hocam gerçekten agzınızdan bal damlıyor
Son dakikada bir sıkıntı çıkmazsa ve Yök'ün son dakikada yazılan açılmayan dil merkezleri hakkında dilekçeleri dikkate alacağı tutmazsa (genelde dikkate almazlar) yarın yüzde 500 açıklanır.
hocam gerçekten agzınızdan bal damlıyor
yökün sitesine bağlanılamıyor buna ne demeliSon dakikada bir sıkıntı çıkmazsa ve Yök'ün son dakikada yazılan açılmayan dil merkezleri hakkında dilekçeleri dikkate alacağı tutmazsa (genelde dikkate almazlar) yarın yüzde 500 açıklanır.
Senetleri daha sonra imzalatan üniversiteler var mı?
Senetleri daha sonra imzalatan üniversiteler var mı?
Daha sonra derken?
yök neden gece yarısı sürprizi yapmasın ki deyip forumu canlı tutayım
Üniversite eğer biz kabul etmiyoruz gidin noterde imzalatın derse zaten o şekilde imzalatılır ama kalkıp hem burada hem noterde imzalatın demezler demeye çalışmıştım, eğer dekan makamında imza kabul ederse imzalatır noter olmadan ve tabii üniversitesine göre değişecek biçimde kefillerin memur olmasını isteyebilir noter olmaz ise, noter olursa memur olmasına gerek yok.
- - - Güncellendi - - -
Yarın sabahtan bir personel işlerine sorun onu yani oraya gelirlerse dekan olmadan sorun olur mu ve memur değillerse memur olmalarına gerek var mı diye.
ne dilekçesi ben göremedim yaa linki falan varsa paylaşabilirmisinforumda bulunan dilekçe örneğini indirdim kendi bilgilerimi doldurdum yerleşmek istediğim üniversitenin adını da yazdım inşallah açıklanınca değişmez çıktı alıp imzalarım kefiller de hazır açıklanınca gelecekler. biz hazırız açıkla artık yök
Ben d yök açılmıyor diye destekliyorum sizi. ahaha
www.yok.gov.tr sağolsun: Sitedeki dengesizlik heycanı-adrenalini-stresi bir an olsun dindirmiyor ya açıklarlarsa diye F5 yapmadan edemiyorum
şu ak parti binasına saldıran güruh yök e de bir el atsa ne olurdu... 81 ilde kurs açılırdı...
Aman hocam etme nerden baksan 1 ay daha uzatırlar süreyi