ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

jSmNn

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim bir şey var, şimdi biz dil eğitimi için görevlendirildiğimizde maaşımızı nereden alacağız? Atandığımız üniversiteden mi yoksa dil merkezine gittiğimiz üniversiteden mi? Şunun için soruyorum gelecek ay atandığım üniversite çalışanlarına banka promosyonu verilecek, ben bundan yararlanabilecek miyim?

Bir diğer sorum ise dil eğitimi için gittiğimiz üniversitede, ösym ve aöf sınavlarında görev alabilecek miyiz?

bb35

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim bir şey var, şimdi biz dil eğitimi için görevlendirildiğimizde maaşımızı nereden alacağız? Atandığımız üniversiteden mi yoksa dil merkezine gittiğimiz üniversiteden mi? Şunun için soruyorum gelecek ay atandığım üniversite çalışanlarına banka promosyonu verilecek, ben bundan yararlanabilecek miyim?

Bir diğer sorum ise dil eğitimi için gittiğimiz üniversitede, ösym ve aöf sınavlarında görev alabilecek miyiz?

Atandığımız üniversiteden alacağız. Benim atandığım üniversite 5 yıllığına anlaşmış banka ile. 1 yıl önce. Ben dilekçemi verdim 4 yıllık promosyon ücretini verecekler. Yalnız onunda bir kuralı varmış, ocaktan sonra başlayanlar bir sonraki yılın ocak ayında alıyormuş. Yani ben 2014 ocak ta alacağım.

jSmNn

Öğrenci
Atandığımız üniversiteden alacağız. Benim atandığım üniversite 5 yıllığına anlaşmış banka ile. 1 yıl önce. Ben dilekçemi verdim 4 yıllık promosyon ücretini verecekler. Yalnız onunda bir kuralı varmış, ocaktan sonra başlayanlar bir sonraki yılın ocak ayında alıyormuş. Yani ben 2014 ocak ta alacağım.

Hmm şimdi ben 15 Şubatta başladım işe ama promosyonun dağıtılacağı tarih 15 Nisan ve anlaşmanın imzalandığı tarih de benim girişimden sonra 8 Mart, bu durumda nasıl oluyordur bilginiz var mı?

erzaysun

Öğrenci
Gerçekten yök.ün sitesi açılmıyor, biz mi hep birden giriyoruz diyeceğim ama kaç kişiyiz ki, yeni bir şeyler mi yüklüyorlar acaba?

- - - Güncellendi - - -

Geldi, geldi, ama bizle ilgili bir şey yine yok.

gul_89

Öğrenci
hocam dunden yenı okulların acılması ıcın gonderılern dılekceler dıkkate alınırsa bız daha cok beklerız acıklanacak dıye :(

bb35

Öğrenci
Hmm şimdi ben 15 Şubatta başladım işe ama promosyonun dağıtılacağı tarih 15 Nisan ve anlaşmanın imzalandığı tarih de benim girişimden sonra 8 Mart, bu durumda nasıl oluyordur bilginiz var mı?

Siz alacaksınız. Diyorum ya benden önce verildiği halde bende alabiliyorum, hatta yaz atamasında gelenler 2013 ocak ta almış. Verildiği tarihten önce maaş hesabı açtıranlar alıyor sonraya kalanlar öbür yılın ocak ayında alıyor.

canan_

Öğrenci
hocam dunden yenı okulların acılması ıcın gonderılern dılekceler dıkkate alınırsa bız daha cok beklerız acıklanacak dıye :(

Mayısta kurslar açılır ancak ya da kursların bitmesini beklerler açmazlar martta denenlere karşılık görüldüğü gibi martta başlayacak deniliyor şimdi yeni olumsuz senaryoların inandırıcı olması için gerçekten çok geç öyle birşey söz konusu olamaz çünkü olsa tercih süresi uzatılırdı şu an tercih yapamıyoruz mesela artı olsa bile ek kontenjanla yerleştirilenlere ek bil kontenjanları olarak sadece konya vs. mi açılacak ancak bu istekler bir sonraki tercihler için devreye girebilir

- - - Güncellendi - - -

Siz alacaksınız. Diyorum ya benden önce verildiği halde bende alabiliyorum, hatta yaz atamasında gelenler 2013 ocak ta almış. Verildiği tarihten önce maaş hesabı açtıranlar alıyor sonraya kalanlar öbür yılın ocak ayında alıyor.

