Bugün bir üniversitenin rektörlüğüyle temasa geçtik ve önemli bir bilgi aldık. Rektör hocamız, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi bir hocamızla irtibat sağlamış ve yönetmeliğin ne zaman çıkacağını sormuş, yürütme kurulu üyesi hocamız ise çalışmalarda sona gelindiğini ve kasım ayının başında ilana çıkabileceklerini ifade etmiş.
NOT: Bu yazdıklarıma dileyen inanır, dileyen inanmaz zerre umurumda değildir. Benim, bugüne kadar aldığım duyumlar ve yazdığım yazıların büyük çoğunluğu gerçeğe dönüşmüştür. Dönüşmeyenler ise beni bağlamaz, zira ben otorite veya yetkili değilim, sadece yetkililerden aldığım bilgileri paylaştım ve paylaşıyorum. Böylesine hassas bir konuda kimseye umut satmadım, satmam!
Hocam aldığınız bu bilgi doğru olabilir zaten çok bi süre kalmadı. Ama ben yinede kasımın ilk haftası yönetmelik çıkar ortası gibide ilanlar başlar diyorum. Aldığınız duyumların çıkmaması bu kadar abartılmamalı. Daha önce bende kendi duyumlarımı ve yorumlarımı söylemiştim personel d.bş. nın ekim ortası diye yök ten aldığı bilgi bile boş çıktı. Yök onları bile oyalıyor bence.
Ayrıca bu sıkıntılı süreç yönetmeliğin çıkmasılıyla bitmeyecek. Daha eksiklikleri çıkacak. Hepimiz için hayırlısı olsun