ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

mervemmr

Öğrenci
forumda bulunan dilekçe örneğini indirdim kendi bilgilerimi doldurdum yerleşmek istediğim üniversitenin adını da yazdım :) inşallah açıklanınca değişmez çıktı alıp imzalarım :) kefiller de hazır açıklanınca gelecekler. biz hazırız açıkla artık yök :D

mervemmr

Öğrenci
ben bugün personel dairesindeki yetkiliyle görüştüğümde bana dedi ki yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra yökten bize yazı gelir ondan sonra senet imzalanır. yazının da gelmesi 1 hafta 10 günü bulabiliyor bazen dedi. hatta daha yazı gelmeden kurs başladığı zaman arkadaşlarınız gitmek istedi ama daha resmiyette bişey olmadığı için bölüm başkanlarından izin alıp gitmişlerdi dedi. yökten yazı geldikten sonra senet imzalanıyormuş.

emre_lacn

Öğrenci
Üniversite eğer biz kabul etmiyoruz gidin noterde imzalatın derse zaten o şekilde imzalatılır ama kalkıp hem burada hem noterde imzalatın demezler demeye çalışmıştım, eğer dekan makamında imza kabul ederse imzalatır noter olmadan ve tabii üniversitesine göre değişecek biçimde kefillerin memur olmasını isteyebilir noter olmaz ise, noter olursa memur olmasına gerek yok.

- - - Güncellendi - - -

Yarın sabahtan bir personel işlerine sorun onu yani oraya gelirlerse dekan olmadan sorun olur mu ve memur değillerse memur olmalarına gerek var mı diye. :)

senin arkadaşa yazdığın cevapta kefil yanında olursa notere gerek olmaz anlamı çıkar böyle açık yazarsan herşey anlaşılır olur. burda yanlış bilgilendirme olmasın diye yazdım istersen yazdığın cümleyi br daha oku burda atar yapma. bu yanlış bilgilendirmeler yüzünden biz çok sıkıntı çektik.

Gorgias

Öğrenci
Evet zaten o anlam çıkıyor ve anlamı da o. Eğer okul gel burada imzalat derse notere gerek yoktur zaten noter onayı isterlerse onlar peşinen söyler. Yanlış bir bilgilendirme falan yok. Siz okula göre değişiyor diyince açık açık anlattım sadece yani tekrar söylüyorum okul hem gel burada imzalat hem notere imzalat demez. Ayrıca konuşmalarınıza dikkat ederseniz sevinirim, karşınızda askerlik arkadaşınız yok.

skygamze

Öğrenci
forumda bulunan dilekçe örneğini indirdim kendi bilgilerimi doldurdum yerleşmek istediğim üniversitenin adını da yazdım :) inşallah açıklanınca değişmez çıktı alıp imzalarım :) kefiller de hazır açıklanınca gelecekler. biz hazırız açıkla artık yök :D
ne dilekçesi ben göremedim yaa linki falan varsa paylaşabilirmisin