Ama üyelik daha sonra gerekir diye düşündüğüm için o an giriş yapmaya çalıştım
ben o zaman da tutuşmuştum üyelik almazsam tercih yapamam diye sizin yaptığınız daha iyi olmuş
Ama üyelik daha sonra gerekir diye düşündüğüm için o an giriş yapmaya çalıştım
ben de öyle düşünmüştüm ama üyelik yapamadım yine de o zaman cgnblt10' unda dediği gibi bir link yayınlanır, yeni bir şifreyle giriş yaparız. sonra aynı şifreyle de sonuçları öğrenirizben o zaman da tutuşmuştum üyelik almazsam tercih yapamam diye sizin yaptığınız daha iyi olmuş
83 benim sizin kaç?
benimde 83.76 hocam
izmir bazı noktalarda benim işimi baya bi kolaylaştıracak hocam öyle diyelim sizin puanınız 50 nin altında mı ki bir sene hakkınız var hocam ? benim kpds den aldıgım bi 58.75 var ve de bana iki sene hakkımın oldugunu söylediler. o yüzden kalite ve de bana kolaylık sağlayacak şekilde bir sıra izleyeceğim. elbette sonuçlar açıklandıktan sonra da haberleşelim hocam. Hakkımızda hangi üniversite bize hayırlı olacaksa o üniye yerleşmeyi de rabbim bizlere nasip etsin diyelim
Amin hocam, puanım 62,5, hem bu vasıtayla bu sorunu da editör arkadaşlarımıza sormuş olalım. Bana söyledikleri 6 ay kurs dönüşünde kasımda tekrar 6 aylık kursa gönderiyorlarmış o zaman mayısta bitiyormuş hakkım ya da tekrar şubatta gidersem de 6 ay sonra temmuz gibi hakkım bitiyor mayıs ya da temmuza kadar 65i alamazsam atılıyormuşum bu ne derece doğrudur ? 2 sene dedikleri buysa nasıl bir iki sene mantığıdır bilen anlatsın lütfen
Amin hocam, puanım 62,5, hem bu vasıtayla bu sorunu da editör arkadaşlarımıza sormuş olalım. Bana söyledikleri 6 ay kurs dönüşünde kasımda tekrar 6 aylık kursa gönderiyorlarmış o zaman mayısta bitiyormuş hakkım ya da tekrar şubatta gidersem de 6 ay sonra temmuz gibi hakkım bitiyor mayıs ya da temmuza kadar 65i alamazsam atılıyormuşum bu ne derece doğrudur ? 2 sene dedikleri buysa nasıl bir iki sene mantığıdır bilen anlatsın lütfen
Bir kere kursa gidiyoruz.
İki kere gidebiliyormuşuz hocam hatta forumda da ikinci gidişim filan diyenlere rastlamıştım ben
valla hocam benim bildiğim kadarıyla göreve başladıktan sonra bir sene içerisinde 50 ve üzeri puan alınması gerekiyor. eger puanımız 50-64 arasındaysa bu süre yine aynı sekilde göreve başladıktan sonraki iki seneye uzuyor. yani 2 sene içerisinde 65 i gecmemiz gerekiyor. yani ben 31.01.2013 de göreve başladım, 31.01.2015 e kadar 65 ve üzeri puan almam gerekiyor ve bu süreç içerisinde 4 tane yds ye girebiliyorum. ielts leri saymaya bile gerek yok benim bilgim bu sekilde hocam ilk 6 aylık süre ikinci altı aylık süre gibi kafa karıstırıcı seylerle ugrasmak yerine bu sekilde düşünmek daha ideal sanki
- - - Güncellendi - - -
sarımaske hocamızın da söylediği gibi sadece bir kereliğine 6 aylık kursa gidiyoruz. daha sonra eger 65 ve üzeri puanı ne zaman alırsak ondan sonra yüksek lisans tercihlerini bekliyoruz. eger 6 aylık kurs süreci sonrası 65 i gecemezsek, atandıgımız üniye geri dönüp çalışmaya başlıyoruz. bu çalışma sürecinde de 18 aylık bir zamanımız var 65 i gecmek için.
Hocam bir önceki mesajda da söyledim, 2. defa kursa gitmiyorsunuz. Sizin puanınız 50 altı ise, şu anda 50'yi geçmek için 1 sene, 65'i geçmek için 2 sene hakkınız var. Yani sizin durumunuzda 3 seçenek var;
1-65'i geçersiniz direkt lisansüstü eğitime başlarsınız.
2-50'yi geçersiniz, 65 için 1,5 yıl süreniz kalır, bu sürede atandığınız okulda çalışırsınız.
3-50'yi geçemezsiniz, 50'yi geçmek için 6 ay süreniz kalır, bu sürede atandığınız okulda çalışıp 50'yi hatta mümkünse 65'i geçmeye çalışırsınız.
tercih yapabilen oldu mu? yök yine işe yaramaz tavrıyla çalışmamaya devam ediyor. dil tercihinde bile kitlenen site yapmayı nasıl beceriyorlar hayret
Henüz tercih işlemleri, kurs merkezleri ilan edilmedi, bekliyoruz. Yoksa ilan edildi de ben mi bulamıyorum:S
Bende öyle biliyordum ama böyle hakkımız varmış ikincisi; 2 sene dedikleri dediğim şekilde imiş ben bu şekilde sormadım onlar direk böyle anlattı ikinci 6 aylık kursa gönderiyoruz onda da geçemezseniz atılırsınız dedi yani ikinci kurs önümüzdeki sene mayıs temmuz gibi biterse 8 ay filan yenmiş oluyor ben söyledim ama anlamadı belkide 50 üstü olduğumu tekrar gitmeye çalışacağım bugün yani bence de 2 anlayışı sizin dediğiniz gibi olması lazım
Hocam bir önceki mesajda da söyledim, 2. defa kursa gitmiyorsunuz. Sizin puanınız 50 altı ise, şu anda 50'yi geçmek için 1 sene, 65'i geçmek için 2 sene hakkınız var. Yani sizin durumunuzda 3 seçenek var;
1-65'i geçersiniz direkt lisansüstü eğitime başlarsınız.
2-50'yi geçersiniz, 65 için 1,5 yıl süreniz kalır, bu sürede atandığınız okulda çalışırsınız.
3-50'yi geçemezsiniz, 50'yi geçmek için 6 ay süreniz kalır, bu sürede atandığınız okulda çalışıp 50'yi hatta mümkünse 65'i geçmeye çalışırsınız.
Bana personel işlerinden sarı bir zarfta gelen kağıtta aynen şu ifade var, isteyene de fotoğrafını çeker yollarım:
".... olduğundan, dil puanınızın 11/02/2014 tarihine kadar 65 ve üzeri olması gerekmektedir. Aksi halde adı geçen yönetmelik uyarınca kadro ile ilişiğiniz kesilecektir."
Bana personel işlerinden sarı bir zarfta gelen kağıtta aynen şu ifade var, isteyene de fotoğrafını çeker yollarım:
".... olduğundan, dil puanınızın 11/02/2014 tarihine kadar 65 ve üzeri olması gerekmektedir. Aksi halde adı geçen yönetmelik uyarınca kadro ile ilişiğiniz kesilecektir."