Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

Nanaklein

Öğrenci
3000 aldiklari dogru mu. Ne kadar da az maas bilgisi donuyordu buralarda. Okutmanlik kazandim ve sirf bu maas sebebiyle kabul edip etmemekte cok kararsiz kalmistim

elttalks

Öğrenci
Ozel universitede okutmanlik yapan bir cok arkadasim var ve 2 yil once bile 2300le basladilar. Burada yazilan rakamlar nerden cikiyor hic anlamadim.

B

BEREN KAYA

Guest
Maltepe üniversitesi

Maltepe üniversitesi tıp fakültesinde araştırma görevlisi maaşı na kadar? çalışma koşulları nasıl bilgisi olan varmı?

Nanaklein

Öğrenci
Sabahattin Zaim icin en yuksek maas veren universite deniyor. Yani bir postta bile 4kdan altini okumadim. Ama nedense artik burada paylasilan maas bilgilerine guvenmiyorum. Bizzat sozlesme imzalayan arkadaslarima sordugumda cok farkli rakamlar duyuyorum. Burslu arastirma gorevlileri ve gelisim universitesi haric paylasilan rakamlar hic dogru degil. 2011 postunu okuyup hala maasi o sekilde konusanlar var. Yardimci olmasi acisindan okudugumuz cogu post bizi ister istemez cok az maas veren yerlere sukretmeye itiyor. Buyuk bir karamsarlikla daha az veren de var sukur diyoruz. Tamam hicbir ozel univerisite devletle kiyaslandiginda egitime verdigimiz yillarin karsiligini veremiyor ama 2400 altinda universite yok. 2200 denilen Aydin universitesi ayni gun sozlesme yapan kisilere bile basari siralamasina gore farkli maas verirken 2700un altina inmiyor. Buradaki rakamlara gore tercihlerinizi belirlemeyin. Hepsiyle sozlesme asamasina kadar gidin. O zaman daha saglikli secimler yaparsiniz.

- - - Güncellendi - - -

Burada maasiyla yuceltilen Medipol'ün sabah aksam gece hafta ici hafta sonu demeden 7/24 evden ya da okuldan farketmez calisma bekledigini kimse yazmiyor mesela. Sadece maas baz aliniyor.

prleia

Öğrenci
Sabahattin Zaim icin en yuksek maas veren universite deniyor. Yani bir postta bile 4kdan altini okumadim. Ama nedense artik burada paylasilan maas bilgilerine guvenmiyorum. Bizzat sozlesme imzalayan arkadaslarima sordugumda cok farkli rakamlar duyuyorum. Burslu arastirma gorevlileri ve gelisim universitesi haric paylasilan rakamlar hic dogru degil. 2011 postunu okuyup hala maasi o sekilde konusanlar var. Yardimci olmasi acisindan okudugumuz cogu post bizi ister istemez cok az maas veren yerlere sukretmeye itiyor. Buyuk bir karamsarlikla daha az veren de var sukur diyoruz. Tamam hicbir ozel univerisite devletle kiyaslandiginda egitime verdigimiz yillarin karsiligini veremiyor ama 2400 altinda universite yok. 2200 denilen Aydin universitesi ayni gun sozlesme yapan kisilere bile basari siralamasina gore farkli maas verirken 2700un altina inmiyor. Buradaki rakamlara gore tercihlerinizi belirlemeyin. Hepsiyle sozlesme asamasina kadar gidin. O zaman daha saglikli secimler yaparsiniz.

- - - Güncellendi - - -

Burada maasiyla yuceltilen Medipol'ün sabah aksam gece hafta ici hafta sonu demeden 7/24 evden ya da okuldan farketmez calisma bekledigini kimse yazmiyor mesela. Sadece maas baz aliniyor.

teşekkür ederim cevap için

A

Akademik Forum

Guest
Doğuş Üniversitesi araştırma görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mı? Esenyurt üniversitesi 2300 teklif etmişti. 1 gün tez izni vereceklerdi ancak ordaki bir araştırma görevlisiyle konuştuğumda çok fazla çalıştığını her işe koştuğunu o 1 günlük izin için haftasonu 1 gün çağırabildiklerini söylemişti.

A

Akademik Forum

Guest
ya kimse maltepe üniversitesini bilmiyor mu ona göre mülakata katılmayı düşünüyorum da

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar özel üniversite yıllık sözleşme mi yapıyor ve aynı yıl içinde devlet kadrosu açılır ve gidersem ( gidebilir miyim ?) tazminat öder miyim bilen bir hocam büyüğüm tazminat konusunda detaylı bilgi verirse sevinirim. Birde atılım üniversitesi araştırma görevlisi maaşları ne kadardır ?

A

Akademik Forum

Guest
benim bildiğim yıllık sözleşme yapılıyor ve tazminat ödenmiyor diye biliyorum tabi her üniversitenin sözleşmesi aynı mı olur onu bilmiyorum

cmltsz

Öğrenci
merhaba arkadaslar bahcesehir universitesi ic mimarlik bolumunde part-time olarak ise baslayacagim ne kadar ucret alirim? bilgilendirirseniz sevinirim

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhabalar. Esenyurt üniversitesi maaşları hakkında bilginiz varmı acaba