Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
zart zurt

Merhaba,
öncelikle herkesin istediği yer inşallah olur..
ben bir vakıf üniversitesinde öğretim görevliliğini kazandım. okuduğum kadarıyla her vakıf üniversitesi gibi bölüm olmadığı için eylüle kadar izinliyim
bu süreci yaşamış arkadaşlara sorum var bölümün açılıp açılmayacağını temmuz sonu tercih klavuzu yayınlandığında öğrenebiliriz fakat daha erken öğrenme gibi bir durumumuz var mı?
süreci yaşayan arkadaşlarda tercih klavuzunu mu beklediler..

yök akademik sorgulama sayfasından adını sorgulat. eğer adın çıkarsa yök onaylamıştır. :)

A

Akademik Forum

Guest
Başkent Üni myo okutman maaşı 2000 , ders saati izin günü vs hiçbi konuda bilgi verilmiyor sözleşme imzalanana kadar.

A

Akademik Forum

Guest
Gelişim üniversitesi

Arkadaşlar gelişim üniversitesinde çalışıyorum ve inanılmaz kötü olduğunu söyleyebilirim. Sakın başvurmayın. İnsan yerine koymuyorlar araştırma görevlilerini de öğretim görevlilerini de. Bu sebeple insanlar kaçıyor ve sürekli kadro açılıyor. Fiyatlarda iyileştirme falan da yok. Daha yeni arş gör alındı ve 1800-1900tlye anlaştılar. Yol yemek vs falan yok...

A

Akademik Forum

Guest
İstanbuL Esenyurt Üniversitesi

İstanbul Esenyurt Üniversitesi araştırma görevliliği maaşını, çalışma koşullarını bilen var mı arkadaşlar? Yeni açılacak bir bölüme alım yaptılar da.

eslv

Öğrenci
arkadaşlar merhaba, ist arel üni arş gör maaşları hakkında bilgi verebilecek var mı? çalışma şartları hakkında?

adandpr

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar.
İstanbul Bilgi üniversitesinde bölümüm araştırma görevlisi kadrosu açtı, fakat ben şimdi bir reklam şirketinde çalışıyorum. Hep amacım istanbul dışıydı ondan kararsızım.Bilgi üniversitesinde çalışma şartları, ortam , maaş durumu nasıldır.Açıkçası çalıştığım yerde ortamım iyi maaş orta derecede. Başvurma konusunda kararsızım. Bilgisi olan var mı.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba
Aydin universitesi okutmanlik maaslarini bilen var mi? Kimisi 2000 diyor kimi 2200 kimi 2500. Bizzat soran, alan var mi?

A

Akademik Forum

Guest
mrb. medipol üniversitesi tıp fakültesi araştırma görevliliği ücretleri hakkında bilgisi olan va mı acabaaa?

gokcegokce26

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar.
İstanbul Bilgi üniversitesinde bölümüm araştırma görevlisi kadrosu açtı, fakat ben şimdi bir reklam şirketinde çalışıyorum. Hep amacım istanbul dışıydı ondan kararsızım.Bilgi üniversitesinde çalışma şartları, ortam , maaş durumu nasıldır.Açıkçası çalıştığım yerde ortamım iyi maaş orta derecede. Başvurma konusunda kararsızım. Bilgisi olan var mı.

Mrb ben başvuru yaptım o ilana. bilgisi olan var mı? Çalışma şartları, ücret nasıl? Ön elemeden sonra sınav diyor. Neler sorabilirler?

A

Akademik Forum

Guest
Haliç Üniversitesi

Merhabalar arkadaşlar, haliç üniversitesinin son durumunu ve maaş politikasını bilen var mıdır acaba?

eczak

Yardımcı Editör
İstnbul medipol üniversitesi'nde bir arkadaşım vardı sizden 1000 tl eksik alıyoruz demişti. 3000 tl civarı diye tahmin ettim bende.

Özel üniversiteler neden devlet ile aynı maaş politikası yürütmüyor. Bu şekilde ellerinde nasıl eleman kalacak anlamıyorum

C

Child_In_Time

Guest
Merhaba, Atılım Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi (öğrenci asistanı ya da burslu yüksek lisans öğrencisi değil) kadrosu için güncel durum nedir bilen var mı; ücret, haklar, imkanlar ve diğer koşullar ne durumda ?

A

Akademik Forum

Guest
Arel üniversitesi yüksek lisans araştırma görevlisi ücretlerini bilen var mi acaba? Çok acil şehir dışından ona göre geleceğim aradım fakat hiçbirşeyi söyleyemeyiz dediler

elttalks

Öğrenci
merhaba yakın bir arkadaşım aydın üniversitesinde 2 yıldır okutmanlık yapıyor. Ücretler en az 3000 tl haftalık maaş kaşılığı ders saati 24 saat. üzerine bir ders saati için 20 lira ek ders alıyorsun. yıllık izni çok azdı bir-iki hafta. 8-5 çalışıyorsun. dersin olmasa da okulda beklemen gerekiyor. yüksek lisans için izin vereceğiz deniyor ama pazartesi cuma günleri iş saatleri arasında gitmediğin her saat maaşından kesiliyor. şartları biraz ağır ama mezun olduğun yıllarda deneyim kazanmak için iyi bir yer olduğunu düşünüyorum. tabi bunlar benim kendi deneyimlerim değil sadece çalışanlardan duyduğum şeyler :)