ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

ilahiöyp

Öğrenci
ben yökten biriyle görüştüm az önce. sorunun farkındalarmış. çözmeye çalışıyorlarmış. tercihlerimiz onların veri tabanına düşüyormuş ama biz göremiyormuşuz.

birkaç saat sonra tekrar dener misiniz, dedi en son. :(

cgnblt10

Öğrenci
arkadaşlar ben tercihlerimi cuma günü yaptım ve kayıt başarılı dedi...ancak kontrol edip son gün çıkcaktım sistemden...ama gene bi yök saçmalığı ile karşılaştık...doğru giden hiçbi iş yok ...sistem 800 kişiyi tartamıyo...inşaallah önceki tercihleri gümbürtüye götürmez bu sistem...

hafizates

Öğrenci
sayın editörlerim ve değerli arkadaşlar!

Tercihlere sonradan başka dil merkezlerinin eklenme ihtimali var mıdır? Bugünün son gün olduğunu biliyorum ama sisteme erişilememe ve yeni yerlerin eklenmesi gibi bir sebeple tercihler uzatılabilir mi?

cgnblt10

Öğrenci
bide şu var...biz tercih yapıyoruz,kaydet dioruz altta sadece bi kayıt başarılı yazısı...insan bi onay sekmesi açar yada ne bileyim bi onay maili atar...yani bi tercih çıktısı alınır...sırayla onaylanmış halde herkesin tercihi çıktı olarak elinde yada mailinde olur...sadece kıytırıktan bi kayıt onaylandı yazısı koymuşlar e haliyle insan tedirgin oluyo tabi...

bb35

Öğrenci
sayın editörlerim ve değerli arkadaşlar!

Tercihlere sonradan başka dil merkezlerinin eklenme ihtimali var mıdır? Bugünün son gün olduğunu biliyorum ama sisteme erişilememe ve yeni yerlerin eklenmesi gibi bir sebeple tercihler uzatılabilir mi?

Bence sisteme erişilememesinden dolayı 1 yada 2 gün uzatma olabilir ama artık yeni yerlerin eklenme ihtimali olmaz.

is_90

Öğrenci
Görüntü sistem hatasına benzemiyor. Bilinçli birşekilde sisteme ulaşım engellemişler hissi uyandı bende, inşallah düzeltirler de mağdur olmazsınız.