arkadaşlar uzun bi süreçten sonra herkesin fikrini almak istiyorum.
78 puanla
odtü-bogaziçi-itü-hacettepe-anadolu yaptım ..sizce nerde durur? anadoludan once akdenizi yazmadıgıma pişman oldum şimdi..
itü yada hacettepe olabilir.
tugba itü olursa dile benden ne dilersen dicek kadar istiyorum ama hayırlısı artık..bu arada ben face'den yazan mercan..maraşlı
eneeee iiyi bakalım inşallah olur sen de dua et benim de akdeniz olsun
aklımdasın..umarım en iyisi olur herkes içinn..bu arada herkes 7 nisanda sinav tercihi yaptıgı yere mi gidcek yaa
şimdi sabırsızlıkla sonuçları bekleyeceğiz hepimiz için hayırlısı olsun
- - - Güncellendi - - -
acaba bir anket dahamı yapsak ilk tercihine herkes ne yazdı diye?
Bence ilk tercih olarak degilde cunku bircok kisi, gelme ihtimali olmayanlar bile (bende dahil ) ilk siralara odtu bogazici yazdi. Belki puan araliklari verilip bu puan araliklarinin karsisina ilk tecihler yazilabilir. Ayrica birde suan burayi takip eden anketi cevaplayacak 120 kisi civariyiz, buda 764 kisiye gore dusuk bir rakam...
maalesef öyle olcak.
yarın öğle sonu açıklanır bence
yarın öğle sonu açıklanır bence
arkadaşlar merhaba saçma bir soru olacak ama aklıma takıldı, ben dil tercihlerini yaptıktan sonra tekrar kontrol için girdiğimde sayfadan ayrılırken tekrar kaydet tuşuna basmadım herhangi bir sorun olur mu acaba
şimdi sabırsızlıkla sonuçları bekleyeceğiz hepimiz için hayırlısı olsun
- - - Güncellendi - - -
acaba bir anket dahamı yapsak ilk tercihine herkes ne yazdı diye?
ne güzel şeyler söylüyorsunuz
Bence sonuclar acıklanınca herkes kac puanla hangı unye yerlestı bunların yazılacagı bır sayfa acılabılınırlır bızım yasadılarımızı bızden sonrakıler yasamasın en azından bır ornek teskıl etmesı acısından ıyı olacagını dusunuyorum...
Vay vay Marmara'ya bak.
Dil eğitimi için bizi tercih edin reklamı gibi olmuş
Olanakları da iyiymiş