ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

melissss

Öğrenci
Merhaba Nazmi hocam benim puanım 80.178 ilk tercihimi Eskişehir Anadolu üniversitesi yapıcam bana yakınlığından dolayı sizce yerleşir miyim ?

mum çiçeği

Öğrenci
pırpır hocam doğru düşünüyor bu kez :) yöksisle uğraşmayın, tercihleri öyp tercihlerini yaptığımız gibi yapacağız.. henüz erken hem, bir kahvaltı edin, rahatlayın, sonra da dua edin yökün nahoş bir sürpriz yapası tutmasın :)

vldndndr

Öğrenci
arkadaşlar yöksis nerden çıktı bilmiyorum ama o zaten bizim kendi başımıza kaydolduğumuz bişey değil. bölüm sekreteri yöksis şifremin yök tarafından personel daire başkanlığına ordanda bana bildirileceğini falan söyledi ve sen bekleme şifre falan o iş uzun sürer dedi:)

Tarcinn

Öğrenci
Günaydın,YÖK'ün anasayfasında duyuru kısmında link mi bekliyoruz şuan?
Ben de hangi şifreyle girildiğini hatırlamıyorum,tez arama için üye olduğumuz mail adresi ve şifreyle mi gireceğiz sisteme?

esoong

Öğrenci
Günaydın,YÖK'ün anasayfasında duyuru kısmında link mi bekliyoruz şuan?
Ben de hangi şifreyle girildiğini hatırlamıyorum,tez arama için üye olduğumuz mail adresi ve şifreyle mi gireceğiz sisteme?
ben link bekliyorum:D

- - - Güncellendi - - -

hocam peki tercihleri nasıl yapmıştınız.. tc numarası ve doğrulama için verilen harfli kodlar yeterli mi olmuştu?

öyp başvurusu yaptım sadece. Onu da nasıl yaptım hatırlamıyorum

- - - Güncellendi - - -

hocam peki tercihleri nasıl yapmıştınız.. tc numarası ve doğrulama için verilen harfli kodlar yeterli mi olmuştu?

lisansüstü tercih derken ben lisansüstü tercih yapmadım zaten dilden 65'i geçemediğim için. Ama üyelik daha sonra gerekir diye düşündüğüm için o an giriş yapmaya çalıştım:D

i.a.

Öğrenci
Arkadaşlar niye bu kadar panikliyorsunuz ya, rahat olun biraz, açarlar bir iki saat içinde, daha karga b.kunu yememiş afedersiniz, ne bu acele... :)

cgnblt10

Öğrenci
ya arkadaşlar siteden tercihler buradan yapılacak diye bir link açıklarlar...aynı ilk öyp gibi...sonra sadece tercih için o ekrandan bir üyelik şifresi alınır...gene ilk öyp de yaptığımız gibi...mailimize gönderirler gene ...daha sonra tercih...;)