MYO 2 Yıl Tecrübe Şartı ve Yüksek Lisans

ebrulist

Öğrenci
işte bunu merak ediyordum bende yüksek lisans mezunuyum ozaman 2 yıllık deneyim geçerli oluyorsa başvurabiliyorum öğretim görevliliğine doğrumu anladım...?

papirus

Araştırma Görevlisi
nazmi hocam beni de 2 yıl tecrübe şartını sağlamadığım gerekçesiyle öğr gör. ön değerlendirmesine almadılar, üstelik yüksek lisans mezunuyum! itiraz ettim bimerden fakat dün elime ulaşan mektupta yine tecrübe şartını sağlamadığım gerekçe gösterilmiş bakınız ilanımız da buydu diye bir de ek göndermişler, ilanda .... lisans mezunu olmak ve alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak yazıyordu... ne yapabilirim?

esrakrpz

Öğrenci
hocam iyi günler. öğretim görevlisi kadrolarına atamalarda en az iki yıllık tecrübe sartı var. yüksek lisans eğitimini bu şartı karşıladığına dair yazılı olan yönetmelik ile ilgili bilginiz var mı??

GaLiLEo

Öğrenci
Nazmi Hocam,MYO nun 2 yıllık tecrübe istemesi hususunda;ben bütünleşik doktora öğrencisiyim bu yıl ikinci yılım fakat ders dönemim neredeyse bitti yeterliliğe girmeme az kaldı acaba tecrübeden sayılır mı?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Ne yazık ki yüksek lisans diploması verilmediği için yüksek lisans mezunu olarak sayılmıyorsunuz. Ancak doktora bitince muaf oluyorsunuz.

east'n bull

Öğrenci
hocam peki, öğretim görevlisi kadrosu için, 2 yıl tecrübe istenmesi yanında ayrıca şu alanda yüksek lisans yapıyor olmak şeklinde ilan verilebilir mi?

east'n bull

Öğrenci
anladım hocam. genelde öğretim görevliliği için özel şartlar daha bir özel oluyor, çalıştığı alanı bile yazabiliyorlar. o yüzden sordum.

teşekkür ederim cevap için.

jankart

Öğrenci
hocam benimde bir sorum olacak . ben ünivden 2010 yılı 6. ayda mezun oldum. ve 2010 yılında mmo dan mühendislik yetki belgesi aldım fakat sigorta girişim 2011 yılı 6.ay da oldu. ben tecrübe şartına mühendislik yetki belgemdeki tarihi yazsam yeterli oluyor mu?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
MYO'un insiyatfine kalmış bir durum, mühendislik yetki belgesi tecrübe şartını karşılıyor mu bilmiyorum sadece yetkilendiriyorsa ve bir işe başladığınızı kanıtlamıyorsa olmaz bence.

phantom-f4

Öğrenci
Nazmi hocam. benim de bununla alakalı bir sorum olacak. yardımcı olursanız çok sevinirim. ben yüksek liasn yaptım. ama başvurduğum ilanda "alanında 3 yıl deneyimli olduğunu belgelemek" diye bir ibare var..yl 2 yıl yerine geçiyor. ben alanımda ayrıyeten özel sektörde de çalıştım bunu nasıl belgelerim? sigorta dökümü tecrübe belgesi yerine geçmiyormuş

hoski

Öğrenci
tecrübenin lisanstan sonra başladığına dair herhangi bir yönetmelik var mı? bazı başvurularda bu durum özellikle belirtilirken bazı başvurularda böyle bir durum yok

angel679

Öğrenci
Merhaba,
Ben Turizm ve otel işl. meslek yüksek okulu bitirdim sonrasında Anadolu Üniv.İktisat ile devam ederek lisans tamamladım.Şuan Sakarya Üniv.Turizm İşl.Yüksek lisansı yapıyorum ve Turizm sektöründe 5 yıl deneyimim var acaba öğretim görevlisi olabilir miyim? Sanırım iktisat üzerine yüksek lisans yapmam gerekiyormuş ama ben Turizm bölümünde çalışmak istiyorum,acaba hiçbir şansım yok mudur?
Yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler.

Slm ARKADAŞLAR alanında 3 yıl deneyimli olma özel şartlarında başvuru isteyen bir myo mezuniyeti 2 yıl 6 ay 15 gün olan bir adayı yazılı sınava alarak başarılı saydı şimdi dava açmaya hazırlanıyorum tecrübe şartının mezuniyet sonrası olduğunu kanıtlayabileceğim bir kanun yönetmelik vs varmı veya emsal teşkil edebilecek danıştay kararları