kubilaylmz
Öğrenci
1.Genel olarak yerleştirme puanlarından bahsediyorsanız, bu sitede yayınlanmış olan dokümanlar var. Yabancı dil tercihi yapacak olanların puan aralığını soruyorsanız, hatırladığım kadarıyla geçen sene o da yayınlanmıştı. Benim bir bilgim yok ama, onu da bu sitede arayarak bulabilirsiniz.
2. Konaklama hususunda üniversite çevresinin pahalı olduğunu duydum. Evler iyi durumda değil ve öğrenciler, çokça talep ettiğinden fiyatlar yüksekmiş. Öyle ki ev sahipleri evde kalacak sayısına göre kirayı artırabiliyorlarmış. Boğaziçi üniversitesi de kalacak yer konusunda yardımcı olmuyor. Okula ulaşım beşiktaş, kabataş, taksim, mecidiyeköyden tek vasıtayla gerçekleştirilebiliyor, yol çok sıkıntılı değil. Bazı arkadaşlar, daha önceden tanıdığı başka arkadaşlarının yanına yerleşti. Sıfırdan ev tutan kimseye rastlamadım ben, genel olarak tanıdık akraba, arkadaş evinde kalınıyor veya zaten istanbulda ikamet edenler tercih etmiş oluyor. Ben üsküdarda ailemin yanında kaldığımdan verebileceğim bilgiler bu kadar.
tamam teşekkür ederim.
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar dil eğitimi tavan-taban puanları bulamadım forumda, bilgisi olan var mı?
özellikle dokuz eylülü merak ediyorum.