bencearamaya başlamazsak yarın bile sonuç alamayabiliriz s
bence de. bugune kadar hep yogun aramalar sonucu bır seyler yaptırabıldık. aramazsak yarın bıle sonuc alamayabılırız
bencearamaya başlamazsak yarın bile sonuç alamayabiliriz s
bence de. bugune kadar hep yogun aramalar sonucu bır seyler yaptırabıldık. aramazsak yarın bıle sonuc alamayabılırız
Ben aradım ama cevap yok yine devam ediyorum.
- - - Güncellendi - - -
YÖK sitesi açılmıyor hayırlara mı işaret acaba
Merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim bir şey var, şimdi biz dil eğitimi için görevlendirildiğimizde maaşımızı nereden alacağız? Atandığımız üniversiteden mi yoksa dil merkezine gittiğimiz üniversiteden mi? Şunun için soruyorum gelecek ay atandığım üniversite çalışanlarına banka promosyonu verilecek, ben bundan yararlanabilecek miyim?
Bir diğer sorum ise dil eğitimi için gittiğimiz üniversitede, ösym ve aöf sınavlarında görev alabilecek miyiz?
Atandığımız üniversiteden alacağız. Benim atandığım üniversite 5 yıllığına anlaşmış banka ile. 1 yıl önce. Ben dilekçemi verdim 4 yıllık promosyon ücretini verecekler. Yalnız onunda bir kuralı varmış, ocaktan sonra başlayanlar bir sonraki yılın ocak ayında alıyormuş. Yani ben 2014 ocak ta alacağım.
ya akademik org a yökten daha çok tıklanıyo burda bişi yok onlar çöküyo arkadaşlar akıl verin biraz şu adamlara
hocam dunden yenı okulların acılması ıcın gonderılern dılekceler dıkkate alınırsa bız daha cok beklerız acıklanacak dıye
Hmm şimdi ben 15 Şubatta başladım işe ama promosyonun dağıtılacağı tarih 15 Nisan ve anlaşmanın imzalandığı tarih de benim girişimden sonra 8 Mart, bu durumda nasıl oluyordur bilginiz var mı?
hocam dunden yenı okulların acılması ıcın gonderılern dılekceler dıkkate alınırsa bız daha cok beklerız acıklanacak dıye
Siz alacaksınız. Diyorum ya benden önce verildiği halde bende alabiliyorum, hatta yaz atamasında gelenler 2013 ocak ta almış. Verildiği tarihten önce maaş hesabı açtıranlar alıyor sonraya kalanlar öbür yılın ocak ayında alıyor.
Hocam bize de martta alacaksınız demişlerdi şubatta başladım ben mart oldu alamadık mart sonu diyorlar bu kez alma şansımız olabilirmi yani süreç uzun mu işliyor
Hocam bende 19 şubatta başladım. Bana direk 2014 ocak ta alacaksın dediler. Benim üniversiteme yaz atamasıyla gelip şuan dil kursunda olan arkadaşım bu ocakta almış. Dediler ki kural böyle arada gelenler bir sonraki yılın ocak ayında alacak.
Sizin üni.de ne zaman verilmiş promosyon?
Yolluğuda geç alacağım. Üniversitede serbest ödenek diye birşey varmış, üç ayda bir serbest bırakılıyormuş Bırakılıncada sırayla veriliyormuş. Öğretim üyelerinden bize ne zaman gelirse yani.. ilk serbest bırakılışında da olmayabilir Bir sonraki 3 aya kalabilirim.
Yani şimdi bu sene 30 ocakta başlayan arkadaş var o alır ben bir dahaki sene 2014 ocakta alacağım yolluğa 35le görevlendirilmeden bir dönem öncemi başvuruyoruz bunun yasal süresi varmıdır ve prosedürü sadece dilekçe midir nasıldır bilginiz var mı hocam