35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba,
Haftaya senet imzalamaya gideceğim seneti illaki atandığımız okula gidip imzalamak mı gerekiyor illa gitmeme gerek var mı lisansüstü eğitim aldığım ildeki noterde yapabilirmiyiz bazı arkadaşlar okullarında imzalamış birde tutar ne kadar arkadaşlar sadece yuksek lisans için 3200*36*0.50 şeklinde mi hesaplanacaktesekkürker

Gamze

Administrator
Merhaba,
Haftaya senet imzalamaya gideceğim seneti illaki atandığımız okula gidip imzalamak mı gerekiyor illa gitmeme gerek var mı lisansüstü eğitim aldığım ildeki noterde yapabilirmiyiz bazı arkadaşlar okullarında imzalamış birde tutar ne kadar arkadaşlar sadece yuksek lisans için 3200*36*0.50 şeklinde mi hesaplanacaktesekkürker

Okulunuza bağlı imzalama şekli. Bazıları okulda dekan huzurunda imzalıyor notere gerek kalmıyor. Bazı okullar senedi yolluyor imzalayıp, onaylatıp yolluyorsunuz, bazıları da illa buraya geleceksiniz diyor. Okulla görüşüp en net bilgiyi alabilirsiniz.

35. madde boyunca alacağınız tüm maaşlar + bunların %50'si + yasal faizler şeklinde hesaplanıyor.

Tarko

Doçent
Merhaba,

Senet miktarını zaten okul yazıyla bildiriyor. Bana YL için 50 bin tl x 2 dr için 75 bin tl x 2 şeklinde yazıyla bildirdiler. İkisini de noter de yaptım; YL için 280 dr için 360 tl noter parası ödedim.

Tarko

Doçent
Merhaba,

Senet miktarını zaten okul yazıyla bildiriyor. Bana YL için 50 bin tl x 2 dr için 75 bin tl x 2 şeklinde yazıyla bildirdiler. İkisini de noter de yaptım; YL için 280 dr için 360 tl noter parası ödedim

A

Akademik Forum

Guest
Tarko hocam cevap için teşekkürler görevlendirme aldığım yere atama kararnamesi geldi ama atandığım okuldan bana senet miktarınla ilgili yazı gelmedi ben şimdi direk atandığım yere gidip imzalayacağım değil mi birde ben sadece yüksek lisans için görevlendirme alacağım çünkü lisansüstü eğitim aldığım yerde doktora yok henüz

Tarko

Doçent
Tarko hocam cevap için teşekkürler görevlendirme aldığım yere atama kararnamesi geldi ama atandığım okuldan bana senet miktarınla ilgili yazı gelmedi ben şimdi direk atandığım yere gidip imzalayacağım değil mi birde ben sadece yüksek lisans için görevlendirme alacağım çünkü lisansüstü eğitim aldığım yerde doktora yok henüz

isterseniz gidip senet imzalayabilirsiniz, onlar kabul ediyorsa ve siz de isterseniz noterde seneti yapıp gönderebilirsiniz. sadece yl yapacaksanız onun için senet imzalarsınız evet. atandığınız kurumun seneti istemesini bekleyin veya arayıp sorun derim.

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar buğu okulum seneti gönderdi yarın imzalayacağımda tutar sadece yüksek lisans için
3200*360=115200
3200*36*0.50=57,600
115200+57600=172800
şimdi ben sadece yüksek lisans için(eğitim aldığım ünide doktora yok oyuzden sadece yüksek lisans 3 yıl )için bu rakam doğrumu siz kaç paraya imza atmıştınız .Teşekkürler...önceki senet miktarları daha düşük tabi maaşlar zamlanınca böyle oldu

diferansiyel

Öğrenci
Arkadaşlar, konu başlığı altında senet miktarı paylaşımları yapmasanız olur mu? Bununla ilgili zaten pek çok başlık var, beğenmiyorsanız yenisini açın ama bu konu sizin tartıştığınız şeylerden çok uzak.

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar dava çoktan açıldı ancak Açılan davanın Danıştayda görünmesi 3 ayı bulabiliyor o nedenle beklemek gerekiyor. Dava orada göründükten sonra Yürütme Durdurma talebimiz ile ilgili karar çıkacak. Ben de aynı şekilde önce Davanın Danıştayda görünmesini bekliyorum. Danıştayda dava çok olduğu için biraz daha yavaş işliyor süreç.

edimvar

Öğrenci
emir hocam süreç içerisinde bir gelişme olursa lütfen buradan herzamanki gibi bizleri haberdar edin. Malum bu girişim bence, diğer çoğu girişimden daha iyi. Çoğu insanın daha rahat bilim yapabileceği bir zemini hazırlamak, bu davadan başlıyor bence.

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
emir hocam süreç içerisinde bir gelişme olursa lütfen buradan herzamanki gibi bizleri haberdar edin. Malum bu girişim bence, diğer çoğu girişimden daha iyi. Çoğu insanın daha rahat bilim yapabileceği bir zemini hazırlamak, bu davadan başlıyor bence.

Hocam emin olun bir gelişme olunca haber vereceğim herkese. Ben de en az sizler kadar merak ediyorum. Danıştayda davanın görünmesi biraz zaman alabiliyor yaklaşık 2 ay sonra dava görünür. Ondan sonra size davanın esas numarasını veririm isteyen hocalarım bakabilirler. Ben de bunun dışında ayrıca bilgilendiririm sizi. İnşallah her şey lehimize olur ve hayırlısıyla kazanırız davayı.