Adam sırf bunları yazıp karalama kampanyası yapabilmek adına üyelik açmış, zaten forumda 15 dakika dolaşın malum 1 mesajlı kullanıcıların en çok hangi kursu tavsiye ettiklerini göreceksiniz
Bir de Ban yemekten korkuyorum diyor, sana ne ban atacak site zaten 1 mesajın var. Artık kimin için çalışıyorsa onun ağzıyla yazıyor işte. Benim tahminim 4 harfli bir papazın bağında çalıştığı yönünde, gerçi çok da umrumda da değil. O papazın bağında ben de öğrenci oldum zamanında, hayatımda daha dandik bir kurs görmedim, pislik içinde sınıflar, iğrenç börek kokan bir dershane, kantincisine ana avrat küfrettiğini gördüm/duydum o sırığın
neyse bunları söylemek için yazmıyorum. Ayrıca kurs değerlendirmelerinde yazıcam bu konuyu.
Yok o değişmiş, yok bu değişmiş. çok çok 2 hafta sonra sonuçlarımızı almış olacağız zaten, burada 1-2 soru yanlış olur sonra düzeltilir bu kadar basit, bunu gündeme getirmek bile garip. YDS'den 60-65 alamayan, kariyeri bu sınava bağlı, dahası hayatı bu sınava bağlı insanların forumu burası, dolayısı ile buraya bilgi olarak katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Dünden beri bütün merakımı giderdiler sağ olsunlar, üstelik bu kısa zamanda yani YÖKDİL açıklandığı andan itibaren, Ankara Dil Akademisi'nin ve Remzi Hoca'nın harika paylaşımları ile epey bilgi edindim. Diğer kurslar kendi gemilerini yürütmek dışında birşey düşünmezken bu iki kurs gerçekten faydalı oldular. YDS veya YÖKDİL için de yine faydalı olmaya devam edeceklerdir diye düşünüyorum. Bunun dışında ticari kaygılarla yazılmış her mesajı kınıyorum ve gereksiz zamanımızı çaldıklarını düşünüyorum. Bu mesajı görünce dayanamayıp yazmak istedim.
Kolaylıklar dilerim.