Sizce 2011 Ek Yerleştirme Puanları Ne Olur?

aDNA

Profesör
ee tmm o halde madem kı bunu yapacak kudretın yok o guce ımkanlara sahıp deılsın o zmn hangı mantıkla her unıversıteyı bır tutarcasına sacmasapan bır cevırme tablosu sartı koyuyorsun...bız dıploma notu etkısız kalsın demıyoruz ıster 35 etkılesın ısterse 50 etkılesın ama herkes kendı okulunun cevırme tablosunu kullansın bızım anlam veremedıgımız nokta bu...nıcın tek bır tablo nedır bunun mantıgı...hocam allah askına cok sık yoke gıdıyorsunuz bır de su ıslemın mantıgını sorun da bılınclenelım bakalım neymıs gozden kacırdıgımız nokta....

Lısteye alındı manitu.Bakalım böyle bir çalışma var mı ya da gundeme gelebılır mı?

manitu2357

Öğrenci
Lısteye alındı manitu.Bakalım böyle bir çalışma var mı ya da gundeme gelebılır mı?

saol hocam , muhtemelen sıze dıyecekler kı herhangı bır karısıklık cıkmaması ıcın bu tarz bır tablo olusturduk, kazanan kısının kontrollerını yaparken kolaylık saglayacak fln fln dıcekler ama lutfen sunu soyleyın....bu cevırme tablosunun yarattıgı karmasa bır cok kadronun bos kalmasına neden oldu...hatırlayın ya ,tercıhlerın biteceğine yakın bıle bu forumda hangı tabloyu kullanıcaz soruları havada ucusuyordu kı o kadar soylenmesıne ragmen yıne bı cok kadro yandı gıttı...ancak herkes kendı tablosunu kullansa hem boyle bır kargasa kalmıcak hem de kadrolar pisi pisine yanmıcak...kazandıktan sonra kontrol asamasına geldıgınde orası kolay ztn...her okulun ınternet sıtesınde denklık puanları vardır oradan bakılabılır ama hadı ugrasmasınlar derlerse her kazanan bızzat gıder kendı okulunun cevırme tablosunun onaylı bır ornegını alır,...ona da razıyız yeter kı su haksızlıgın onune gecelım...madem kı bılım sınavı yok madem kı atama oncesı ales beklenıyor o zmn bır seyler yapılmalı...bu gozgore gore yapılan bir haksızlıktır ...

zkü

Öğrenci
benim şahsi fikrim iktisatçı olarak ek alımlarda düşüş olabileceğini düşünmüyorum puanlar aşağı yukarı ya aynı seviyede olabilir veya artabilirde..
ayrıca mezuniyet ortalamasına gelince ben kendi okulumdan 2.72 ile bölüm 3.olarak mezun oldum ama gel gelelim bunu yökün tablosuna göre çevirdiğimizde 70.13 yapıyor ki çok fazla düşük kalıyor..ama ne yazıkki yapabilcek birşeyim yok..

CemSoganci

Profesör
carı alımlarda puanlar genel olarak oyp nın uzerınde hocam
genel olarak adamın ortalama alesten dusuk oldugu ıcın puanlar yuksek oluyor bence

CemSoganci

Profesör
benim şahsi fikrim iktisatçı olarak ek alımlarda düşüş olabileceğini düşünmüyorum puanlar aşağı yukarı ya aynı seviyede olabilir veya artabilirde..
ayrıca mezuniyet ortalamasına gelince ben kendi okulumdan 2.72 ile bölüm 3.olarak mezun oldum ama gel gelelim bunu yökün tablosuna göre çevirdiğimizde 70.13 yapıyor ki çok fazla düşük kalıyor..ama ne yazıkki yapabilcek birşeyim yok..

zkü cüm senın ıcın yök e gidelim yapın su kıza bi iyilik diyelim olmaz mı.sakası bı yana senın puanının etkılendıgını bılmıyordum :( uzuldum

zkü

Öğrenci
zkü cüm senın ıcın yök e gidelim yapın su kıza bi iyilik diyelim olmaz mı.sakası bı yana senın puanının etkılendıgını bılmıyordum :( uzuldum
süper olurdu ne yalan dıyım:D ama üzülmekle elden bir fayda gelmiyor işte.
hani biçok seyden bahsediliyor ya yeri gelince haksızlık vs diye bence bu da haksızlık kimi okula göre sınavdan en yüksek not 60 iken kimi okulda bu en düşük not olabiliyor sonrada uğraş babam uğraş işte..

selenar

Öğrenci

bende de aynı şekilde bir düşüş var. çok geç haberim oldu yökün dönüştürmesinden. bu alımlarda kazanamazsam mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorum ama çok geç olabilir. çünkü bölümümün bi daha alım yapmayacağı söyleniyor.

elaa

Öğrenci
benim bölümüm 73.723 ile kapatmış şun puanım 76.556 acaba şansım var mı ek yerleştirme için ? ( harita mühendisliği bölümüm)

gokhan244

Öğrenci
benim toeic puanımı sayarsa saygıdeğer yök benimde puanım 84oluyor radyo tv sinema 81.3 ile kapattı o da 6kişilik kadro açılmıştı:) bir 6 kişi daha açsalar ve toeicimi saysalar yeter bana:)