susam sokağı
Öğrenci
adayın yüksek lisansı var mı ?
YÖK üniversitelere gönderdiği yazıda tecrübe şartının lisans sonrası olması gerektiğini belirtmiştir. Ancak bu sadece bir görüştür insiyatif olabilir üniversiteye göre benim de arkadaşım kazandı ama ataması yapılmadı bu yüzden.
Arkadaşımın ataması yapılmadı rektör onaylamadı yoksa 1. olarak ilan edilmişti özür dilediler mahkemeye vermezsen seviniriz dediler o kadar. İptal edilebilir mi sonradan bilmiyorum, sınav sonucu maddi hatadan dolayı iptal edilen biliyorum ama.Atama yapılsa da iptal olunabilir sonucu mu cıkıyor bu cümleden??
Arkadaşımın ataması yapılmadı rektör onaylamadı yoksa 1. olarak ilan edilmişti özür dilediler mahkemeye vermezsen seviniriz dediler o kadar. İptal edilebilir mi sonradan bilmiyorum, sınav sonucu maddi hatadan dolayı iptal edilen biliyorum ama.
Her şekilde dava hakkınız var bence kazanılırda, ama umarım bir sorunla karşılaşmazsınız.
Nazmi Hocam, bir konuda acil yanıta ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bugün gördüğüm bir ilanın özel şartlar kısmında şunlar belirtilmiş:
"Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı için;
1-İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olmak.
2-Marka İletişimi Yönetimi konusunda en az iki yıl deneyimli olmak."
Ben Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans ve yüksek lisans mezunuyum ve hatta şu anda doktora yapıyorum ancak iş tecrübem yok. Bu ilana başvurabilir miyim, yüksek lisansım deneyim şartını karşılar mı, yoksa başvurmak için "Marka İletişimi Yönetimi" konusunda mı yüksek lisans mezunu olmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar,
Öğretim görevlisi için 2 yıl şartını sağladığıma dair iş yerinden alacağım bir dilekçe istenmekte, bu dilekçe içeriği konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?
"Ali Veli .... tarihleri arasında şirketiminiz (veya okulumuz) bünyesinde .... olarak çalışmıştır."
AynenBu kadar özet yani )
teşekkürler
Merhaba meslek yüksekokulunda öğretim gorevlisi ilaninda 2 yil tecrübe yerine yüksek lisans sayilmasi hala gecerlimidir lütfen acil cevap yazin