Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
gelişim ve gedik üniversiteleri araştırma görevlisi kesin ne kadar maaş alıyor bilen? (bölüm grafik tasarım)

- - - Güncellendi - - -

Haliç ar gör. 3000tl, öğr gör 3500, doğru. ama maaşları 3 aydır yatmıyor..

Halic Üniversitesini kazandım. Açıkçası bu söylentileri sosyal medyada görünce fazlasıyla moralim bozuluyor. Maaşların aylarca yatmaması ne demek yahu :(

A

Akademik Forum

Guest
Tabii ki hocam :) Özel Üni diye sağlanmayacak değil ya :)

Hocam bir şey sorcam öyleyse ünvan şartlar başvuruların hepsinde aynı bildiğim kadarıyla ama kimi ünilerde şart olarak yüksek lisans yapıyor olmak şartı var ünvan şartlarda ise yüksek lisansı bitirmiş olmak o zmaan hangisini dikkate alacağız

pdf file

Öğrenci
selamlar, forumda okan üni arş. gör maaşının 1600-1800 arası olduğu fakat iyileştirme düşündükleri, maltepe üni'nin de 1800 olduğu yazılmış en son.

bu iki üniversiteye dair güncel bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar?

A

Akademik Forum

Guest
Hayırlı olsun hocam. Ben de geçen haberlerde görmüştüm yanılmıyorsam maaş konusunu. İnşallah geçici bir durumdur.

Sağolun Hocam. Sözleşme için verdikleri detaylarda bir sıkıntı yokmuş gibi görünüyor. net 3500+Asgari geçim indirimi öğ.gör. için maaş, yemek, servis ek ders ücreti, onaylanırsa akademik izin vs. vs.

Ama bir süredir internette maaşların ödenmemesi ile ilgili geçen haberler de can sıkıcı. Gerçi üni. bünyesinde çalışanların sosyal medya profillerini inceliyorum herşey günlük gülistanlık gibi görünüyor. Uzaktan anlamak mümkün değil...

A

Akademik Forum

Guest
Özel üniversitelerdeki kadrolara başvuru için ales 70 yds 50 barajı varmı peki?

msenzeybek

Öğrenci
Hocam araştırma görevlisi 20.02.2016 tarihinde hesaba yatan maaş baz alınırsa YL için 2958 TL, doktora için 3158 TL alıyor. Ayrıca yemek ücretinin de yarısı karşılanıyor.

Cansu34

Öğrenci
İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin mülakatına gitmiştim. Yüksek lisans yapana 1800tl veriyorlardı. Ancak mülakatta açık açık belirttiler ki aradıkları araştırma görevlisi değil köle resmen. Tezim, devam ettiğim okul benim özel hayatımdaki kavramlar olacak ve okulda ders vermenin yanında hocaların makale, kitap vs angarya işlerine yardım etmek zorundaymışım. Amacım sadece ders vermek değil onların özel işlerine de koşturmakmış. Şuan diğer özel üniversitelerin ilanlarına başvurmaya korkuyorum gerçekten. Mülakat deneyimlerini de aktaran arkadaşlar olursa çeşitli okullarla ilgili fikir oluşması açısından iyi olur diye düşünüyorum. İlk sayfada yazan maaş bilgileri güncel midir acaba?

A

Akademik Forum

Guest
AHEP'te Arş. Gör. maaşı

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesinde Arş. Gör. maaşı 4500 liradır.

A

Akademik Forum

Guest
Gelişim ünv

Ben 2014-2015 dönemi Gelisim ünv de Ar.Gör olarak çalıştım. 1680 tl maaş veriyorlar. Bunun 80 tlsini devlet veriyor. Bu ünv ye kesinlikle başvurmayın arkadaşlar. M. Heyeti başkanı oranın patronu ve bildiginiz tüccar. Dünyanın en kapasitesiz rektörüne sahip. Bir sürü şey vaat ederler ama her şeyleri yalan dolan. Uzak durun derim. Ofis kavramı yok. Koyun gibi bir odada 10 ar gör. 15 yar doç aynı odada masası vardır.

A

Akademik Forum

Guest
Hocam bir şey sorcam öyleyse ünvan şartlar başvuruların hepsinde aynı bildiğim kadarıyla ama kimi ünilerde şart olarak yüksek lisans yapıyor olmak şartı var ünvan şartlarda ise yüksek lisansı bitirmiş olmak o zmaan hangisini dikkate alacağız

Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar