Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

A

Akademikiaaa

Guest
Telefon ile aranan oldu mu acaba asil veya yedek diye? Aradılarsa yazın lütfen biz de boşuna ümitlenmeyelim.

A

Akademiforum14

Guest
Sonuclarrr

Kazansak bile gitmek mantikli mi acaba yukaridaki yorumlardan sonra dusundurdu

A

Akademikhfdb

Guest
Ben listede birinciydim ama sınavım iyi geçmedi. Üçüncü sıradaki arkadaşla sınav sonrası konuştuğumuzda o çok iyi geçti dedi. Birinci olduğum için acaba yine de ben alınır mıyım? İlk kez başvuruyorum.

M

MlliSavnma

Guest
Ben listede birinciydim ama sınavım iyi geçmedi. Üçüncü sıradaki arkadaşla sınav sonrası konuştuğumuzda o çok iyi geçti dedi. Birinci olduğum için acaba yine de ben alınır mıyım? İlk kez başvuruyorum.

Bazen forumda öyle mesajlar görüyorum ki (bu mesaj gibi) bu arkadaşların akademide yer aldığını yada almak üzere olduğunu düşünemiyorum. Daha okuduğunu anlamaktan veya içine girdiği durumun ne olduğundan habersizler. Kendisinin sınavı kötü geçiyor kendinden liste olarak aşağıda olan birinin iyi geçiyor ve kim girer diyor. Acaba kim girer ? Arkadaşım hangi kafayla mülakata gittin çok merak ediyorum. Mülakatın mantığı nedir size spor olsun diye ayaklarına getirmek mi? %30 mülakat %30 ales %30 not ortalaması %10 dil puanıyla girecek kişi belirlenir. Senden aşağıda olan biri mülakat puanıyla seni geçip çatır çatır kadroya yerleşebilir. Biraz başvurduğunuz ve içinde bulunduğunuz durumlarla ilgili bilginiz olsun.

F

forumakse

Guest
Hayır hocam ben aranmadım şahsen. Ama sonuç için kafayı yiyorum. Hatta sayaç açtım zaman çabuk geçer diye. Herhalde cuma sabahı açıklarlar. 1 gün 12 saat 13 dakika 58 saniye kalmış. :D

Ü

Ümit62728

Guest
Sonuç

Aynen zaman geçmek bilmiyor ve ümitlenip sonrasında da hayal kırıklığına uğramak çok ama çok üzücü olacak :(

A

Asilim?

Guest
Arkadaşlar sabah açıklanacak gibi görünüyor hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Ö

Öğr. Gör.

Guest
Resmen sayfa yenilemekten içim şişti. Şu kütüphane ve dokümantasyon yazısı ile bütünleştiğimi hissediyorum

S

SonuclarAkşama

Guest
Büyük ihtimalle akşam mesai çıkışına kalır. Burada bile mülakatın ne için yapıldığından habersiz veya kendileri giremediği takdirde kuruma-mülakata çamur atacak arkadaşlar var. O yüzden bu tiplerle uğraşmamak adına muhtemelen 17.00-17.30 gibi mesai çıkışı ilanı verip çıkarlar. İtiraz için arayıp insanları boşuna meşgul edecek tiplerle uğraşmamak adına.

Z

Zdnka

Guest
Bence mesait bitimine yakın açıklanır hocam. Sonuçlara bakınca burada paylaşalım.

A

Akademikfr

Guest
Arayan oldu mu hiç ? Bugün ilan edilmeme gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

zdenka

Öğrenci
Yeni duyuru geldi. Bugün açıklanmayacak o zaman?

MSÜ ÖĞRETİM ÜYESİ (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) TEMİNİ FAALİYETLERİ DEVAM ETMEKTEDİR

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ bağlısı Harp Okulları, Meslek Yüksek Okulları ve Enstitülerde görev yapmak üzere ilan edilen kadrolara (profesör, doçent, doktor öğretim üyesi) başvuran adayların değerlendirme süreci MSÜ Akademik Personelin Seçimi, Atanması, Görevleri ve Görevde Yükseltilmesi Yönetmeliği esasları çerçevesinde yürütülmektedir. Başvuran adayların başvuru dosyalarının akademik jüri üyeleri tarafından değerlendirme süreci devam etmektedir. Jüri değerlendirmesine müteakiben sonuçlar açıklanacaktır.

Kadroya seçilen adayların atama işlemleri, haklarında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması halinde Milli Savunma Bakanının onayına müteakip yapılacaktır.

F

Farmer

Guest
Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi için bu duyuru geçerli değil.parantezde onları vermemiş dikkatinizi çekerim

Ofa77

Öğrenci
Yeni duyuru geldi. Bugün açıklanmayacak o zaman?

MSÜ ÖĞRETİM ÜYESİ (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) TEMİNİ FAALİYETLERİ DEVAM ETMEKTEDİR

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ bağlısı Harp Okulları, Meslek Yüksek Okulları ve Enstitülerde görev yapmak üzere ilan edilen kadrolara (profesör, doçent, doktor öğretim üyesi) başvuran adayların değerlendirme süreci MSÜ Akademik Personelin Seçimi, Atanması, Görevleri ve Görevde Yükseltilmesi Yönetmeliği esasları çerçevesinde yürütülmektedir. Başvuran adayların başvuru dosyalarının akademik jüri üyeleri tarafından değerlendirme süreci devam etmektedir. Jüri değerlendirmesine müteakiben sonuçlar açıklanacaktır.

Kadroya seçilen adayların atama işlemleri, haklarında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması halinde Milli Savunma Bakanının onayına müteakip yapılacaktır.

öğretim üyeleri için hocam o duyuru ör gör ve ar gör ü dahil etmemişler bizimki açıklanır muhtemelen 5 gibi