ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

oglak1

Öğrenci
arkadaşlar uzun bi süreçten sonra herkesin fikrini almak istiyorum.
78 puanla
odtü-bogaziçi-itü-hacettepe-anadolu yaptım ..sizce nerde durur? anadoludan once akdenizi yazmadıgıma pişman oldum şimdi..

bb35

Öğrenci
şimdi sabırsızlıkla sonuçları bekleyeceğiz hepimiz için hayırlısı olsun:)

- - - Güncellendi - - -

acaba bir anket dahamı yapsak ilk tercihine herkes ne yazdı diye? :)

Bence ilk tercih olarak degilde cunku bircok kisi, gelme ihtimali olmayanlar bile (bende dahil ) ilk siralara odtu bogazici yazdi. Belki puan araliklari verilip bu puan araliklarinin karsisina ilk tecihler yazilabilir. Ayrica birde suan burayi takip eden anketi cevaplayacak 120 kisi civariyiz, buda 764 kisiye gore dusuk bir rakam...

tugbalevent

Öğrenci
Bence ilk tercih olarak degilde cunku bircok kisi, gelme ihtimali olmayanlar bile (bende dahil ) ilk siralara odtu bogazici yazdi. Belki puan araliklari verilip bu puan araliklarinin karsisina ilk tecihler yazilabilir. Ayrica birde suan burayi takip eden anketi cevaplayacak 120 kisi civariyiz, buda 764 kisiye gore dusuk bir rakam...

eninde snunda bekleyerek öğreneceğiz

sherlock

Öğrenci
arkadaşlar merhaba saçma bir soru olacak ama aklıma takıldı, ben dil tercihlerini yaptıktan sonra tekrar kontrol için girdiğimde sayfadan ayrılırken tekrar kaydet tuşuna basmadım herhangi bir sorun olur mu acaba

yzc

Öğrenci
şimdi sabırsızlıkla sonuçları bekleyeceğiz hepimiz için hayırlısı olsun:)

- - - Güncellendi - - -

acaba bir anket dahamı yapsak ilk tercihine herkes ne yazdı diye? :)

Bence sonuclar acıklanınca herkes kac puanla hangı unye yerlestı bunların yazılacagı bır sayfa acılabılınırlır bızım yasadılarımızı bızden sonrakıler yasamasın en azından bır ornek teskıl etmesı acısından ıyı olacagını dusunuyorum...:)

canan_

Öğrenci

Hocam çok şanslısınız durdunuz durdunuz kimseye kulak asmadınız turnayı gözünden vurdunuz 3.ncü tercihim olarak gelirse tabi bende şanslıyım :)

- - - Güncellendi - - -

ne güzel şeyler söylüyorsunuz:)

evet umudumuz sarımaske hep olumlu şeylere açıyor ağzını ve oluyor helal sana sarımaske bu seferde dediğiniz tutarsa sizi kimse tutamaz artık :)

- - - Güncellendi - - -

Bence sonuclar acıklanınca herkes kac puanla hangı unye yerlestı bunların yazılacagı bır sayfa acılabılınırlır bızım yasadılarımızı bızden sonrakıler yasamasın en azından bır ornek teskıl etmesı acısından ıyı olacagını dusunuyorum...:)

Birde kurslar hakkında yorumlarımızı da sonrasında yazalım bizden sonrakiler için çoğumuz bilmeden yazdık bişeyleri durmadan kurslar nasıl diyip durduk cevap aldığımızdan çok alamadığımız oldu