yöksis ten mi giriş yapacağız? ben oradan giremiyorum
yöksis ten mi giriş yapacağız? ben oradan giremiyorum
pırpır hocam doğru düşünüyor bu kez yöksisle uğraşmayın, tercihleri öyp tercihlerini yaptığımız gibi yapacağız.. henüz erken hem, bir kahvaltı edin, rahatlayın, sonra da dua edin yökün nahoş bir sürpriz yapası tutmasın [/QUOTE
yapmaz demi
pırpır hocam doğru düşünüyor bu kez yöksisle uğraşmayın, tercihleri öyp tercihlerini yaptığımız gibi yapacağız.. henüz erken hem, bir kahvaltı edin, rahatlayın, sonra da dua edin yökün nahoş bir sürpriz yapası tutmasın
Hocam valla ağzınızdan bal damlıyor Keşke bir sürpriz yapıp açsa Ege. Bu arada ben de İzmir'liyim ve ilk sıraya 9 Eylül'ü yazacağım. Puanım 83. Umarım hepimizin gönlüne olur...
sisteme girerken şifre unutma ile ilgili sorun yaşarsak kolay bir çözümü var mıdır acaba? az önce sanki mail adresim yanlış bir adresmiş gibi uyarı geldi de.. aynı sorun umarım tercih yaparken olmaz : (yöksisle uğraşmayın, tercihleri öyp tercihlerini yaptığımız gibi yapacağız..
sisteme girerken şifre unutma ile ilgili sorun yaşarsak kolay bir çözümü var mıdır acaba? az önce sanki mail adresim yanlış bir adresmiş gibi uyarı geldi de.. aynı sorun umarım tercih yaparken olmaz : (
benim bir şifrem bile yok şu an. üye olamaıştım ben lisansüstü tercihlerinde
ben link bekliyorumGünaydın,YÖK'ün anasayfasında duyuru kısmında link mi bekliyoruz şuan?
Ben de hangi şifreyle girildiğini hatırlamıyorum,tez arama için üye olduğumuz mail adresi ve şifreyle mi gireceğiz sisteme?
hocam peki tercihleri nasıl yapmıştınız.. tc numarası ve doğrulama için verilen harfli kodlar yeterli mi olmuştu?
hocam peki tercihleri nasıl yapmıştınız.. tc numarası ve doğrulama için verilen harfli kodlar yeterli mi olmuştu?
yok hocam sanmam..tez arama için üye olduğumuz mail adresi ve şifreyle mi gireceğiz sisteme?