Hocam güzel olacak marmara... Süper eğitim alacağımıza inanıyorum, ve 65 den daha iyi puanlar bizi bekliyor. Hiç üzülmeyin ilk tercihim gelmedi diye..
Yok hocam üzülmüyorum promosyonluyuz ne de olsa biz
Odtü ve boğaziçi hakkında çok olumlu yorumlar duyunca merak ettim girenlerin puanlarını, ve kontenjan fazlalaşınca denk gelebilir heyecanı taşımıştım ister istemez, bir de marmara hakkında yapılan olumsuz yorumlar git gellere neden olmuştu. Ve lâkin özellikle siz marmarayı tercih etmemde çok önemli etken oldunuz hocalarla görüşmelerinizi paylaştınız vs. itü marmara arasında çok bocalamıştım çünkü. O yüzden tanışma toplantısında da inşallah tanışmak nasip olur. Hayata pozitif bakan insanlar her zaman insanın hayatında artı değişikliklere neden olur. Size bu nedenden dolayı kendim ve herkes adına çok teşekkür ediyorum. Karamsarlık yerine umut aşılayıcı konuşmalarınızın foruma da çok büyük renk kattığını düşünüyorum çünkü. Dediğiniz gibi inşallah güzel puanlar alır burada da arkadaşlara dil kurslarının faydasız olduğu veya kötü olduğu yanlış imajını kırmaya bir parçada olsa vesile oluruz
- - - Güncellendi - - -
estagfurullah hocam
tahmini tutturamadığımız arkadaşlar , peşime düşmüşler çoktan baksanıza forumda ses vermediklerine göre
Bir fireniz var o da nazarlık hocam istisnalar kaideyi bozmaz ses vermiyorlar çünkü herkesin tuttu 1 kişi hariç diye yorumluyorum ben
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar senet olayındaki tutar alacağımız eğitimle ilgili okullara gönderilen tutarmış maaşla alakası yokmuş forumda cevap alamayınca personel daireye sordumda, bu durumda bazı ünvlerin fazla bazılarının az göndermesi neyle ilişkili anlamadım aynı eğitimi alıcaz sonuçta yoksa yine mi yanlış bilgi