Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

B

Bekleyisss

Guest
Sabahtan beri bekletmelerinden anlamamız lazımdı aslında. Mülakatlar biteli 1 hafta oluyor isimlerin belli olmaması imknsz bnce. Yapılan son açıklamadan da bişey anlamadım açıkçası. Öğretim görevlisi ve araş. gör. seçme süreciyle ilgili bişey yazmamışlar ama bunların işi belli olmaz. Yinede çok beklemeyelim bence açıklamazlarsa şaşrmam açıkçası

K

KaraHarpp

Guest
Saatin artık 4'ü geçmesi ve yaptıkları son açıklamayla bugün artık sonuçları açıklamazlar kimse bence boşuna beklemesin. Olan pc başında sabahtan beri beklememize oldu. Hatırlarsanız ön değerlendirme sonuçlarını sabahın 8'inde açıklamışlardı eğer açıklanacak olsaydı yine açıklanırdı herkese geçmiş olsun

A

Akademikbh

Guest
Hangi numarayı arıyoruz? Öğretim görevlisi açıklanır mı ? Kafamda sorular

Ogr. Gor.

Öğrenci
Herkese merhaba,

Gerçekten en hayırlısını olmasını diliyorum hem kendim hem sizin için. Ama sonuç ne olursa olsun yıkılmak, yılmak yok. Burayı kazanamazsak bile kimse diplomamızı elimizden almıyor. Biz bu bilgilere, bu kültüre, bu puanlara sahip başarılı insanlarız. Ne olursa olsun her zaman en güzelini isteyelim ve yıpratmayalım kendimizi.

Sevgiler

Ogr. Gor.

Öğrenci
İsimleri herkesin göreceği şekilde açıklamamışlar. Mesela ben bazı isimleri takip ediyordum, pek çok kişi sınav için başka şehirlerden gelmesine rağmen bazılarına sınav yeri olarak farklı bir il çıkmıştı. Onların alınacağını düşünüyordum. Neyse yapacak bir şey yok.

Y

Yalova Tde

Guest
Mülakat puanımızı ve kazananları görememek üzdü. Yalova Türk Dili ve Edebiyatını kazanan buradaysa söylerse sevinirim. En azından merakımı gidereyim :)

machine.yns

Öğrenci
Böyle bir açıklama sistemi görmedim resmen diyorlar ki biz alacağımız adamı aldık neye göre aldığımızda sizi ilgilendirmez diyorlar bize de susup oturmak kalıyor...

A

Akademiking

Guest
Msü

Eşimle bu sınava katılabilmek için kendi dügünümüze zor yetiştik, başvuru aşamasını, uyumadan 20 saatlik yolculuğu söylemiyorum bile.. eşim alanında en iyilerden bir tanedir ve kendini de mülakatta yeterince kanitlamis.birebir şahit olduğumuz bazi durumlarda ise alınacak kisileri birebir zaten görmüs olduk.insanları bu kadar aptal yerine koyan hiç kimseye hakkımız hiç bir şekilde helal değildir. Hakkıyla kazanan varsa onlar dışında diğer herkes, ne kadar kolay haram geçirmek boğazdan, bir ömrü artı ahireti yakmak..yazık, çok yazık.

Polke

Öğrenci
Arkadaşlar yedek1'deyim. Bir şey yapmama gerek yoktur değil mi? Herhangi bir durum olursa, olmaz da, bana ulaşırlar heralde.

S

Skandalll

Guest
Balıkesir kara astsubay için her yere şikayette bulunacağım. Böyle rezillik görmedim. Hakkınızı arayın arkadaşlar neye göre kimin torpiline göre adam aldılar merak ediyorum. Bir arkadaş öğretim görevlisi ilanı için itiraz edeceğini söylüyordu. Öğretim görevlisi olmak için yüksek lisans yapmış olma şartı var ya da alanında 2 yıl tecrübe, sağda solda değil alanında, alınan kişilerin böyle bir tecrübesi olmadığına da eminim. Böyle kolay adam harcamak, kılıfına uydurmak görmedim ben ... O yol paraları, harcanan zamanlar haram olsun hepsine, her yere şikayette bulunucam.

koseus

Öğrenci
Her şey bir kenara, tek başına sonuç açıklama sistemi bile şüphe uyandırıcı. Kime kaç puan verdiler, aldıkları kişiyi kaç puanla aldılar ve en önemlisi kimi aldılar? Bunların açıklanması gerekirdi. Türkiye'de torpil ve adam kayırmanın kalesi olan kurumdan başka türlüsünü beklemek bizim iyimserliğimizdi belki de.

