lightandhappy
Öğrenci
Benim onlardan istediğim şey, ben karar vermeden başkalarının benim yerime karar verip beni kendi istedikleri işte çalıştırmayacaklarını ve anayasal hakkımın elimden alınamayacağını göstermekti. ben 33a ya geçmek için dilekçe vermedim güvenlik soruşturmamın yapılması için dilekçe vermedim. her ikisine de karşı çıktım ama adamlar 31 aralık 2017 tarihinde beni 33a ya atamışlar nisan 2018 de resmi yazı ile beni geri çağırdılar. Arkadaşlar mahkemlere falan güvenmeyin. kazanırım hakkımı yediler diye düşünmeyin. (ben 5 ocakta rektörlüğe 33a ya geçmek istemiyorum diye yazı yolladım 10 ocakta yazıya olumsuz cevap verdiler. 10 gün içinde dava açtım. şubat ayında personel daireyi aradım güvenlik soruşturması falan istemiyorum dedim ama onlar benim yerime talep etmişler nisanda süreç tamamlandı resmi geri çağırma yazısı doktora yaptığım kuruma ulaştı. )
Hocam üst mahkemeye taşıyıp ayrıca Mayıs 2018'de uygulanan yönetmeliği de gerekçe bildirseydiniz kazanırdınız bence. Çünkü bu gibi durumlarda mahkemeler önce olumsuz yanıt veriyor ama sonrasında buna benzer durum yaşayan arkadaşların söylediğine göre konu üst mahkemeye taşındığında genelde kazanılıyor. Ayrıca arkadaşın dediği gibi zorla 33aya geçirilen birkaç arkadaşında bu forumda tekrar mahkeme kararıyla 50dye geçirildiği yazıyor.