ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

zeytin87

Öğrenci
işte ne güzel düz 40 bin isteseymiş hiç küsüratla uğraşılırmı...hocam hiç bişey netleşmeden sakın imzalamayın...sanki üniversiteyi dolandırmaya gelmişiz gibi davranıyorlar kendimden şüphe etmeye başladım ya:(

Hocam miktar arttıkça noter masrafı da artıyor, birim amiri önünde imzalamayı kabul etmiyorlar. Noterde imzalanacak dediler.

B

baklava

Guest
fazla tutmasının nedeni şu net maaşa göre değil brüt maaşa göre hesaplanıyor olması ki devlete şu kadar yükünüz oldu deyip geri ödeme yaptırmaları mümkün yada mecburi görev:(ki benim birimimde bu olmuş:(

duyguplt

Öğrenci
şimdi yökü aradım onlaarda bilmiyorlarmış ne zaman açıklanacağını bizim gibi internetten takip ediyorlarmış..sanki ben biliyorumda onu bilgilendirmek için aradım..

esgalonso

Öğrenci
yök'ün sitesi açıldı, ama hiçbir şey yok yine..

- - - Güncellendi - - -

şimdi yökü aradım onlaarda bilmiyorlarmış ne zaman açıklanacağını bizim gibi internetten takip ediyorlarmış..sanki ben biliyorumda onu bilgilendirmek için aradım..

bizimle dalga mı geçiyor bunlar anlamadım ki. iyi biz de neti takip edelim onlar da bakalım 3. sahıslar acıklayacak mı =)

egeiletişim

Öğrenci
arkadaşlar dil eğitimlerinde ilişik kesme falan gibi şeyler duydum sonrasında kadromuzda sıkıntı olmaz dimi yani siz ilişiğinizi kesmişssiniz falan gibi şeylerle karşımıza çıkabilirler mi

B

baklava

Guest
arkadaşlar dil eğitimlerinde ilişik kesme falan gibi şeyler duydum sonrasında kadromuzda sıkıntı olmaz dimi yani siz ilişiğinizi kesmişssiniz falan gibi şeylerle karşımıza çıkabilirler mi

çok güldüm hocam kendimede çok gülüyorum bir sürü farklı soru türetebiliyoruz ne hale geldik...:(hocam görevlendirme zaten o asıl kadro yine üniversitenizde sıkıntı yok en son takmanız gereken konu:)

duyguplt

Öğrenci
arkadaşlar farklı bir konuda sorum olacak bililendirirseniz çok sevinirim..biz dil eğitimine gittiğimizde benim şuanki atandığım üni nin olduğu şehire eş durumu ataması isteyebiliyormuyuz..yani görewlendirme ile başka yerde olduğumuz için sıkıntı çıkarırlarmı..

autum_

Öğrenci
keşke açıklandıktan sonra 1 hafta müddet verseler yer bulmamız ve de evrak işlerini halledebilmemiz için..sonra da başlasa kurs.. böyle aceleye geliyoruz.. 2 günde kim nasıl halledecek tüm işleri..

B

baklava

Guest
arkadaşlar farklı bir konuda sorum olacak bililendirirseniz çok sevinirim..biz dil eğitimine gittiğimizde benim şuanki atandığım üni nin olduğu şehire eş durumu ataması isteyebiliyormuyuz..yani görewlendirme ile başka yerde olduğumuz için sıkıntı çıkarırlarmı..

istersiniz hocam %90 şu var hocam mecburi görevlendirmelerde meb gibi kurumlar aile birliğinin korunması için eş durumu tayinine izin veriyor hocam tabi kanun değişmediyse dil kursuda mecburi hizmete girmesi lazım

duyguplt

Öğrenci
hocam öyle bi hafta versinler die düşünürsek 07.04.13 de de yds var çogunluk şuanda bulunduğu yeri yazdı bian önce başlasınki (7nisandaki sınavı geçelim diomuşum:)) yerimizi yurdumuzu bilelim

- - - Güncellendi - - -

istersiniz hocam %90 şu var hocam mecburi görevlendirmelerde meb gibi kurumlar aile birliğinin korunması için eş durumu tayinine izin veriyor hocam tabi kanun değişmediyse dil kursuda mecburi hizmete girmesi lazım
inş isteyebiliriz çünkü onuda bilmiyor üni..en azından deneyeceğim olursa paylaşırım

maykur

Öğrenci
arkadaşlar bir konuda beni aydınlatabilir misiniz :
diyelim sonuçlar açıklandı .bu senedi kadromuzun oldugu ünv gitmeden kendi memleketimizde noterden imzalayamayızmı.