A
Akademik Forum
Guest
araş.gör.leri en son 1100-1200 gibi birşey alıyordu
Sakın avrasya üniversitesine gitmeyin arkadaşlar ben sınavına girdim kazandım.toplamda 3 kişi kazanmış gibi gösterdiler ve isimlerimizi kullanarak bölümü açtılar.Öğrenci başvurularını kabul ettikten sonra okul açılmasına 1 hafta kala aradılar çok komik bir rakama (1800tl) olan ücreti teklif ettiler.Düşünün bölümünüzde tek öğretim görevlisiniz bütün derslere siz gireceksiniz.Diğer 2 kişinin sadece adı internet sitesinde gözükecek.şartkarı kabul etmedim.Bimere yazarak adımı sildirdim internet sitelerinden.
araş.gör.leri en son 1100-1200 gibi birşey alıyordu
Ogretım gorevlısı alımlarında kullanılacak puan turu hakkında kurumu arayıp bılgı almak ıstedım, cevapları sız cvnızı gonderın bız komıte ıle degerlendırıyoruz oldu. Sasırdım.
Basvurulan alanın puan turunu mu kabul edıyorlar yoksa lısans mezunu olunan alanın puan turu mu bunu merak etmıstım. Cunku bazı unıversıteler yenı kararı uygulamıyor, eskı usulde kabul alıyorlar.
Yakın zamanda basvuran, gorusen oldu mu acaba ? Neye gore degerlendırılıyor ?
mümkün değil uygulamamaları, siz dilekçenin ekine kararı ekleyin. gerisine onlar bakarlar. ayrıca ordan mezun biri olarak tam bir muamma okuldur. sen sağ ben selamet dedim mezun olduktan sonra. kimsenin hiç bişe bildiği yok. başvuru yapmaya bile değmez...