Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba bilgi alabildiniz mi acaba ? Bende akevi arastiriyorum ama bir bilgi bulamadim maaslar hakkinda sadece yeni bir universite oldugu icin dezavantaj olabilir diye düşünülüyor.

Ben başvurmadan son bir kez daha öğreneyim dedim. Çünkü gidip başvurmam gerekecek, yarın son.
Arayıp sordum. Araştırma görevlisi için minimum 2500 veriyoruz, bölüme göre değişiyor dedi konuştuğum kişi. Aradığımda personel daire ile görüşmek istedim, ben yardımcı olayım dedi, sordum. Bu cevabı verdi.

umutsuzseyyah

Öğrenci
Merhaba bilgi alabildiniz mi acaba ? Bende akevi arastiriyorum ama bir bilgi bulamadim maaslar hakkinda sadece yeni bir universite oldugu icin dezavantaj olabilir diye düşünülüyor.

Biraz önce aradım. Ne kadar vereceklerini sormak için. Çünkü yarın son ve gidip başvurmam gerekiyor.

Araştırma görevlisi için minimum 2500₺ veriyoruz, bölümlere göre de değişebiliyor dedi.

Aradığımda personel daire ile görüşmek istedim, ben yardımcı olayım dedi, sordum. Bu cevabı verdi.

Çalışma koşulları vs. hiç bilmiyorum. Ama min 2500 dedi araştırma görevlisi için.

Akev'in kolejleri falan da varmış, daha fazla da bilgim yok. Hala kararsızım ben de.

A

Akademik Forum

Guest
yuksek ihtisas uni

Yüksek ihtisas üni öğretim görevlisi maaşlarını bilen var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Kültür üni maaş

kültür üniversitesi araştırma görevlisi maaşı hakkında güncel bilgisi olan var mı acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Kültür Üniversitesi araştırma görevlileri için çalışma koşulları ve maaş politikası nasıldır?

A

Akademik Forum

Guest
Arel

Arel üniversitesi öğretim görevliliği maaşları hakkında bir fkir verecek arkadaş var mı acaba? çalışma koşulları nasıl?

A

Akademik Forum

Guest
bilkent

bilkent üniversitesi siyaset biliminde doktoraya 1200 TL vermekte. mühendislikler 2000 civarı diğer bölümler 600-800 arası değişiyor. Bu kadar düşük rakamlar ile kendi cazibesini ve kalitesini koruması pek mümkün değil nitekim tercih edilmemeye başlandı bile.

A

Akademik Forum

Guest
Doktora yapıyorum. Gelişim üniversitesi 1800 tl teklif etti. Haftanın bir günü izin fakat diğer 4 günü çıkış saatlerin belli değil. İkinci öğretim derslerine de kalınacak dendi. Şok geçirdim. Zaten sürekli ilanda olmalarından anlamalıydım.. Kabul etmedim.

parafiskalite

Yardımcı Editör
Doktora yapıyorum. Gelişim üniversitesi 1800 tl teklif etti. Haftanın bir günü izin fakat diğer 4 günü çıkış saatlerin belli değil. İkinci öğretim derslerine de kalınacak dendi. Şok geçirdim. Zaten sürekli ilanda olmalarından anlamalıydım.. Kabul etmedim.

O unıversıte sabıt ucret stratejısı uyguluyor herhalde :) Gorusen herkes 1800 dıyor. Dr/yl farketmez.

eslv

Öğrenci
Biruni üni arş gör

merhaba, biruni üniversitesi sağlık bilimleri araştırma görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mı acaba? ilana il dışından başvuracağım ve maaşını öncesinden öğrenmek istiyorum insan kaynaklarını aradım ama bilgi vermediler, bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum, teşekkürler

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba,
öncelikle herkesin istediği yer inşallah olur..
ben bir vakıf üniversitesinde öğretim görevliliğini kazandım. okuduğum kadarıyla her vakıf üniversitesi gibi bölüm olmadığı için eylüle kadar izinliyim
bu süreci yaşamış arkadaşlara sorum var bölümün açılıp açılmayacağını temmuz sonu tercih klavuzu yayınlandığında öğrenebiliriz fakat daha erken öğrenme gibi bir durumumuz var mı?
süreci yaşayan arkadaşlarda tercih klavuzunu mu beklediler..