Sabahattin Zaim icin en yuksek maas veren universite deniyor. Yani bir postta bile 4kdan altini okumadim. Ama nedense artik burada paylasilan maas bilgilerine guvenmiyorum. Bizzat sozlesme imzalayan arkadaslarima sordugumda cok farkli rakamlar duyuyorum. Burslu arastirma gorevlileri ve gelisim universitesi haric paylasilan rakamlar hic dogru degil. 2011 postunu okuyup hala maasi o sekilde konusanlar var. Yardimci olmasi acisindan okudugumuz cogu post bizi ister istemez cok az maas veren yerlere sukretmeye itiyor. Buyuk bir karamsarlikla daha az veren de var sukur diyoruz. Tamam hicbir ozel univerisite devletle kiyaslandiginda egitime verdigimiz yillarin karsiligini veremiyor ama 2400 altinda universite yok. 2200 denilen Aydin universitesi ayni gun sozlesme yapan kisilere bile basari siralamasina gore farkli maas verirken 2700un altina inmiyor. Buradaki rakamlara gore tercihlerinizi belirlemeyin. Hepsiyle sozlesme asamasina kadar gidin. O zaman daha saglikli secimler yaparsiniz.
- - - Güncellendi - - -
Burada maasiyla yuceltilen Medipol'ün sabah aksam gece hafta ici hafta sonu demeden 7/24 evden ya da okuldan farketmez calisma bekledigini kimse yazmiyor mesela. Sadece maas baz aliniyor.