gul_89
Öğrenci
Hocam YÖK ancak yapıyor sindire sindire yavaş yavaş
baya baya yavas ama
Hocam YÖK ancak yapıyor sindire sindire yavaş yavaş
hocam bilmiolar işte...bize öylde dediler diyorlar herkes kendi anladığını uyguluyor bu yüzden....tercihlerimiz bi açıklanaydı iyiydiyok hocam genel olarak bana söylenen tutar herkesten fazla 5/3 sün diyolar anlamadım hocam bende neyse bakalım sağolun duygu hocam ben zoraki seneti bulduruyorum ben hesaplatıyorum sizin yine bir ön bilgi vermişler
Bende net senet var, 13.553 lira falandı galiba. Bu civarda bir şey... Ardahan'dayım ben. Arkadaşlar fazla yazarlarsa itiraz edin. Bu para fazla falan deyin. Okullar kafasına göre takılıyor çünkü.
İnönü Üniversitesi 33.000 tl istedi bizden
Abant İzzet Baysal'a atanıp da senet ya da sonraki işlemler için net bilgi alabilen var mı? Sordum ancak net cevap veremediler
bana da 27 bin civarı olarak söylendi. bu neye göre değişiyor editör arkadaşlar bilgilendirirse ona göre itiraz edebiliriz
İsterse 500 bin lira olsun senet. Sizi ilgilendiren sorumlu olduğunuz kısmı aldığınız maaşlardır itiraz etmenize gerek yok.
Yasalar zaten böyle bir şeye müsade etmez, aldığınızdan fazlasını ödemezsinzi kaldı ki zaten senet davaları kazanılıyor. Bizler gözümüz kapalı attık imzaları.Nazmi hoca da haklı ayrıca. Gene de belli olmaz devlet işleri. Ben, yarıda bırakırsam ne kadar öderim dedim mesela, bana tamamını ödemek zorundasınız dediler.
Yasalar zaten böyle bir şeye müsade etmez, aldığınızdan fazlasını ödemezsinzi kaldı ki zaten senet davaları kazanılıyor. Bizler gözümüz kapalı attık imzaları.