Özel Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisine Yapılan Muameleler

A

Akademik Forum

Guest
Sakın avrasya üniversitesine gitmeyin arkadaşlar ben sınavına girdim kazandım.toplamda 3 kişi kazanmış gibi gösterdiler ve isimlerimizi kullanarak bölümü açtılar.Öğrenci başvurularını kabul ettikten sonra okul açılmasına 1 hafta kala aradılar çok komik bir rakama (1800tl) olan ücreti teklif ettiler.Düşünün bölümünüzde tek öğretim görevlisiniz bütün derslere siz gireceksiniz.Diğer 2 kişinin sadece adı internet sitesinde gözükecek.şartkarı kabul etmedim.Bimere yazarak adımı sildirdim internet sitelerinden.

A

Akademik Forum

Guest
Sakın avrasya üniversitesine gitmeyin arkadaşlar ben sınavına girdim kazandım.toplamda 3 kişi kazanmış gibi gösterdiler ve isimlerimizi kullanarak bölümü açtılar.Öğrenci başvurularını kabul ettikten sonra okul açılmasına 1 hafta kala aradılar çok komik bir rakama (1800tl) olan ücreti teklif ettiler.Düşünün bölümünüzde tek öğretim görevlisiniz bütün derslere siz gireceksiniz.Diğer 2 kişinin sadece adı internet sitesinde gözükecek.şartkarı kabul etmedim.Bimere yazarak adımı sildirdim internet sitelerinden.

günaydın kardeşim, konunun en başından beri bas bas, bağıra bağıra bunu diyorum zaten

grafiturk

Öğrenci
Grafik bölümü için dosyalarimi göndermiştim 3kisi başvurmuş sıralamada birinci gelmişim heyecan yapıp uçak bileti aldım bugün bu yorumları görünce aradım hiç kimseyle görüsemedim. Rica ediyorum uzaktayım şartları bilirsen gelip sınava gireceğim söyledim yönetim izin vermiyor diyip kapattılar. Bunun üzerine biletlerimi iptal ettim.

K

Kalay

Guest
Avrasya

Başvuru yaptıktan sonra buradaki yorumları gördüm. Ancak değişmiş ve gelişmiştir diye düşündüm. Tarihi olmayan ve kopyası verilmeyen bir sözleşme imzaladim. Guvenlik soruşturması bahanesiyle(ki benimle beraber sınava giren biri orada göreve baslamisti) 6 ay beklettiler. Dersler başlayınca da ders ihtiyacimiz yok dediler.
Peki soruyorum sizlere bu nasıl insanlık bu nasıl ahlak ve bu nasıl bir düzendir???

parafiskalite

Yardımcı Editör
Ogretım gorevlısı alımlarında kullanılacak puan turu hakkında kurumu arayıp bılgı almak ıstedım, cevapları “sız cv’nızı gonderın bız komıte ıle degerlendırıyoruz” oldu. Sasırdım.
Basvurulan alanın puan turunu mu kabul edıyorlar yoksa lısans mezunu olunan alanın puan turu mu bunu merak etmıstım. Cunku bazı unıversıteler yenı kararı uygulamıyor, eskı usulde kabul alıyorlar.
Yakın zamanda basvuran, gorusen oldu mu acaba ? Neye gore degerlendırılıyor ?

akademia55

Öğrenci
Ogretım gorevlısı alımlarında kullanılacak puan turu hakkında kurumu arayıp bılgı almak ıstedım, cevapları “sız cv’nızı gonderın bız komıte ıle degerlendırıyoruz” oldu. Sasırdım.
Basvurulan alanın puan turunu mu kabul edıyorlar yoksa lısans mezunu olunan alanın puan turu mu bunu merak etmıstım. Cunku bazı unıversıteler yenı kararı uygulamıyor, eskı usulde kabul alıyorlar.
Yakın zamanda basvuran, gorusen oldu mu acaba ? Neye gore degerlendırılıyor ?

mümkün değil uygulamamaları, siz dilekçenin ekine kararı ekleyin. gerisine onlar bakarlar. ayrıca ordan mezun biri olarak tam bir muamma okuldur. sen sağ ben selamet dedim mezun olduktan sonra. kimsenin hiç bişe bildiği yok. başvuru yapmaya bile değmez...

parafiskalite

Yardımcı Editör
mümkün değil uygulamamaları, siz dilekçenin ekine kararı ekleyin. gerisine onlar bakarlar. ayrıca ordan mezun biri olarak tam bir muamma okuldur. sen sağ ben selamet dedim mezun olduktan sonra. kimsenin hiç bişe bildiği yok. başvuru yapmaya bile değmez...

Evet hocam, bır kopukluk var kurumda. Ben de gondermeye gerek duymadım. Ama hangı kurumla gorustuysem yenı karardan haberlerı yok, buna anlam veremıyorum. Hatta kararı gectım, ılan actıkları bolumun hangı puan turunden alım yaptıgını bıle bılmıyorlar :) Ben uyarıyorum su dıye.. Degısık durumlar 😊

Y

yorumsuzzzz

Guest
Avrasya Üniversitesi

Avrasya Üniversitesi, Vakıf üniversitesi olarak faaliyet gösteren ancak insanların paralarını, hayallerini, değerli zamanlarını çalan bir kuruluştur. Usulüne uygun olarak yapılan işler YÖK'ün özel kurumları kendi kararına bıraktığı durumlarda sarpa sarmaktadır. Asgari ücrete çalıştırılan akademik ve idari personeller, usul usul harcattırılan yıllık izinler, verilmeyen yol ve yemek ücretleri vb.
Devlet üniversiteleri ile karşılaştırılamayacak kadar kötü olan bir kurum olan bu üniversite, sırf başarısız çocukların endişeli ailelerinin para ile endişelerini gidermeye çalışıyor. Öğrenci kalitesi o kadar kötü ki... Araştırma Görevlilerine ve daha alanında uzmanlaşamamış pek çok Öğretim Görevlisine emanet edilen gençlerimiz bu yollarda ülkenin bilim ve sanat alanında ilerlemesine katkıda bulunmak yerine daha da gerilemesine neden oluyor. Pek çok emekli olmuş sağlık problemleri bulunan ve pek çok zaman okulda bulunmayan profesörlerin ders vermesi bir yana eksik olan dersleri araştırma görevlilerinin veriyor olması tablonun ne kadar vahim bir hal aldığını göstermektedir. Ancak buna karşın nadir de olsa başarılı bir eğitim hayatı geçirmiş öğrenciler de yine umut vaat etmektedir. Genel olarak Avrasya Üniversitesi'ne baktığımızda; neredeyse asgari ücretle çalıştırılıp her türlü işin yaptırıldığı akademik ve idari personelin, kullandırılmayan yıllık izinlerin, Sadece ticarethane olarak kurumu gören yöneticilerin durumu çok vahimdir. Yarardan çok zarar sağlayan bu kurum için söylenecek tek söz; "Herkesin Uzak Durmasında Fayda Var!"dır. Saygılarımla...

Bu alana bir cevap yazın...