herkes soruyor ama hiç deneyim edinipte paylaşımda bulunmak isteyen yok mudur ? bende okul öncesi alanında ankarada ki ünilere başvuracağım ve ilk defa bir yüksek lisans yazılı sözlü sınavlarına gireceğim ne gibi sorular sorulur neye göre nasıl hazırlanmak gerekir?
Aynı anabilimdalında birden fazla bölüme başvurmak mülakatta negatif etki yapar mı? "Ne istediğine karar verememiş" tarzında bir düşünce oluşur mu yoksa birden çok bölüme başvurulması alışılmış bir şey mi?
Karabük üniversitesi,İngiliz dili ve edebiyatı yazılı sınav?
bu sene de ben aynı sorunun cevabını arıyorum! Umarım geçmişsinizdir.hatırladığınız kadarıyla yardımcı olursanız çok sevinirim
3 tane makale yazmamızı istediler ve inanın hiç hatırlamıyorum hayli zaman oldu ama bi akımın post modern İngiliz edebiyatına göre yorumlanması istenmişti diğer iki soru da buna benzer şekildeydi ben mütercim tercümanlık mezunu olduğumdam sorulara fransız kaldım neticede boş kâğıt verdim. Size tavsiyem şehir dışından geliyorsanız ve alan dışındansanız boşuna gitmeyin.
Saygılar.
Öncelikle estağfrllh, saygılar benden! Alan dışı değilim fakat alan dışı kadar ürktüm diyebilirim. Zaten bir tanesini açıklamak kaç dk alıyor değil artık 3 tane. Alım yapan üni. sayısı parmağının sayısını geçmezken bir de böyle ultra zorluktaki sorularla ve maksat sormak olsun da biz zaten yine kabul edeceğimiz öğrenciyi biliyoruz dermişçesine yapılan sınavlara biz gençler alışkınız.Yine de her şeye rağmen gidip görmek sonradan pişman olmamak en iyisi Çok teşekkür ederim.