ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152
B

baklava

Guest
arkadaşlar bir konuda beni aydınlatabilir misiniz :
diyelim sonuçlar açıklandı .bu senedi kadromuzun oldugu ünv gitmeden kendi memleketimizde noterden imzalayamayızmı.

imzalarsınız hocam istediğiniz noterde sadece teslim edeceğiniz kurum üniversiteniz nerde imzaladığınızın önemi yok:)

duyguplt

Öğrenci
diyelim sonuçlar açıklandı .bu senedi kadromuzun oldugu ünv gitmeden kendi memleketimizde noterden imzalayamayızmı.
hocam bazı üni ler seneti 25inden önce istiyor ama bazıları kursa gittkten sonra üni ye göre değişiyor yani..ama siz memleketinize gidip noterde imzalatıp tekrr üni nize bırakıpta dil eğitiminize gidebilirsnz eğer mesafeler yakınsa...

ake288

Öğrenci
çok heyacan yapmamıza gerek olmadığını düşünüyorum senet vs. evrak işleri ne kadar şıkışırsa sıkışsın mutlaka hallolacaktır. sonuçta biz artık üniversitenin bir elemanıyız ve üniversitemiz bizim arkamızda olacaktır. dil kursuda sonuçta bizim sayemizde yökten para alacak o yüzden çok sıkıntı çıkarmayacaktır. hatta tadını çıkaralım bu boş vakitleri ilerde mum la arayacağız

B

baklava

Guest
hocam sadece gülümsüyorum:)çok toz pembe bakıyorsunuz hocam sakın yanlış anlamayın keşke bende öyle bakabilsem:)

papirus

Araştırma Görevlisi
ya bizim sekreter de açıklansın bugün al git senetleri imzalattır sonra bize yollarsın dedi, hocam da şimdi yollayım mı yazalım yazını falan dedi neden bu kadar kasıyo okullarınız anlamadım vala ya da ben çok şanslıyım :)

üniye göre değişir bence mesela bnm üni. paü... sadece denizlideki noterlerden imzalatıcaksınız yada gelip dekanın huzurunda imzalanıcak dedi. üniversitenizden öğrenin bence.

i.a.

Öğrenci
çok heyacan yapmamıza gerek olmadığını düşünüyorum senet vs. evrak işleri ne kadar şıkışırsa sıkışsın mutlaka hallolacaktır. sonuçta biz artık üniversitenin bir elemanıyız ve üniversitemiz bizim arkamızda olacaktır. dil kursuda sonuçta bizim sayemizde yökten para alacak o yüzden çok sıkıntı çıkarmayacaktır. hatta tadını çıkaralım bu boş vakitleri ilerde mum la arayacağız

Yüzde yüz katılıyorum. Forumda gördüğüm nadir rasyonel insanlardan birisisin hocam. Saygılar sunuyorum. :)

ake288

Öğrenci
pembe de baksak kara da baksak sonuç aynı günü zehir etmenin anlamı yok diye düşünüyorum. ancak tabi insan merak etmiyor değil ben 82 ile dokuz eylül yazdım izmirliyim o yuzden de bu kadar rahatım galiba:)

autum_

Öğrenci
arkadaşlar bilen varsa tam olarak açıklayabilirse sevinirim.. ben ancak yarın öğleden sonra atandığım üniversitede olabileceğim (naklen atama yüzünden çalıştığım kurumdan dün ayrılabildim).. dil merkezine gönderebilmeleri için bir takım işlerler yapılacak sanırım atandığım üniversitede.. yetişir mi acaba cuma sonuna kadar bu işler?

i.a.

Öğrenci
Arkadaşlar ben de gittim dekanla konuştum. Sağ olsun bana dün izin verdi ve sen git dedi, senetleri hallet, okula gönder ben de buradan görevlendirmeni yazarım, bir daha buraya gelmene gerek yok boşuna dedi adam bana. Ben de çıktım geldim memleketime. Kefillerim de burada olduğu için. Umarım sizlere de çok zorluk çıkarmazlar.

B

baklava

Guest
arkadaşlar bilen varsa tam olarak açıklayabilirse sevinirim.. ben ancak yarın öğleden sonra atandığım üniversitede olabileceğim (naklen atama yüzünden çalıştığım kurumdan dün ayrılabildim).. dil merkezine gönderebilmeleri için bir takım işlerler yapılacak sanırım atandığım üniversitede.. yetişir mi acaba cuma sonuna kadar bu işler?

hocam bende naklen atama ile geldim göreve hemen başlamanız lazım hızlı bir şekilde görev başlangıcınızı yaptırın nakil evraklarınızla birlikte peşine düşerseniz birgünde halledebilirsiniz ama peşine düşün hocam sonra aynen bizim gibi olup görvelendirme alacaksınız

autum_

Öğrenci
hocam bende naklen atama ile geldim göreve hemen başlamanız lazım hızlı bir şekilde görev başlangıcınızı yaptırın nakil evraklarınızla birlikte peşine düşerseniz birgünde halledebilirsiniz ama peşine düşün hocam sonra aynen bizim gibi olup görvelendirme alacaksınız
cevabınız için teşekkür ederim : )
hocam size de sadece 1 adet maaş nakil ilmuhaberi verdiler dimi.. ben sadece bunu götüreceğim üni.ye.. başka bir şey gerekmiyordur umarım..