Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
merhabalar, özel üniversitede başvurduğumuz kadroya yerleşirsek maaş, çalışma günleri ile ilgili görüşme mi yapılıyor? bir de kazandığımız takdirde hemen başlatılıyor mu?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
merhabalar, özel üniversitede başvurduğumuz kadroya yerleşirsek maaş, çalışma günleri ile ilgili görüşme mi yapılıyor? bir de kazandığımız takdirde hemen başlatılıyor mu?
Daha önce orda çalışan biirnden bu bilgileri almanız daha iyi olur, sınav esnasında böyle bir görüşme yapılmıyor kazanırsanız yapıyorlar görüşmeyi. Hemen başlatmayan da var 2 ay sonra da başlatabilirler vakıf üni.leri pek düzenli değil bu konuda.

ykpkr

Öğrenci
okan 1400 yüksek lisans 1600 doktoralı maaşı +agi yol yemek 1 gün tez izni var. toplamda 4 gün mesai haftada 8.30 17.30

gelişim 1900 yüksek lisans 2100 doktora maaşı +agi, yol ve yemeği kendiniz veriyorsunuz. Doktorada derse gitme izni var tez izni falan yok.

haliç 2400 yüksek lisans yapan araştırma görevlisi maaşı + agi + yol ve yemek. Tez izni 1 gün var.

yeditepe 1200 sigortanızı yapmıyor. Burslu yüksek lisans veya doktora öğrencisi oluyorsunuz.

konya gıda ve tarım üniversitesi devlete yakın veriyoruz dediler. Tam olarak ne kadar belli değil.

güncel

A

Akademik Forum

Guest
merhaba arkadaşlar son yök ilanlarında Üsküdar Üniversitesi de vardı. Oranın koşulları, maaşı nasıl bilginiz varsa paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler.

K

Kara2

Guest
Sabahattin Zaim

Arkadaşlar merhabalar İstanbul Sabahattin Zaim'in ne kadar ücret verdigiyle ilgili kesin bilgisi olan yok mu acaba? Farklı ücretler söylenmiş önceki mesajlarda. Ayni şekilde çalışma sartlariyle ilgili de aydınlatabilecek olan varsa çok sevinirim.

A

Akademik Forum

Guest
Esenyurt Üniversitesi öğretim görevlisi maaşları ne kadar arkdaşlar bilgisi olan var mı

ykpkr

Öğrenci
okan 1400 yüksek lisans 1600 doktoralı maaşı +agi yol yemek 1 gün tez izni var. toplamda 4 gün mesai haftada 8.30 17.30

gelişim 1900 yüksek lisans 2100 doktora maaşı +agi, yol ve yemeği kendiniz veriyorsunuz. Doktorada derse gitme izni var tez izni falan yok.

haliç 2400 yüksek lisans yapan araştırma görevlisi maaşı + agi + yol ve yemek. Tez izni 1 gün var.

yeditepe 1200 sigortanızı yapmıyor. Burslu yüksek lisans veya doktora öğrencisi oluyorsunuz.

konya gıda ve tarım üniversitesi devlete yakın veriyoruz dediler. Tam olarak ne kadar belli değil.

güncel

istanbul aydın 2000 tl yol ve yemek yok
istanbul arel 2400 tl yol ve yemek var.

araştırmalarımız sürecek :)

A

Alper hoca

Guest
Haliç maaş

Haliç Üniversitesinde Araştırma Görevlisi Maaşları 3000 TL + Agi + Yemek, Öğretim Görevlisi Maaşları 3500 TL + Agi + Yemek şeklindedir.

Bununla birlikte üniversitede halen çalışan birisi olarak bazı konulara açıklık getirmek isterim. Öncelikle Haliç Üniversitesi 4 aydır maaşlarımızı yatırmamaktadır. Bu durumla ilgili karşımızda muhatap dahi bulamamaktayız. Ayrıca odalar yaklaşık 30-40 kişi oturacak şekilde düzenlenmiştir. Yani bu ortamda bir akademik çalışma yapmak mümkün görünmemektedir. Benim sizlere naçizane tavsiyem eğer gidecek daha iyi bir üniversite bulursanız oraya gidin. Yada daha iyisini bulana kadar böyle yerlerde idare edin benim gibi :) Kısaca söylemek gerekirse vakıf üniversitelerinden uzak durun derim ben.

A

Akademik Forum

Guest
Doğuş üni öğr görevliliği

Tez için izin var mı? Haftalık kaç saat ders veriyoruz?

A

Akademik Forum

Guest
Hocalarım Üsküdar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi hakkında bilgisi olan var mı?
Eski gönderilerde 2200- 2700 arası değişiyor yazılmış. Mühendislik fakültesinde nasıl acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Kadir Has Universitesi arastirma gorevlisi maasini bilen var mi arkadaslar? Doktora ogrencisi icin.

A

Akademik Forum

Guest
Fsm

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesinde araştırma görevlisi maaşının ne kadar olduğunu bilen var mı

A

Akademik Forum

Guest
FSM Üniv Araştırma Görevlisi

FSM üniversitesinde Araştırma Görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı?

Cmp

Öğrenci
selamlar, forumda okan üni arş. gör maaşının 1600-1800 arası olduğu fakat iyileştirme düşündükleri, maltepe üni'nin de 1800 olduğu yazılmış en son.

bu iki üniversiteye dair güncel bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar?

Maltepe mühendislikte 2100 - 2300 veriyormuş diğer fakülteleri bilmiyorum.

A

Akademik Forum

Guest
ara

Arkadaşlar, Gedik Ünv. de arş.gör. maaşı 2100 civarı. Ben şu anda 2 yıldan beri çalıştığım için 2300 alıyorum tabi vergi dilimine girmediğinde...

A

Akademik Forum

Guest
Üsküdar,

Fazlasıyla değişken. Aynı işi yapan, aynı düzeyde (yüksek lisans ve doktora) olan kişiler arasında dahi uçurum var.

A bölümü sadece öğrenci yetiştirir (örgün eğitim + staj vs), alacağı maaş: 2000-2700 arası (ki bu araştırma görevlileri en az yüksek lisans veya doktora yapıyor).

B bölümü öğrenci yetiştirir, kliniği vardır hasta bakar (okula para kazandırır, yetkisi var mı yok mu geçelim, hallediliyor), alacağı maaş 2500-4000 belki daha da fazla (burada çalışanın yüksek lisansı dahi olmasına gerek yok. Yeter ki okul para kazansın, reklamı olsun).

Kısaca reklam getirirseniz maaş bol. Örgüt içi adaletsizlik tavan yapmış durumda.
Hocam siz Üsküdar'da araştırma görevlisi misiniz şuan?