Hocam bize de martta alacaksınız demişlerdi şubatta başladım ben mart oldu alamadık mart sonu diyorlar bu kez alma şansımız olabilirmi yani süreç uzun mu işliyor

bb35

Öğrenci
Hocam bize de martta alacaksınız demişlerdi şubatta başladım ben mart oldu alamadık mart sonu diyorlar bu kez alma şansımız olabilirmi yani süreç uzun mu işliyor

Hocam bende 19 şubatta başladım. Bana direk 2014 ocak ta alacaksın dediler. Benim üniversiteme yaz atamasıyla gelip şuan dil kursunda olan arkadaşım bu ocakta almış. Dediler ki kural böyle arada gelenler bir sonraki yılın ocak ayında alacak.
Sizin üni.de ne zaman verilmiş promosyon?
Yolluğuda geç alacağım. Üniversitede serbest ödenek diye birşey varmış, üç ayda bir serbest bırakılıyormuş:) Bırakılıncada sırayla veriliyormuş. Öğretim üyelerinden bize ne zaman gelirse yani.. ilk serbest bırakılışında da olmayabilir:) Bir sonraki 3 aya kalabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

cgnblt10

Öğrenci
arkadaşlar marmara ve itü resmi sitelerine 25 mart başlangıç olarak koymuşlar...bence yarın çok büyük bi ihtimal açıklanır...ayrıca 25 martı sts sınavı olarak koymuşlar...

canan_

Öğrenci
Hocam bende 19 şubatta başladım. Bana direk 2014 ocak ta alacaksın dediler. Benim üniversiteme yaz atamasıyla gelip şuan dil kursunda olan arkadaşım bu ocakta almış. Dediler ki kural böyle arada gelenler bir sonraki yılın ocak ayında alacak.
Sizin üni.de ne zaman verilmiş promosyon?
Yolluğuda geç alacağım. Üniversitede serbest ödenek diye birşey varmış, üç ayda bir serbest bırakılıyormuş:) Bırakılıncada sırayla veriliyormuş. Öğretim üyelerinden bize ne zaman gelirse yani.. ilk serbest bırakılışında da olmayabilir:) Bir sonraki 3 aya kalabilirim.

Yani şimdi bu sene 30 ocakta başlayan arkadaş var o alır ben bir dahaki sene 2014 ocakta alacağım yolluğa 35le görevlendirilmeden bir dönem öncemi başvuruyoruz bunun yasal süresi varmıdır ve prosedürü sadece dilekçe midir nasıldır bilginiz var mı hocam

bb35

Öğrenci
Yani şimdi bu sene 30 ocakta başlayan arkadaş var o alır ben bir dahaki sene 2014 ocakta alacağım yolluğa 35le görevlendirilmeden bir dönem öncemi başvuruyoruz bunun yasal süresi varmıdır ve prosedürü sadece dilekçe midir nasıldır bilginiz var mı hocam

1 ocaktan önce başlayanlar 2013 ocakta aldı. Yanı 30 ocakta başlayanda 2014 ü bekleyecek. Yasal olarak bana denilen gibiymiş. Bizim üni.de böyle, acaba bankanın(garanti bankası) kuralı mı bu onuda bilmiyorum?
Sizin üni.de promosyon ne zaman verilmiş?
Promosyon almak için dilekçenizi vermişsinizdir sanırım. Bölüm başkalığına veriliyor.

Yollluktan kastımda başka kurumdan geçenler için. Ben meb den geçtim. Dil kursuna giderken yolluk vermiyorlar ama 35.madde görevlendirmesinde yolluk veriliyor. Görevlendirme çıktıktan sonra yolluk için başvuru yapılıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sidneh

Profesör
Arkadaşlar alıntı yaparken alıntıladığınız cümlenin içinden başlamayın yazınıza. Önceki alıntı mutlaka
Kod:
[QOUTE][/QOUTE]
içinde olsun, yoksa cidden ortaya çok karışık bir görüntü çıkıyor.