ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

merve ç

Öğrenci
izmir bazı noktalarda benim işimi baya bi kolaylaştıracak hocam öyle diyelim :) sizin puanınız 50 nin altında mı ki bir sene hakkınız var hocam ? benim kpds den aldıgım bi 58.75 var ve de bana iki sene hakkımın oldugunu söylediler. o yüzden kalite ve de bana kolaylık sağlayacak şekilde bir sıra izleyeceğim. elbette sonuçlar açıklandıktan sonra da haberleşelim hocam. Hakkımızda hangi üniversite bize hayırlı olacaksa o üniye yerleşmeyi de rabbim bizlere nasip etsin diyelim :)

- - - Güncellendi - - -

hocam sizde de izmiri ilk tercih olacak anladıgım kadarıyla :) yanlış anlamazsanız puanınızı öğrenebilir miyim ?

- - - Güncellendi - - -

Gorgias hocam aynı şekilde sizde de izmiri ilk tercih olacak anladıgım kadarıyla :) yanlış anlamazsanız sizin de puanınızı öğrenebilir miyim ? :)

- - - Güncellendi - - -

herkese soru sora sora kendimi cia ajanı gibi hissetmeye başladım :D şunun puanı benden yüksek benim önümde olacak, şu arkadasın puanı benden az hahahaaa ben onu geçtim vsvsvsvsvs :) şeytan bak git :))

- - - Güncellendi - - -

gorgias hocam da önceki mesajlarından birinde zaten puanını belirtmiş. kusura bakma hocam tembellik işte :) insan bi önceki mesajlara bakar demi :)

83 benim sizin kaç?

- - - Güncellendi - - -

Size İzmir gelir yüzde 99 :)

bana mı :)

jSmNn

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ilk sırada Dokuz Eylül'ü tercih edeceğim çünkü hem evim izmirde zaten izmirliyim, hem de dokuz eylülde yüksek lisansa devam etmeye çalışıyorum. Ama burda Dokuz eylül o kadar çok övülmüş ki inanamadım, "benim deu olur yaa kim tercih edicek burayı" diye düşünürken şimdi tedirgin olmaya başladım =( Ben lisansı da deu da tamamladım ve kötü diyemeyeceğim ama iyi de olmayan bir hazırlık eğitimi almıştım. Aslında biraz denk gelen hocaya bağlı, başka sınıflarda memnun olan arkadaşlarım vardı ama biz sınıf hocalarımızdan hiç memnun değildik.

Puanım 80.6 =( İnşallah olur çünkü gerçekten ihtiyacım var yoksa başka şehirde hem ev tutmak zorunda kalıcam, masraf yapıcam, hem de yüksek lisansım kalıcak. Umarım tercih yaparken herkes evlerine göre tercih yapar. =(

mum çiçeği

Öğrenci
bu kadar popüler olacağını bilsem vermezdim hocam boğaziçinin önünde dokuz eylül daha neler.. hocam hazır burdayken 81.3 ile izmir konusundaki fikriniz nedir, forumdaki izmir popülaritesi bizde rahatlık bırakmadı :)

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
İstanbul ve Ankara'dan sonra tercih ederler genellikle o puana rahatlıkla gelebilir diye düşünüyorum :)

url

Öğrenci
ankette dokuz eylülü italik yazmışlar ondan dikkat çekiyo bence :p umarım izmir olur bide sürpriz yapıp ege açılırsa tadından yenmez deyip son dakika temennisinde bulunayım :)

Hocam valla ağzınızdan bal damlıyor :) Keşke bir sürpriz yapıp açsa Ege. Bu arada ben de İzmir'liyim ve ilk sıraya 9 Eylül'ü yazacağım. Puanım 83. Umarım hepimizin gönlüne olur...