A
Akademik Forum
Guest
Hocam bazı ünilerde önemsenmiyormuş diye duymuştum da ondan sorma gereği duydum öyle olduğuna emin misiniz teşekkür ederimmTabii ki hocam Özel Üni diye sağlanmayacak değil ya
Hocam bazı ünilerde önemsenmiyormuş diye duymuştum da ondan sorma gereği duydum öyle olduğuna emin misiniz teşekkür ederimmTabii ki hocam Özel Üni diye sağlanmayacak değil ya
gelişim ve gedik üniversiteleri araştırma görevlisi kesin ne kadar maaş alıyor bilen? (bölüm grafik tasarım)
- - - Güncellendi - - -
Haliç ar gör. 3000tl, öğr gör 3500, doğru. ama maaşları 3 aydır yatmıyor..
Tabii ki hocam Özel Üni diye sağlanmayacak değil ya
Halic Üniversitesini kazandım. Açıkçası bu söylentileri sosyal medyada görünce fazlasıyla moralim bozuluyor. Maaşların aylarca yatmaması ne demek yahu
selamlar, forumda okan üni arş. gör maaşının 1600-1800 arası olduğu fakat iyileştirme düşündükleri, maltepe üni'nin de 1800 olduğu yazılmış en son.
bu iki üniversiteye dair güncel bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar?
1400-1600 okan
Hayırlı olsun hocam. Ben de geçen haberlerde görmüştüm yanılmıyorsam maaş konusunu. İnşallah geçici bir durumdur.
Özel üniversitelerdeki kadrolara başvuru için ales 70 yds 50 barajı varmı peki?
hocam ciddi misiniz. ne kadar düşük maaşlar bunlar.
Hocam araştırma görevlisi 20.02.2016 tarihinde hesaba yatan maaş baz alınırsa YL için 2958 TL, doktora için 3158 TL alıyor. Ayrıca yemek ücretinin de yarısı karşılanıyor.
Hocam bir şey sorcam öyleyse ünvan şartlar başvuruların hepsinde aynı bildiğim kadarıyla ama kimi ünilerde şart olarak yüksek lisans yapıyor olmak şartı var ünvan şartlarda ise yüksek lisansı bitirmiş olmak o zmaan hangisini dikkate alacağız