ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

emre_lacn

Öğrenci
Evet zaten o anlam çıkıyor ve anlamı da o. Eğer okul gel burada imzalat derse notere gerek yoktur zaten noter onayı isterlerse onlar peşinen söyler. Yanlış bir bilgilendirme falan yok. Siz okula göre değişiyor diyince açık açık anlattım sadece yani tekrar söylüyorum okul hem gel burada imzalat hem notere imzalat demez. Ayrıca konuşmalarınıza dikkat ederseniz sevinirim, karşınızda askerlik arkadaşınız yok.[/QU
tek başına bi cümle yazmışsın anlamı o diyosun. bazı üniwteler sadece noter istiyor açık yazsan anlaşılırdı. asker arkadaşım olsan saygı duyardım. dikkat de etmiyorum napcan ben iki yerde imzalatır mı dedim de sen kendince triplere giryosun bilmişlik yapıyosun heralde düşündüklerin bir cümleyle karşındakine aktarılıyo sanıyosun. önce yazdığına bi bak anlatmak istediğini anlatıyor mu ? sonra benim yazdıklarıma yorum yap sonrada konuşmana dikkat et diye konuş tamam mı artist?

B

baklava

Guest
hocam sizinde olmanız gerekir noterde ama okulunuzla görüşün kefilleriniz gelirse birim amirinin huzurunda notersiz halledebilirsiniz bu kadar iş kısacık sürede nasıl yetişecek acaba:(

esoong

Öğrenci
anladım. Noterde imzalansın istiyoruz dediler. Ama kurs başlarsa, kurumumdan hala ilişiğimi kesemezsem nasıl hallederim diye düşünüyorum. Bugün açıklansa en azından iki gün kefillerimin yanına gidip imzalatabilirim. Tabi kurs için kayıt yaptırmak gerekecek bi de kazandığımız yere kayıt için gitmamiz gerekirse onu hangi ara hallederim diye düşünüyorum

B

baklava

Guest
birde arkadaşlar bana görevlendirme yazınız bize ait sizin yapmanız gereken bişey yok siz gittiğinizde biz göndereceğiz görevlendirme yazınızı dediler sizede verilen cevap böylemi?

tugbalevent

Öğrenci
arkadaşlar uzun süren birşey yok aslında yani bir saatlik iş.
ben de göre yerimde degiilim şuanda raporluyum.bana sonuclar acıklandıktan sonra senet örnegi gönderecekler.kefillerimle notere gidip imza atacagız.sonra da önce onu faxlayacagım.sonra da posta ile gönderecegim.

- - - Güncellendi - - -

anladım. Noterde imzalansın istiyoruz dediler. Ama kurs başlarsa, kurumumdan hala ilişiğimi kesemezsem nasıl hallederim diye düşünüyorum. Bugün açıklansa en azından iki gün kefillerimin yanına gidip imzalatabilirim. Tabi kurs için kayıt yaptırmak gerekecek bi de kazandığımız yere kayıt için gitmamiz gerekirse onu hangi ara hallederim diye düşünüyorum

pazartesi kurs yerinde olmamz yeterli.ben zannetmiyorum daha önceden gidip kayıt yaptırılacak.

B

baklava

Guest

öypnin hiç birşeyini bilip ilgilenmiyorlar ama iş notere gelince bizim memurumuz uzman kesiliyor notersiz olurmuymuş geri dönmezsek zaten ordaki memura ödeyeceğiz parayı:Dbir sürü anlamsız işler millet dışarıdan ne var bu kadar gerilecek diyor ama işin içine giren kişiler sadece birbirini anlıyor oda bir fayda etmiyor:(

- - - Güncellendi - - -

tuğba hocam çoğu üniversite elden istiyor senedi 25 ine kadar sizinkiler iyiymiş:(

esoong

Öğrenci
ben de göre yerimde degiilim şuanda raporluyum.bana sonuclar acıklandıktan sonra senet örnegi gönderecekler.kefillerimle notere gidip imza atacagız.sonra da önce onu faxlayacagım.sonra da posta ile gönderecegim.

