benim toeic puanımı sayarsa saygıdeğer yök benimde puanım 84oluyor radyo tv sinema 81.3 ile kapattı o da 6kişilik kadro açılmıştı bir 6 kişi daha açsalar ve toeicimi saysalar yeter bana
kontenjan 6 olmaz ama TOEIC sayılmalı bence
benim toeic puanımı sayarsa saygıdeğer yök benimde puanım 84oluyor radyo tv sinema 81.3 ile kapattı o da 6kişilik kadro açılmıştı bir 6 kişi daha açsalar ve toeicimi saysalar yeter bana
memleket istanbul kaze senın nere
kaze hocam ben de 75 lik bir çekocu olarak atanabilir miyim ne diosun
hocam sizin yolunuzda bahtınızda açık olsun umarım siz atanırsınızda bizede atama yolu görünür
hocam ztn bu kez de atanamassak bırakırım artık öyp olayını... ıkıncı bir cekolata kaplamalı mis gibi bir öyp kazıgı yedıkten sonra hiiiiiiiiiiiç uğraşamam..onlar 98 ortalamalarla yollarına devam etsınler
hiç bir puan düşmez, puanınızı artırmaya bakın...
hiçbir puan düşmez demeyin hocam harita mühendisliği puanları kadro sayısına göre düşer çünkü mezun yok olanlarında işi gücü var zaten.... açsınlar 15 kadro bak bakalım 68 le bile giren olur o bölüme zaten atamalrda 73 le kapamış.... iktisat işletme fen- edebiyat beyso bunlar düşmez çünkü mezunları cok çok fazla
haklısın hocam ama suan atansak ikizizde dil kursuna gitcez hayırlısyıla doğru mudur atanmadan git dil kursuna zaten atanıncada gitcez 65 alsak zaten kadrodayız ikimizde virgüllerle kaybettik ha diosan ki seni rakipsiz bırakayım kardeşim yolundan döndürmeye calışmayayım senii ne diosan o ama sundan eminim genel atama kontenjanının %1 çekoya acılsın davulla zurnayla hayırlısıya