ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

duyguplt

Öğrenci
yok hocam genel olarak bana söylenen tutar herkesten fazla 5/3 sün diyolar anlamadım hocam bende neyse bakalım sağolun duygu hocam ben zoraki seneti bulduruyorum ben hesaplatıyorum sizin yine bir ön bilgi vermişler:(
:) hocam bilmiolar işte...bize öylde dediler diyorlar herkes kendi anladığını uyguluyor bu yüzden....tercihlerimiz bi açıklanaydı iyiydi:)

B

baklava

Guest
Bende net senet var, 13.553 lira falandı galiba. Bu civarda bir şey... Ardahan'dayım ben. Arkadaşlar fazla yazarlarsa itiraz edin. Bu para fazla falan deyin. Okullar kafasına göre takılıyor çünkü.

hocam öyp ile ilgili hiçbirşeyi düzgün bilmiyorlar ama senet deyince herkes uzman kesiliyor...20 bin gibi bir tutarı nasıl çıkardılar anlamadım imzalamam hocam rektörlüğe kadar çıkarım yerler bir belli olsun...

B

baklava

Guest
hocam brüt maaşa göre imiş net maaşa göre değil sağlık harcamaları prim falan tümü içinde...

B

baklava

Guest
Abant İzzet Baysal'a atanıp da senet ya da sonraki işlemler için net bilgi alabilen var mı? Sordum ancak net cevap veremediler :(

hocam oraya atanan bilmiyorum ama chatboxada yazdım umarım yanınızda birini bulursunuz çok zor tek başına biliyorum hocam bende tek başıma halletmeye çalışıyorum yardımcı olacağım bişey varsa buyrun

i.a.

Öğrenci
Gene birileri anarşist demez umarım bana ama arkadaşlar kesinlikle itiraz edin tutarlara. Gerekirse ben isteyen arkadaşlara kendi senedimi emsal teşkil etmesi açısından gönderirim, siz de ilgili yerlere sunarsınız. Kesinlikle 30 bin 40 bin gibi rakamlara boş yere imza atmayın. Bağlayıcı olsun diye öyle yapıyorlar. Ayıp diye bir şey var. İnsanları zor durumda bırakıyorlar resmen.

Research.

Öğrenci
baklava hocam çok teşekkür ederim :) malesef bende tek başıma halletmeye çalışıyorum ve çok zormuş :( 25'ine kadar yetişir mi diye soruyorum yetiştirmeye çalışacağız diyor, peki senet de imzalayacakmışım diyorum "aaa evet seneti imazalayıp öyle gitmen gerek" diye cevaplar veriliyor :(

i.a.

Öğrenci
İsterse 500 bin lira olsun senet. Sizi ilgilendiren sorumlu olduğunuz kısmı aldığınız maaşlardır itiraz etmenize gerek yok.

Nazmi hoca da haklı ayrıca. Gene de belli olmaz devlet işleri. Ben, yarıda bırakırsam ne kadar öderim dedim mesela, bana tamamını ödemek zorundasınız dediler.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Nazmi hoca da haklı ayrıca. Gene de belli olmaz devlet işleri. Ben, yarıda bırakırsam ne kadar öderim dedim mesela, bana tamamını ödemek zorundasınız dediler.
Yasalar zaten böyle bir şeye müsade etmez, aldığınızdan fazlasını ödemezsinzi kaldı ki zaten senet davaları kazanılıyor. Bizler gözümüz kapalı attık imzaları.