Hocam, yani afla gelenlerin ne olacakları belli değil diyen haberler doğru söylemişler. Ama bazen verdiğiniz cevaplar kesinlik ifade ediyor. Bu nedenle birilerinden tüyo aldığınızı ve çıkacak yasayı, uygulanış şeklini bu forumu takip eden birilerinin yönlendirdiğini düşünüyorum.Teşekkür ederim.
- - - Güncellendi - - -
Ayrıca süremin niye bitmiş olrak görüneceğini anlamadım. Afla dönmeme rağmen enstitünün bana verdiği süreyi doldurmadım. Önceki yıllarda kaydı silindikten sonra sınava girip devam edenler vardı. Şimdi gene öyle olacak ama arada bitirmek üzere olan benim gibilere zulüm edecekler sadece. Bir ayrıntı da bu çıkan yasa sadece lisanslar için. YÖK'ün lisansüstü için ayrı bir yasa hazırlaması gerekmiyor mu?
YÖK lisansüstü durumu için lisansüstü eğitim öğretim yönetmeliğine yönlendiriyor onu da düzenleyecekler yasadan sonra. Kesinlik ifade etmemim nedeni af'la dönenler için ayrı bir madde yazılmayışındandır eğer af'la gelenleri ayırsalardı ayrı madde konurdu o yüzden ben yine de en kötü ihtimali düşünerek söyledim.