dil puanım 73.34
1.akdeniz
2.dokuz eylül
3.anadolu
4.boğaziçi
5.odtü
6.marmara
....
hangisinin gelme ihtimali yüksektir?
boğaziçi gelme ihtimali yok mu hocam üzüldüm şimdi
arkadaşlar sonuçlar açıklandıktan sonraki süreç nasıl oluyor? yani evrak filan götürüyormuyuz daha da önemlisi evrakları teslim etme süresi ne kadar olur? geçen dönemlerde nasıl oldu açıklarsanız çok sevinirim?
Yolluk verecekler mi bize ?
Buda saçmalık ne farkı varsa 35 le 39 un sonuçta başka şehre mecburiyetten gidiyoruz..Ne barınma hakkımız var ne yurt hakkımız . Al bavulunu git diyorlar . sokakta mı yatacağız gittiğimiz yerde bilmiyorum ki.
Estğ abi sana bir lafım yok. Lisedyken felan bu sokaklara düşüp eylem yapanları hiç anlamazdım. Valla çok haklılarmış... Biz koyun oldukça güdenimiz çok olur!hocam ben demiyorum YÖK diyor. hemde diyor ki sizi ücretsiz kursa yolluyorum bi de maaş veriyorum , kim yapar bu babalığı diyor , ve bari yolluk istemeyin diyor!!
Bi mucize olsa da Konya açsa yarın diyorum ama biliyorum ki olmayacak ( Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim
hocam her şeyde bir hayır vardır çok üzmeyin kendiniziVallahi ben de çok çaresizim puanım da sizinle aynı sayılır, ılk tercihim de aynı( hızlı tren yakın olsa geliş gidiş yapmayı göze alcm ama uymuyo sanırım( sadece oturup ağlıyorum günlerdir(
Hocam sabah ola hayrola . bi gidelim bakalım koordinatörlüğü ne sonuç çıkacak...
hocam, tercih yapmadım ve yine yök e ulaşılamıyor, açılır mı dersiniz..