Detaylı bir bilgim yok maalesef ama bizim norm dışı talepler kabul edildi.Hocam ne gibi gerekçelere dikkat ediyorlar yada onay alabilmek için şart nedir? Üniversite yada fakülte isteği yeterli mi? Red yanıt da gelebiliyor mu? Bilginiz var mı?
Detaylı bir bilgim yok maalesef ama bizim norm dışı talepler kabul edildi.Hocam ne gibi gerekçelere dikkat ediyorlar yada onay alabilmek için şart nedir? Üniversite yada fakülte isteği yeterli mi? Red yanıt da gelebiliyor mu? Bilginiz var mı?
Detaylı bir bilgim yok maalesef ama bizim norm dışı talepler kabul edildi.
Hocam norm dışı talepler için gerekçe yazılıyor mu yada kim yazıyor? Daha önce haklı gerekçe olması durumunda kabul ediliyor denmişti. Mesela bölümdeki lisans ve lisansüstü öğrenci sayıları yada öğretim üyesi başına düşen ders yada öğrenci gibi?
Resmi gazeteden takip ediliyor. Norm dışı kadro taleplerinden gelişme var mı?
Hocam ben norm dışı değil, norm içi kadro bekliyordum. Kadro izni YÖK'e gitti. Ama seçim nedeniyle bekletildiği söyleniyor. Aslı astarı var mı bilmiyorum ama gideli bir haftayı buluyor. Bu bildiğim kadarıyla normal değil. Yani genelde bir haftayı geçmiyormuş bu izin meselesi.
Hocam benim de aldığım duyuma göre (Üniversite adını vermiyim, Akdeniz Bölgesi) ilana seçimlerden sonra çıkılacağı yönünde.Norm dahilindeki kadrolar için yök iznine gerek yok direk ilan edilebilir. Seçim neden bahane olsun ki kaç gündür yeni yeni özellikle norm dışı kadro ilanlarını rahatça görüyoruz. Selçuk Üniv. sürekli ilana çıkıyor
Hocalarim. Oncelikle norm ici kadro icin izin alinmasina gerek yok cumlesi koca bir yalan. Evet aslinda gerek olmamaliydi ancak el altindan izinler aliniyor. Alinmak zorunda birakiliyor. Ben idari ofiste kismi zamanli
olarak calisan bir doktora ogrencisiyim ve bizim universite arastirma gorevlileri icin dahi izin istedi yökten. Sorun şu ki izni göndereli 3 hafta oldu ancak seçimden dolayı cevap gelmedi kaldı ki 1 hafta demişsiniz. Ayni zamanda universite, nisanda yeni rektor atanacak 11 universitenin icinde bunun da etkisi vardir ancak YOKten izin isteniyor arkadaslar gozlerimle gordum formaliteler ya da kamuoyuna universiteleri daha da ozerk yaptik kendileri hallediyor kadro isini demekle bunu uygulamak ne yazik ki ayni sey degil
3 hafta mı!!
Hocam iki değişken var benim iniversitemle ilgili. Birincisi bizim Rektör de Mayıs ayında gidiyor. İkincisi ise üniversite yeni kuruldu, 2006'da. Yani kuruluş geliştirme ödeneği alan bir üniversite.
Bu ikisini göz önünde bulundurursak bizim de o kadar bekleme ihtimalimiz var mıdır sizce? Ya da şöyle sorayım: Sizce neden 3 hafta beklendi diğer üniversitelerden farklı olarak? Benim duyduğum, eğer norm içi izinse birkaç günde bu izinlerin çıktığı; norm dışıysa bir haftayı bulduğuydu.
Sabır, sabır, sabır... Taş olsa çatlardı. Göz seğirmesi, bel ve boyun ağrıları, reflü...
hocam benim bulundugum universite de 2007de kuruldu ayni statüde bulundugumuz universiteler. Bu arada universite ogretim elemani ilanini verdi gecen haftalarda ama arastirma gorevlisi ilanlari icin izin/onay bekleniyor 3 haftadir.YÖK her persembe izinleri gorusup onaylayip unilere bildiriyormus 3 haftadir persembe gunleri bekllyoruz herhangi bir gelisme yok
Herkese merhaba, Konya Selçuk Üniversitesi arş. gör. ilanı için sitesindeki başvuru formunda ales türü olarak "herhangi bir" ifadesi yer alıyor. Benim bölümüm lisansta eşit ağırlık türünden öğrenci alıyor. Buna rağmen sözel ales puanımı girebilir miyim? Farklı ales puan türlerini de kullanabiliyor muyuz? Bilgilendirirseniz sevinirim
Resmi gazetedeki ilanda öncelikle online başvuru yapılması gerektiği yazıyor. Sitesindeki başvuru formunda ales kısmında ales alan türü seçimi kısmında "herhangi bir" denilmiş.
Selçuk Üniversitesi Akademik Kadro İlan Takip Sistemi
Anadolu Üniversitesi'nin bugünkü öğr. gör. ilanı mevzuata uygun mu? İlk defa bir devlet üniversitesinde böyle bir öğr. gör. ilanı görüyorum.