumu yaşayan var mı?
Ben listede birinciydim ama sınavım iyi geçmedi. Üçüncü sıradaki arkadaşla sınav sonrası konuştuğumuzda o çok iyi geçti dedi. Birinci olduğum için acaba yine de ben alınır mıyım? İlk kez başvuruyorum.
Yeni duyuru geldi. Bugün açıklanmayacak o zaman?
MSÜ ÖĞRETİM ÜYESİ (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) TEMİNİ FAALİYETLERİ DEVAM ETMEKTEDİR
Milli Savunma Üniversitesi MSÜ bağlısı Harp Okulları, Meslek Yüksek Okulları ve Enstitülerde görev yapmak üzere ilan edilen kadrolara (profesör, doçent, doktor öğretim üyesi) başvuran adayların değerlendirme süreci MSÜ Akademik Personelin Seçimi, Atanması, Görevleri ve Görevde Yükseltilmesi Yönetmeliği esasları çerçevesinde yürütülmektedir. Başvuran adayların başvuru dosyalarının akademik jüri üyeleri tarafından değerlendirme süreci devam etmektedir. Jüri değerlendirmesine müteakiben sonuçlar açıklanacaktır.
Kadroya seçilen adayların atama işlemleri, haklarında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması halinde Milli Savunma Bakanının onayına müteakip yapılacaktır.