ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152
F

financier

Guest
arkadaşlar sonuçlar açıklandıktan sonraki süreç nasıl oluyor? yani evrak filan götürüyormuyuz daha da önemlisi evrakları teslim etme süresi ne kadar olur? geçen dönemlerde nasıl oldu açıklarsanız çok sevinirim?

eskiden evrak yoktu şimdi de olmaz. sadece görev yerinden çalıştığınıza dair belge alacaksınız , sonra kazandığınıza ilişkin sonuç belgesinin ekli olduğu bir dilekçe ile kurumunuzdan ayrılacaksınız. senet işi sonraki aşama , görevli olduğunuz üniversiteniz ilerleyen zamanda sizi senet için tekrar bilgilendirecek..

teksas

Öğrenci
Buda saçmalık ne farkı varsa 35 le 39 un sonuçta başka şehre mecburiyetten gidiyoruz..Ne barınma hakkımız var ne yurt hakkımız . Al bavulunu git diyorlar . sokakta mı yatacağız gittiğimiz yerde bilmiyorum ki.

- - - Güncellendi - - -

Bir dünya masraf yaptım ev tutum eşya aldım ben . şimdi git diyorlar. Yemin ederim bir tane beyni çalışan adam varsa idareciler içerisinde ben adımı değiştireceğim. Akademisyen değilde sanki komando olacağız . Her türlü zorlu şarta maruz bırakılıyoruz. Lanet ettim resmen ya. Amaçları bıktırıp işi mi bıraktırmak anlamıyorum. Sonrada neden beyin göçü var diyorlar . olmazmı kardeşim bu fosillerin aldığı idari kararlarla yaşıyoruz!!

F

financier

Guest
Buda saçmalık ne farkı varsa 35 le 39 un sonuçta başka şehre mecburiyetten gidiyoruz..Ne barınma hakkımız var ne yurt hakkımız . Al bavulunu git diyorlar . sokakta mı yatacağız gittiğimiz yerde bilmiyorum ki.

hocam ben demiyorum YÖK diyor. hemde diyor ki sizi ücretsiz kursa yolluyorum bi de maaş veriyorum , kim yapar bu babalığı diyor , ve bari yolluk istemeyin diyor!!

teksas

Öğrenci
hocam ben demiyorum YÖK diyor. hemde diyor ki sizi ücretsiz kursa yolluyorum bi de maaş veriyorum , kim yapar bu babalığı diyor , ve bari yolluk istemeyin diyor!!
Estğ abi sana bir lafım yok. Lisedyken felan bu sokaklara düşüp eylem yapanları hiç anlamazdım. Valla çok haklılarmış... Biz koyun oldukça güdenimiz çok olur!

nur85gs

Öğrenci
Vallahi ben de çok çaresizim:( puanım da sizinle aynı sayılır, ılk tercihim de aynı:(( hızlı tren yakın olsa geliş gidiş yapmayı göze alcm ama uymuyo sanırım:(( sadece oturup ağlıyorum günlerdir:((

hafizates

Öğrenci
Bi mucize olsa da Konya açsa yarın diyorum ama biliyorum ki olmayacak :(( Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim :(

hocam, ben de konya istiyordum, açılacağından çok ümitliydim, bilmiyorum son gün herhangi bir dil merkezinin eklenmesi mümkün müdür?
ama gelin beraber dua edelim, site yöneticilerine de sormuş olalım son gün bir dil merkezinin eklenmesi mümkün mü acaba? daha önce böyle bir durum yaşandı mı? bir ümit işte bizim ki de, belki de açarlar.. görelim Mevla neyler...

egeiletişim

Öğrenci
arkadaşlar dil tercihlerimde
1. dokuz eylül
2 akdeniz
3. anadolu
4. bogaziçi,
5. itü
6. marmara vs. sıralamasıyla tercih yaptım.puanım 80.7lerde.
izmirde yaşadığımdan ilk tercihim dokuz eylül. açıkcası istanbulu zaten istemiyorum o yüzden sonlara yazdım sizce gelme şansı nedir ya da bu şekilde bir tercih listesi olur mu?

autum_

Öğrenci
tercihlerimi kontrol edeyim dedim şu an siteye girilmiyor.. anlamadığım şey bu oturmamışlık daha ne kadar devam edecek.. ilk günden beri sorun yaşıyoruz bir çok şeyde.. son güne geldik hala stres bitmedi..

hocam, tercih yapmadım ve yine yök e ulaşılamıyor, açılır mı dersiniz..

mutlaka açılır yani açılamazsa süre uzatılır da stres küpü olacaz o başka..