ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152
F

financier

Guest
Vallahi ne yaptığımı ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Yarın bi mucize olsun diye dua ediyorum ve ağlıyorum:(( Ankara yazdım ama konya olmadıktan sonra ne diyeyim :((

bir daha ki dönemi bekleseniz nasıl olur ? belki açılır. ya da o ara sınava girer geçersiniz mesele ortadan kalkar.. yanılmazsam öyle bir şansınız var.

Son düzenleme:

arkeyta

Kısıtlanmış Üyelik
benim puan malesef çok yüksek değil.. 75.8.. o yüzden başlara yazma gereği bile duymadım ODTÜ'yü.. dokuz eylül-hacettepe-ankara-antalya-anadolu.. ama antalya çok iyi diye duydum.. başlara mı yazsam diye düşünüyorum.. en başa izmir yazma nedenim de atandığım üniye yakın..

sizin puan iyiyse ve istanbulda kalabilme ihtimaliniz varsa boğaziçini de yazabilirsiniz bence..

hocam valla antalyayı başa mı yazsam diye düşünmeden edemiyorum..bana 75 le neresi gelir tahmin bile edemiyorum ki..

Hocam açıkçası antalyanın başlı başına birçok pozitif yönü var. Diğer şehirlerin hepsi büyükşehir ve öğrenci sayısı çok fazla dolayısıyla barınma çok zor ve pahalı oysa antalya bu mevsimde çok tenha eşyalı süper evler çok ucuza kiralanıyor. Bana sorarsanız en başa olmasa bile ilk 3 tercihiniz arasında Akdeniz olmalı. umarım sınav sonucunuz benım kı gibi olur.

nur85gs

Öğrenci
bir daha ki dönemi bekleseniz nasıl olur ? belki açılır. ya da o ara sınava girer geçersiniz mesele ortadan kalkar.. yanılmazsam öyle bir şansınız var.

Hocam öyle bi şansım olsa beklicem.. Oyp koordinatörümüzün dediğine göre, Yök'te Selçuk Ünv den sorumlu bi hanım varmış. Demiş ki, eğer tercih yapmazsa, sistem boş kalan yere atama yapar demiş :(( o zaman daha kötü olur diye tercih yapmak zorunda kaldım.. Kaç gündür ağlıyorum.. Eşim Ağustos'ta askere gidecek diye üzülürken ben ondan önce ayrılıyorum buradan:((
Allahım ne olur bi mucize... ÖYP ye geçerken yüz kere sordum, Konya'da dil eğitimi var mı açılacak mı diye.. Var dedikleri için tek tercih yaptım.. Şimdi de bu şoku atlatamıyorum:(((

autum_

Öğrenci
Hocam açıkçası antalyanın başlı başına birçok pozitif yönü var. Diğer şehirlerin hepsi büyükşehir ve öğrenci sayısı çok fazla dolayısıyla barınma çok zor ve pahalı oysa antalya bu mevsimde çok tenha eşyalı süper evler çok ucuza kiralanıyor. Bana sorarsanız en başa olmasa bile ilk 3 tercihiniz arasında Akdeniz olmalı. umarım sınav sonucunuz benım kı gibi olur.

açıkçası çok istiyorum ama işte apar topar geçmem gerekecek kurs yerine (naklen atanma işi yüzünden).. barınma sorunu kafamda büyüyor..antalyayı kazansam farz edelim cumartesi-pazar yani kurstan 1-2 gün önce olsam orada (antalyada), direk bir yer ayarlayabilir miyim ki?

F

financier

Guest
Hocam öyle bi şansım olsa beklicem.. Oyp koordinatörümüzün dediğine göre, Yök'te Selçuk Ünv den sorumlu bi hanım varmış. Demiş ki, eğer tercih yapmazsa, sistem boş kalan yere atama yapar demiş :(( o zaman daha kötü olur diye tercih yapmak zorunda kaldım.. Kaç gündür ağlıyorum.. Eşim Ağustos'ta askere gidecek diye üzülürken ben ondan önce ayrılıyorum buradan:((
Allahım ne olur bi mucize... ÖYP ye geçerken yüz kere sordum, Konya'da dil eğitimi var mı açılacak mı diye.. Var dedikleri için tek tercih yaptım.. Şimdi de bu şoku atlatamıyorum:(((

hocam sizin adınıza üzüldüm. bazı durumlarda 1 dönem erteleme şansı verebiliyorlar yanılmazsam. keşke geçen hafta yök'e gidebilseydiniz ya da yine gidebilirsiniz. eşinizin askere gideceğini , yaşlı bir annenizin olduğunu ona bakmanız gerektiğini ifade edip yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. , Allah yardımcınız olsun. vardır her şeyde bir hayır..

sldnr

Öğrenci
Keşke yeni bi anket yapılsaydı ve herkes ilk tercihini işaretleseydi. Böylelikle herkesin bi çıkarım yapması daha kolay olurdu.
Ben anadolu yazıcam ilk tercihime 72 puanla gelme şansı nedir?

dr.feyza

Öğrenci
hocam boğaziçine giden yok mu tanıdığınız :) yazmalı mıyım sizce ilk tercihiö odtü ikinciye karar veremedim :( sonra da hacettepe yada dokuz eylül

oglak1

Öğrenci
merhabalar..ben de hala yapamadım tercihlerimi.puanım 78 ve bi türlü karar veremiyorum sıralama.boluya atandım.
bogaziçi
itü
odtü
hacettepe
anadolu
dokuz eylül
marmara
ytü
akdeniz

bu sekilde hangisinin gelme ihtimali varr hocam.

şimdiden teşekkür ederim..

Dissident

Araştırma Görevlisi
arkadaşlar sonuçlar açıklandıktan sonraki süreç nasıl oluyor? yani evrak filan götürüyormuyuz daha da önemlisi evrakları teslim etme süresi ne kadar olur? geçen dönemlerde nasıl oldu açıklarsanız çok sevinirim?