Y

Yalova_41

Guest
Yalova/Türk Dili'ni kazanan ben değilim hocam. Üstelik listede çok üstlerde olan biriydim. :) Ve sınavım da iyiydi.

Polke

Öğrenci
Selam arkadaşlar tekrardan, böyle kapalı devre sonuç açıklanması elbette sağlıklı değil ama liste halinde verselerdi bile yine şu an alınmış olan kişiler alınacaktı. Bu şekilde olmasının sebebi tepkileri biraz azaltmak istemek olabilir. Eninde sonunda alınanlar duyulacak ama duyulana kadar belki şikayet zamanı dolmuş olacak.
Herkes üzgün ve kırgın biliyorum. Hele süre uzadıkça insan elinde olmadan umutlanıyor onu da biliyorum. Ben başka bir yerde elden teslim ettiğim evrakların eksik çıkıp(!) listeye alınmadığımı biliyorum. O günden beri hak hukuk aramayı kestim. Ne olur ki, bunu yapan kılıfını da hazırlamıştır.
Şuraya giderken danışmanıma dahi haber vermedim. Kimseyi aratmadım, bundan sonra da aratmayacağım. Üzgünüm, yorgunum ama vicdanım rahat. Yedek değil asil olsam da vicdanım rahat olacaktı, hakkımla girebildim diyecektim ne yapalım nasip değilmiş. Allah herkese selamet versin.
Uzattım kusura bakmayın hâlden anlayacak insanlara içimi dökmek istedim sadece.

A

Akadmk Form????

Guest
????

Benim de kara astsubaydı hocam. sizin bölüm neydi? Hakkımızda hayırlısı olsun.

E

Edebiyat1234

Guest
Türk dili öğretim görevlisi çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı

Y

yeterartik

Guest
Arkadaşlar... Biliyorum bu hikaye hepinize tanıdık gelecek. Lisansın ilk sınıfından beri eşek gibi ders çalıştım. Bir ders bile kaçırmadım. Çok ama çok iyi bir not ortalamasıyla mezun oldum. Dereceyle hem de. Bölümümün en iyisiydim. Hiç ara vermeden yüksek lisansa başladım. Bu sefer hocalarımın çok farklı yüzlerini görmeye başladım. Neyse ki danışmanım hep yanımda oldu. Ales'ten doksan ve YDS'den 80 üstü aldım. Hiç ara vermeden tezimi bitirdim yine mükemmel bir ortalamayla tabii ve doktoraya başladım. Bir sürü kadroya başvurdum. Sonuç hep ama hep aynı. Üstelik sadece şişirme notlardan ibaret değilim. Alan içinde aktif şekilde çalışmalar yapıyorum. Araştırmaya ve üretmeye hevesliyim. Ve en nihayetinde nefret ettiğim bir işe başladım. Sabah 9 akşam 6 sömürülüyorum. Mecbur kaldığım için çalışmalıydım. Ama işe gitmek için her sabah uyandığımda aklımda akademi oldu. Bu kadar gönül verdim ki sizlerin de böyle olduğuna eminim ve sonuç sıfır. Artık ciddi olarak intihar etmeyi düşünüyorum. Hayatımı düzene oturtamadığım için hiçbir şey yapamıyorum. Aldığım kuş kadar para ihtiyaçlarıma ancak yetiyor. Akademiyi bir kenara koyup özel hayata baksam ve evleneyim desem mesela PARAM YOK. Şu an bu kadar moral bozukluğu içinde doktora yapmaya çalışıyorum. İçimden zerre kadar gelmiyor. Bütün akademik aşkım söndü gitti. Ve biliyorum ki bir sabah o işsizlikten intihar eden insanlardan biri olacağım.

A

Akademikimm

Guest
Merhaba arkadaşlar asil kazandım bundan sonraki süreç nasıl işleyecek acaba güvenlik soruşturması ne kadar sürüyor, bu süreçte neler yapılıyor ,bize bilgi veriliyor mu, başladığımızda eğitim süreci oluyor mu ?
Bilgisi ve tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.