Demirares hocam, bu yorumları hangi kurs adına yaptınız merak ettim. Hocam başlıkta olası cevaplar yazıyor, 3 sınava da aynı anda giremeyeceğimize göre, öğrencilerimizden gelen cevaplara göre cevap anahtarı güncelleniyor. Ayrıca biz YDS hocaları da yanlış yapabiliriz. Madem o kadar iyisiniz, biz de o kadar kötüyüz her sınav neden bizi takip ediyorsunuz. Hocam bunlar boş işler, gidin öğrencilerinize bol bol okuma çeviri yaptırın, deneme sınavı hazırlayın, ücretsiz yayınlayın, çözümünü youtube'dan yapın. Bu sayfaya harcadığınız zamana yazık. Ne kadar meraklısınız bizi takip etmeye. Hocam kendi işinize bakın hangi kurs iseniz bilmiyoruz. Forumdan çıkmak istemiyorum çok seviyorum demişsiniz, yeni üye olmuşsunuz, 1 mesajınız var. Çirkeflik yaparak bu iş olmaz. Lütfen gidip öğrencilerinize emek verin. Aldığınız para boğazınızdan rahat geçer o zaman.
Ankara Dil Akademisi, öncelikle bu forumu uzun zamandır takip etmiyor olmamın, üyelik sürem ve mesaj sayımla ne ilgisi var? Hadi dediğiniz gibi olsun, geçen yıllarda yaptığınız yanlışları nereden biliyorum? Ayrıca foruma üyelik süresi ve sizin çözemediğiniz sorular arasındaki ilişki, ne alaka? Ha, Pardon, pardon, soruları siz çözmüyordunuz, onları öğrencileriniz çözüp size söylüyordu di mi? Peki başlıkta neden Ankara Dil Akademisi Öğrencileri tarafından yazmıyor? 3 tane sınava girecek, öğretmeniniz mi yok? Bu bahaneniz, kabahatinizden daha gülünç. Bu arada hakkımda dediğiniz, kimin adına, hangi kurs adına yazıyorsunuz meselesi için ise, Ben düzenli olarak sınavlara giren bir ingilizce öğretmeniyim, ve bir kurs veya bir kişi adına çalışmıyorum. Foruma sırf sizin verdiğiniz cevapların yanlış olduğunu belirtmek için üye oldum, çünkü önceki sınavlarda da hep yanlış çözümler vermiştiniz, hatta yok-dil örnek sorularının, cevapları verilmiş olmasına rağmen, onları bile yanlış çözdünüz. Haklı yorumlarıma karşılık olarak verdiğiniz ÇİRKEFLİK tabiri, seviyenizin, en az ingilizceniz kadar düşük olduğunun bir göstergesidir, Demişsiniz ya "işinize bakın" bende aynen işimi yapıyorum, işim ingilizce ve ders vermek, ingilizce tarafını zannetmiyorum ama, ders aldığınızdan eminim, en azından bundan sonra çöz(e)mediğiniz soruları, çözüyormuş gibi yapmazsınız.