manitu2357
Öğrenci
hocam bzım bolume gırebılmen ıcın ıyı bır ortalama yetıyor...85 uzerı bır ortalaman varsa ales sınavına gır adını soyadını yaz 75 alıosun ztn..dılın de varmıs , şimdiden hayırlısı olsun çekodaşım
kazenin puanı 77 kusurlerde hocam ben se 75 puana sahıbım..gecen atamada 74 puanla yerlesen olmustu bızden ama sımdı ales yapıldı kpds yapıldı tekrar yukselecektır halıyle....
inş bakalım.. ort 90 civarı yöke göre.. alese bakmak lazım biraz haziranda özel sektrden kurtulmak nasip olur inş.. takip ettiğim kadarıyla ek yerleştirmeyi düşünüyosun sende.. başarılar diliyorum sizede yolunuz açık olsun
71.212 ile atatürk ünisi aldı hocam 78 ile gaz aldı bukadr ihtimalli konuşmamız bundan kendi puanımızın yüksekliğinden değil yalnış anlaşılmasın manitu hocamda bende virgüllerle kaçırıdık atamayı hatta manitu hocam tercih etse erzurumu 6. maaşı alcaktı hayırlısıyla ama ins kısmeti istanbul ankardadır
71 hangi bolum aldi arkadaslar sizin bolume geceyim baktim olmuyor
bu toeıc sayılacak, sayılmayacak karmaşası vardı hocam kesin belli mi bu peki..
hayır ÖYP deki birçok şey gibi o da belirsizliğini koruyor
oyp de bundan toeıc kullanılmayacak
hocam çarsamba kurulla görüşülücekti 14 kasımdan önce TOEIC puanı olanrın durumu ile ilgili 14 kasım öncesi puanların 1 yıl gecerli olması içinn 657'ye tabi olanrınki sayılıoda nie bizimki kestirilip atılıo anlamıorum zaten bu kadar adeletsizlik olmaz resmen çifte standart