arkadaşlar bir konuda beni aydınlatabilir misiniz :
diyelim sonuçlar açıklandı .bu senedi kadromuzun oldugu ünv gitmeden kendi memleketimizde noterden imzalayamayızmı.
Ben üniversiteye sormuştum. imzalatabilirsiniz dediler hocam.
diyelim sonuçlar açıklandı .bu senedi kadromuzun oldugu ünv gitmeden kendi memleketimizde noterden imzalayamayızmı.
hocam bazı üni ler seneti 25inden önce istiyor ama bazıları kursa gittkten sonra üni ye göre değişiyor yani..ama siz memleketinize gidip noterde imzalatıp tekrr üni nize bırakıpta dil eğitiminize gidebilirsnz eğer mesafeler yakınsa...arkadaşlar bir konuda beni aydınlatabilir misiniz :
ya bizim sekreter de açıklansın bugün al git senetleri imzalattır sonra bize yollarsın dedi, hocam da şimdi yollayım mı yazalım yazını falan dedi neden bu kadar kasıyo okullarınız anlamadım vala ya da ben çok şanslıyım
çok heyacan yapmamıza gerek olmadığını düşünüyorum senet vs. evrak işleri ne kadar şıkışırsa sıkışsın mutlaka hallolacaktır. sonuçta biz artık üniversitenin bir elemanıyız ve üniversitemiz bizim arkamızda olacaktır. dil kursuda sonuçta bizim sayemizde yökten para alacak o yüzden çok sıkıntı çıkarmayacaktır. hatta tadını çıkaralım bu boş vakitleri ilerde mum la arayacağız
üniye göre değişir bence mesela bnm üni. paü... sadece denizlideki noterlerden imzalatıcaksınız yada gelip dekanın huzurunda imzalanıcak dedi. üniversitenizden öğrenin bence.
arkadaşlar bilen varsa tam olarak açıklayabilirse sevinirim.. ben ancak yarın öğleden sonra atandığım üniversitede olabileceğim (naklen atama yüzünden çalıştığım kurumdan dün ayrılabildim).. dil merkezine gönderebilmeleri için bir takım işlerler yapılacak sanırım atandığım üniversitede.. yetişir mi acaba cuma sonuna kadar bu işler?
hangi okul acaba çok merak ettim
cevabınız için teşekkür ederim : )hocam bende naklen atama ile geldim göreve hemen başlamanız lazım hızlı bir şekilde görev başlangıcınızı yaptırın nakil evraklarınızla birlikte peşine düşerseniz birgünde halledebilirsiniz ama peşine düşün hocam sonra aynen bizim gibi olup görvelendirme alacaksınız