ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

serendip

Öğrenci
KTÜ'de yönetim ısrarla dilekçe topluyor arkadaşlar, kurs Trabzon'da da açılsın diye. Şu sonuçlar açıklanacaksa açıklansın artık da ne yapacağımızı bilsek. Eğer yeni kurs yerleri eklenirse daha çok bekleyeceğiz gibi duruyor. Üniversitelerin sayfalarında da 25 Mart yazıyor gerçi 25 Martta başlarız inşallah...

hacim42

Öğrenci
arkadaşlar. bir sorum var. biraz bu konuyla alakasız ve karmaşık bir durum :) askerlik tecilim bitti. bu ayın sonunda celp var. ama şöyle de bir durum var. Öyp den atandım ve dil kursuna gitmem gerek. Nasıl bir yol izleyeceğim? Bilgisi olan var mı??

sarimaske

Araştırma Görevlisi
KTÜ'de yönetim ısrarla dilekçe topluyor arkadaşlar, kurs Trabzon'da da açılsın diye. Şu sonuçlar açıklanacaksa açıklansın artık da ne yapacağımızı bilsek. Eğer yeni kurs yerleri eklenirse daha çok bekleyeceğiz gibi duruyor. Üniversitelerin sayfalarında da 25 Mart yazıyor gerçi 25 Martta başlarız inşallah...

Hocam endişelenmeyin bugün açıklanır diye bekliyorduk ama yarın kesin açıklanır gideriz, artık çok geç yeni merkezin açılması demek diğer kontejanların azalması demek bunun için her üniversiteye yazı gidecek tekrar tercih yapılacak falan :D

asiyab

Öğrenci
kurs müracatları ne zaman başlayacak. yazıklar olsun sisteme....
müracat ettik ya sonuçlar. lanet olsun yök....
promosyon alamıyoruz. olmaz olsun böyle işleyiş...
doyuma ulaşmak bu kadar zor mu? yoksa beklemek mi? ya da hoşumuza mı gidiyor hep karşımızdakini eleştirmek. yorumlar beni hem güldürüyor hem düşündürüyor. Nasrettin hoca gibiyiz vesselam...

canan_

Öğrenci
1 ocaktan önce başlayanlar 2013 ocakta aldı. Yanı 30 ocakta başlayanda 2014 ü bekleyecek. Yasal olarak bana denilen gibiymiş. Bizim üni.de böyle, acaba bankanın(garanti bankası) kuralı mı bu onuda bilmiyorum?
Sizin üni.de promosyon ne zaman verilmiş?
Promosyon almak için dilekçenizi vermişsinizdir sanırım. Bölüm başkalığına veriliyor.

Yollluktan kastımda başka kurumdan geçenler için. Ben meb den geçtim. Dil kursuna giderken yolluk vermiyorlar ama 35.madde görevlendirmesinde yolluk veriliyor. Görevlendirme çıktıktan sonra yolluk için başvuru yapılıyor.

Çok teşekkür ederim hocam, sorunuza kısa cevap verip kapatayım midesi bulananlar var sonuçta o yüzden uzatmıcam muhabbeti, bende forumda lafı geçince kafama takıldı diye sormuştum zaten, iş bankası ve mart sonu dendi ama öncesinde de daha erken tarih vermişlerdi o yüzden işin gerçeğini öğreneyim dedim dilekçe olaylarını yaptım dil görevlendirmesinde verilmediğini biliyorumda 35. maddeye de vermiyoruz dedi bizim fakülte sekreteri o yüzden onuda bir sorayım demiştim o süreç gelsin takip ederim artık ayrıca bu para meselesi değil hak hukuk meselesi sağolsunlar bağlı olduğum kurumumda çoğu şeyi yanlış biliyorlar hatta bilmiyorlar haklarımı ben burdan öğreniyorum gidiyorum onlar da öğreniyor napalım

- - - Güncellendi - - -

Tuğba hocam size hoşgeldiniz diyorlar :) Bana da diyeceklermi acaba çok merak ediyorum :)

tugbalevent

Öğrenci
Çok teşekkür ederim hocam, sorunuza kısa cevap verip kapatayım midesi bulananlar var sonuçta o yüzden uzatmıcam muhabbeti, bende forumda lafı geçince kafama takıldı diye sormuştum zaten, iş bankası ve mart sonu dendi ama öncesinde de daha erken tarih vermişlerdi o yüzden işin gerçeğini öğreneyim dedim dilekçe olaylarını yaptım dil görevlendirmesinde verilmediğini biliyorumda 35. maddeye de vermiyoruz dedi bizim fakülte sekreteri o yüzden onuda bir sorayım demiştim o süreç gelsin takip ederim artık ayrıca bu para meselesi değil hak hukuk meselesi sağolsunlar bağlı olduğum kurumumda çoğu şeyi yanlış biliyorlar hatta bilmiyorlar haklarımı ben burdan öğreniyorum gidiyorum onlar da öğreniyor napalım

- - - Güncellendi - - -

Tuğba hocam size hoşgeldiniz diyorlar :) Bana da diyeceklermi acaba çok merak ediyorum :)

inşallah öyle diyorlardır:)

Gorgias

Öğrenci
ünwtesine göre değişir hazırlıklı olun herşeye

Üniversite eğer biz kabul etmiyoruz gidin noterde imzalatın derse zaten o şekilde imzalatılır ama kalkıp hem burada hem noterde imzalatın demezler demeye çalışmıştım, eğer dekan makamında imza kabul ederse imzalatır noter olmadan ve tabii üniversitesine göre değişecek biçimde kefillerin memur olmasını isteyebilir noter olmaz ise, noter olursa memur olmasına gerek yok.

- - - Güncellendi - - -

teşekkür ederim.yarın arkadaşları senet imzalamaya götüreceğim.eğer noter şart derlerse onları hiç yormayayım.yalnız tokatın personel işleri ile tıp fakültesi farklı yerlerde.senet personel işlerinde imzalanacakmılş.dekan tıp fakültesinde olacak.sorun olur mu?

Yarın sabahtan bir personel işlerine sorun onu yani oraya gelirlerse dekan olmadan sorun olur mu ve memur değillerse memur olmalarına gerek var mı diye. :)

B

baklava

Guest
tuğba hocam öyle zaten merak etmeyin çoğu senet örneğinde kazandğınız üniversitenin adı yazması lazım zaten:)

B

baklava

Guest
hocam beynim durdu düşenemiyorum artık bende düşünsemde ya hırçınlaşıyorum ya apatikleşiyorum umarım geçicidir:D