larienelanesse
Öğrenci
yine bu forumda bir yerlerde 2010da dokuz eylüle gidip 65i geçen 1 kişi olmuş diye okudum..
izmir bazı noktalarda benim işimi baya bi kolaylaştıracak hocam öyle diyelim sizin puanınız 50 nin altında mı ki bir sene hakkınız var hocam ? benim kpds den aldıgım bi 58.75 var ve de bana iki sene hakkımın oldugunu söylediler. o yüzden kalite ve de bana kolaylık sağlayacak şekilde bir sıra izleyeceğim. elbette sonuçlar açıklandıktan sonra da haberleşelim hocam. Hakkımızda hangi üniversite bize hayırlı olacaksa o üniye yerleşmeyi de rabbim bizlere nasip etsin diyelim
- - - Güncellendi - - -
hocam sizde de izmiri ilk tercih olacak anladıgım kadarıyla yanlış anlamazsanız puanınızı öğrenebilir miyim ?
- - - Güncellendi - - -
Gorgias hocam aynı şekilde sizde de izmiri ilk tercih olacak anladıgım kadarıyla yanlış anlamazsanız sizin de puanınızı öğrenebilir miyim ?
- - - Güncellendi - - -
herkese soru sora sora kendimi cia ajanı gibi hissetmeye başladım şunun puanı benden yüksek benim önümde olacak, şu arkadasın puanı benden az hahahaaa ben onu geçtim vsvsvsvsvs şeytan bak git )
- - - Güncellendi - - -
gorgias hocam da önceki mesajlarından birinde zaten puanını belirtmiş. kusura bakma hocam tembellik işte insan bi önceki mesajlara bakar demi
Size İzmir gelir yüzde 99
ibrahimakca hocam için söylemiştim onu ben ama size de gelir yüzde 99 ilk tercihiniz olacaksa, bana da yüzde 98 gelir
ama sanki herkes izmirde oturuyo gibi ya da forumdakiler izmir ağırlıklı
ben de şaşkınım izmiri tercih etmek isteyen pek olmaz sanıyordum.
İnşallah forumdakiler öyledir =)
Aynen ben de öyle düşünmüştüm
ankette dokuz eylülü italik yazmışlar ondan dikkat çekiyo bence umarım izmir olur bide sürpriz yapıp ege açılırsa tadından yenmez deyip son dakika temennisinde bulunayım
ankette dokuz eylülü italik yazmışlar ondan dikkat çekiyo bence umarım izmir olur bide sürpriz yapıp ege açılırsa tadından yenmez deyip son dakika temennisinde bulunayım
İstanbul ve Ankara'dan sonra tercih ederler genellikle o puana rahatlıkla gelebilir diye düşünüyorum
hacettepeden dil eğitimi aldım, memnun değildimhacettepe öyp'lileri umursamıyomuş koca sınıftan bir iki kişinin dili geçtiğini biliyorum,ben olsam hacettepe ve ankara üni. tercih etmem ama odtü olursa dadından yenmez
yök sitesinden giriş yapıyoruz değil mi?başka bir üyelik girişi gibi bir şey istiyorlar mı?büyük bir heyecanla baktım YÖK' ün sayfasına ama tercihler başlamamış sanırım