Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

T

Turunc206

Guest
Okan üni. ile ilgili güncel maaş bilgisi olan var mı? Şehir dışından gelmeye değer mi?

A

Akademik Forum

Guest
bahçeşehir üniversitesinin araştırma görevlisi maaşları ne kadar bilen var mı arkadaşlar? medipol için net 3250 duydum bu yıl, ek ders ücretiyle artıyor tabi o ayrı

A

Akademik Forum

Guest
Bahçeşehir Üniversitesi araştırma görevliliği

Merhabalar
Bahçeşehir Üniversitesi'nde araştırma görevliliği hakkında bilgi almak istiyorum (hocaların tavrı, çalışma beklentileri, maaşları, başka üniversitede yüksek lisans yapıyor olmaya bakış açıları vs.).

A

Akademik Forum

Guest
.

Esenyurt Üniversitesinde akademik izin hafta içi 1 gündür. Hafta sonu görev olduğunda 1 gün çalışmana karşılık akademik izinden hariç 1 gün daha verilir. Esenyurt üniversitesi çalışma şartları olarak (maaş,mesai,izin,çalışma ofisleri,yemek,servis) birçok üniversiteye göre daha iyidir.

A

Akademik Forum

Guest
.

Geçen sene 2500 tl idi. Servis ve yemek ücretsiz.Bilimsel yayınlara teşvik ücreti var. SSCI yayınlara 10.000 tl veriyor.

A

Akademik Forum

Guest
Kadir Has üniversitesindeki araştırma görevlisi maaşlarını bilen var mı? Bir de başka üniversitede tez döneminde olma durumuna yönelik sağladıkları bir kolaylık var mıdır?

A

Akademik Forum

Guest
doğuş üniversitesi araştırma görevlisi maaşı

doğuş üniversitesi 2550 tl. doktora öğrencisiyseniz daha yüksek veriyorlarmış ancak ne kadar bilmiyorum.

A

Akademik Forum

Guest
OKAN'ın koşullarının güncel halini bilen var mı arkadaşlar ? Ücret,yol,yemek vs. Teze izin veriyorlar mı bu arada ?

Okan 1800 tl + 133 tl agi = 1933 tl. Ders dönemindeysen haftada 2 gün, tez dönemindeysen haftada 1 gün izin var. Akademik çalışma yok. Sekretermişsin gibi saçma sapan idari işlerle uğraşıp duruyorsun. Yemek veriyorlar. Servis var.

Okan 1800 tl + 133 tl agi = 1933 tl. Ders dönemindeysen haftada 2 gün, tez dönemindeysen haftada 1 gün izin var. Akademik çalışma yok. Sekretermişsin gibi saçma sapan idari işlerle uğraşıp duruyorsun. Yemek veriyorlar. Servis var.

Teşekkürler, sonuç açıklandı giremedim zaten; ama maaşı duyunca, bir de akademik çalışma yok deyince, sevindim giremediğime :) Aslında çoğu özel üniversitenin koşulları böyle diyorlar, ne yazık ki..

abaci91

Öğrenci

Aynısı ben kazandığımda teklif ettiler. Hiçbir farkı yok dahası okan üniversite hastanesinde kendisi ve 1. derece yakılarına %50 ildirimli tedavi masraflarınıda söylediler. Hocaları sıcak kanlıydı.