- - - Güncellendi - - -

hocam şu anda kurumumda destek verdiğim birimler olduğu için izin konusu sıkıntılı biraz. sonuçlar açıklanınca izin ya da raporla bir şekilde halletmeye çalışacağım ama görev yerim evime uzak (kefillerim orada) ve dil merkezi de uzak olurda kısa sürede yetiştirmek zor olacak. Benim sıkıntım bu yüzden

tugbalevent

Öğrenci
öypnin hiç birşeyini bilip ilgilenmiyorlar ama iş notere gelince bizim memurumuz uzman kesiliyor notersiz olurmuymuş geri dönmezsek zaten ordaki memura ödeyeceğiz parayı:Dbir sürü anlamsız işler millet dışarıdan ne var bu kadar gerilecek diyor ama işin içine giren kişiler sadece birbirini anlıyor oda bir fayda etmiyor:(

- - - Güncellendi - - -

tuğba hocam çoğu üniversite elden istiyor senedi 25 ine kadar sizinkiler iyiymiş:(

Bu konu sıkıntıymış.Çok saçma yaaa...siz de böyle bir teklif sunsanız.Önce faxla sonra da postayla göndersek diye.Arkadaşlar bir de fotokopisinden kendinize yaptırmayı unutmayın.

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

hocam şu anda kurumumda destek verdiğim birimler olduğu için izin konusu sıkıntılı biraz. sonuçlar açıklanınca izin ya da raporla bir şekilde halletmeye çalışacağım ama görev yerim evime uzak (kefillerim orada) ve dil merkezi de uzak olurda kısa sürede yetiştirmek zor olacak. Benim sıkıntım bu yüzden

anladım hocam inşallah sorunsuz halledebilirsiniz.

esoong

Öğrenci

- - - Güncellendi - - -

ben senetle ilgili net bir bilgi de alamadım zaten. Sonuçlar açıklanınca o anda senedi alıp gidebileceğimden bile emin değilim zaten:D

- - - Güncellendi - - -

gitmek zorunda olmasam kargoyla falan gönderip halledşlebilirdi bi sıkıntıdan kurtulurdum en azından ama beimde olmam gerekiyormuş

B

baklava

Guest
neyse ya bir sürü saçmalık var madem bir hafta önceden açıklayın herkes telaş yapmadan işlemlerini halletsin bu kadar kısa süreye sığdırmanın anlamı ne hiç birşeye anlam veremiyorum birde bu hafta içi seviye tespit sınavı yapıcaz derlerse ben başkada bişey demicem artık bir faydası yok çünkü:(

tugbalevent

Öğrenci
neyse ya bir sürü saçmalık var madem bir hafta önceden açıklayın herkes telaş yapmadan işlemlerini halletsin bu kadar kısa süreye sığdırmanın anlamı ne hiç birşeye anlam veremiyorum birde bu hafta içi seviye tespit sınavı yapıcaz derlerse ben başkada bişey demicem artık bir faydası yok çünkü:(

hocam diğer üniversitelere sts yi pazartesi yapıyorlar muhtemelen derslerin aynı aynda başlaması için aynı sistemi uygulayacaklardır diye düşnüyorum.

B

baklava

Guest
bir sürü istanbul açıldı başta sorun burda istanbulda nerde yaşarlar nerde kalılar denilmedi aç anadoluda hem maddi olarakta kazanç sağlasın şehir ama herşey mantıksız olduğu için...birde sanki hepimiz kandırmaya gelmişiz üniversiteyi gibi davranılıyor yükmüşüz gibi:(

esoong

Öğrenci
bir sürü istanbul açıldı başta sorun burda istanbulda nerde yaşarlar nerde kalılar denilmedi aç anadoluda hem maddi olarakta kazanç sağlasın şehir ama herşey mantıksız olduğu için...birde sanki hepimiz kandırmaya gelmişiz üniversiteyi gibi davranılıyor yükmüşüz gibi:(
hocam ben her şeyi bir kenara bıraktım. Kurumumda sorduğum sorulara cevap alamıyorum. Yeterli bilgiye sahip olmadıklarını düşünüyorum